hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 hgw co oni maja , lupia ostro i tyle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W UE jest taniej niż w pl. To wiem Pisząc o EU miałem na myśli także PL - w kontekście potencjalnego spadku cen. Dystrybutor u nas nie ma cen ustalanych raz w roku?Być może nowa generacja sprzętu na horyzoncie..... Na targach ICAST nic nie pokazali... Zasłona dymna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Pewnie tak.Na forach w USA też cisza z rumorami- zwłaszcza o Navico. Najciekawsza plotka , jaką czytałem to licencyjne wykorzystanie Livescope w urządzeniach Lowrance. O tyle ciekawe, że Lowrance wręcz odeszło od wysokich częstotliwości.W HB z kolei wspomina się o obrazowaniu 360 nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Na szczęście mamy blisko do Niemiec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak, ale musisz być dwujęzyczny- nasza paczka językowa jest przywiązana do naszej dystrybucji. Z ciekawości zapytałem w NL ile by skasowali za kod na PL menu- 500E zaśpiewali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Na szczęście z angielskim nie mam problemów. Moje poprzednie echo oraz HDS-a kupowałem w Niemczech w cenach zachęcający do kupienia. Po za tym oglądając polskie menu w urządzeniach kupionych przez moich kolegów ze zdziwieniem zauważyłem, że menu jest tylko częściowo polskie przystosowane do pierwszej wersji oprogramowania. Nowości ( fish reveal) oraz komunikaty sieciowe, koledzy muszą niestety sobie przetłumaczyć. Wolę kupować taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wszystko spoko, ale przy ew. odsprzedaży PL menu pomoże.A co do cen- "Mam tak samo jak ty...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Poprzednia promocja Carbona w Stanach nie przeniosła się do Europy. Jeżeli teraz wejdą do Europy z cenami USD=EUR, mają szansę wykosić konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ż tymi paczkami to też jest jakaś fikcja... koleś w Szwecji dostała za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak, ale musisz być dwujęzyczny- nasza paczka językowa jest przywiązana do naszej dystrybucji. Z ciekawości zapytałem w NL ile by skasowali za kod na PL menu- 500E zaśpiewali....To jakiś burakowty serwis. W lutym poprosiłem o kod do HDS7 gen 3 i serwis w UK bez problemu mi go przesłał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 to popros parkerow aby ci dali do carbona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Skoro tak postępują to po co ich wspierać i od nich kupować. Można sprowadzić kołowrotek z Japonii bez problemu to tym bardziej echo z UK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Było już o tym... bariera językowa i ewentualne reklamacje zniechęcają ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat wynajęcia domu samochodu czy łodzi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 SiemkMam prośbę, coś mi się dzieje z moim sprzętem i straciłem na jakości obrazowania mam straszną pixeloze na ekranie :-) Czy mógły mi ktoś podesłać logi sonaru tak abym mógł porównać obrazowanie Di SI i zwykły sonar ? Najlepiej z prztwornikiem 3D Struktur ScanDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 A może masz.zakwity wody i syf w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 woda jest ok nie wiem na 100% czy mam dobrze przetworniki zamontowane i czy czegoś nie pomieszałem w ustawieniach "Instalacja " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ss3d inaczej nie zainstalujesz ..jest jedyny w widoku w opcjach sonaru. Zawsze możesz przywrócić ustawienia fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ss3d inaczej nie zainstalujesz ..jest jedyny w widoku w opcjach sonaru. Zawsze możesz przywrócić ustawienia fabryczness3d obsługuje DI i SI a można z niego wyciądnąć CHIRpa ? A jaki typ drugiego przetwornika masz ustawiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Niemozna. On obsluguje 455khz. Drugi przetwornik wpinasz do obrazowania tradycyjnego taki jaki masz. Ja do 2d używam tm150 -medium hirp. Ss3d obrazuje tylko si i di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Niemozna. On obsluguje 455khz. Drugi przetwornik wpinasz do obrazowania tradycyjnego taki jaki masz. Ja do 2d używam tm150 -medium hirp. Ss3d obrazuje tylko si i diok ale z listy rozwijanej typu przetwornika którą pozycje wybierasz ?A jak masz fizycznie rozmieszczone przetworniki względem siebie i w jaiej odległości od silnika spalinowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ss3d sam ci się zgłosi.. masz to w obrazowanie bocznym jako źródło ss3d51....coś tam coś tam. Tm150 też się sam zgłasza bo jest typu p&p . Pływam na elektryku przetwornik są pod dnem.W odległości jeden od drugiego z 20cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 mógłbyś podrzucić mi jakiś zapis ;logów zobaczę ja u ciebie wygląda zapis. Przetwornik mi się nie zgłosi tylko było jako nieznany dopiero ustawiłem ręcznie i działa ale chyba to nie ten typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 daj email na priv moze sie cos uda w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi