Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance HDS carbon

hunter28

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W UE jest taniej niż w pl.  

To wiem :)

Pisząc o EU miałem na myśli także PL - w kontekście potencjalnego spadku cen.

Dystrybutor  u nas nie ma cen ustalanych raz w roku?

Być może nowa generacja sprzętu na horyzoncie.....

Na targach ICAST nic nie pokazali... Zasłona dymna? B)

• 0

Pewnie tak.

Na forach w USA też cisza z rumorami- zwłaszcza o Navico. Najciekawsza plotka , jaką czytałem to licencyjne wykorzystanie Livescope w urządzeniach Lowrance. O tyle ciekawe, że Lowrance wręcz odeszło od wysokich częstotliwości.

W HB z kolei wspomina się o obrazowaniu 360 nowej generacji.

• 0

Na szczęście z angielskim nie mam problemów. Moje poprzednie echo  oraz HDS-a kupowałem w Niemczech w cenach zachęcający do kupienia. Po za tym oglądając polskie menu w urządzeniach kupionych przez moich kolegów ze zdziwieniem zauważyłem, że menu jest tylko częściowo polskie przystosowane do pierwszej wersji oprogramowania. Nowości ( fish reveal) oraz komunikaty sieciowe, koledzy muszą niestety sobie przetłumaczyć. Wolę kupować taniej.

• Like 1

• 0

Tak, ale musisz być dwujęzyczny- nasza paczka językowa jest przywiązana do naszej dystrybucji. Z ciekawości zapytałem w NL ile by skasowali za kod na PL menu- 500E zaśpiewali....

To jakiś burakowty serwis. W lutym poprosiłem o kod do HDS7 gen 3 i serwis w UK bez problemu mi go przesłał.

• Like 3

• 0

Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat wynajęcia domu samochodu czy łodzi.

• Like 4

• 0

Siemk

Mam prośbę, coś mi się dzieje z moim sprzętem i straciłem na jakości obrazowania mam straszną pixeloze na ekranie :-) Czy mógły mi ktoś podesłać logi sonaru tak abym mógł porównać obrazowanie Di SI i zwykły sonar ? Najlepiej z prztwornikiem 3D Struktur Scan

Dzięki

• 0

Niemozna. On obsluguje 455khz. Drugi przetwornik wpinasz do obrazowania tradycyjnego taki jaki masz. Ja do 2d używam tm150 -medium hirp. Ss3d obrazuje tylko si i di

ok ale  z listy rozwijanej typu przetwornika którą pozycje wybierasz ?

A jak masz fizycznie rozmieszczone przetworniki względem siebie i w jaiej odległości od silnika spalinowego ?