hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 nie , teraz masz tylko i wylacznie strumieniowanie obrazu i kontrole , ale to co na tablecie to i na echu. w dragon fly takie cuda sa mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nowe ducery 2in1 są już dostępne za wielką wodą w preorderze, ale nie ma póki co softu 18.3 Active Imaging, więc pomimo ewentualnego posiadania, niewiele będzie wynikało dla właściciela nowej zabawki. Update softowe ma pokazać się na koniec roku, a jeszcze niedawno pisali "this autum". Strach pomyśleć, kiedy wyjdzie dla Simradów ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Idzie front zimowy, także do wiosny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 W Australii są od 8 dni do kupienia i nie w preorderze za 6 dni może być u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 E tam. Lepiej poczekać na prawdziwie polskie ceny u nas. Żeby człek czuł, że kupił coś mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 W Australii są od 8 dni do kupienia i nie w preorderze za 6 dni może być u ciebie.Nie ducer jest problemem a soft do Carbonów. BTW, w Australii to szybcy są, update ostanie też są stamtąd linkowane najwcześniej w ostatnich miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Czyli robienie map batymetrycznych też się poprawi w nowej aktualizacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Moim zdaniem nie, bo update dotyczy głównie spraw graficznych. A co jest nie tak w Genesis Live? Nie mam u siebie, bo Simrady to muszą mieć najlepsze wszystko, i dopiero po nowym roku mają dać GL do tych sprzętów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Dla mnie wszystko jest ok w GL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Panowie mam problem z widzeniem batymetrii w mapkach ściągniętych z social map - mój Carbon 9 ich nie widzi. Jedyną batymetrię jaką widać to ta, którą sam wykonałem na zbiorniku opływając go. Próbowałem już wszelkich możliwych sposobów importu mapek (large, medium, small) jako osobne pliki bez osobnych folderów oraz zapisując je w osobnych katalogach dla każdego zbiornika i kupa Carbon jest zarejestrowany w genesismaps.com. Według tej instrukcji wgrałem sobie mapkę dolnośląskiego i tę mapkę mam widoczną wraz ze wspomnianą zapisaną przeze mnie batymetrią. Reszta obojętnie co bym nie ściągnął jest niewidoczne. W czym tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Co do problemu z mapami to temat ogarnięty. Problemem okazał się źle wpisany Content ID Number. Szkoda że system rejestrowania carbona w bazie nie rozpoznaje tego jeśli się źle wpisze ten nr. No ale problem rozwiązany i batymetria jest pięknie odczytywana. Mam inną teraz zagwozdkę a mianowicie czy jest gdzieś funkcja korekty wahania poziomu wody. Chodzi mi o to, że wykonałem batymetrię zbiornika zaporowego przed miesiącem a dziś stan wody podniesiony jest o 1 metr. Wypływając jutro i chcąc kontynuować tworzenie mapki będę mieć "przekłamania". Jak można to skorygować? Edytowane 13 Grudnia 2018 przez fefko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 kil offset czy jakos tak w echu masz opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 18.3 jest już dostępne.Panowie, zasysać- póki nie zginie. https://downloads.lowrance.com/software/index.html?r=1761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeżeli opublikowali opis, to nie powinien zniknąć. Dzięki za info. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Gdybym nie widział co działo się z 18.2 ,to nie marudziłbym- szopkę zrobiono wtedy i stąd moja zgryźliwość..... Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nie tylko wtedy szopka była. One trwają śmiem twierdzić od.czasu aktualizacji dla.ti softu 2.0... Tak jakoś maja , pojawia się 3 dni i znika. Później się pojawia i jest takie falstarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Z tego co wyczytałem SS3D ma również dostał dopalacza, czyli jakiegoś większego update nie będzie - no chyba, że z nowym przetwornikiem i modułem. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czy u was też przed pobraniem proszą o imei urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Można pobrać i bez tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Możesz podać jak to zrobić nie używając wi fi tylko ściągnąć na karte Nie ma tematu.Nie doczytałem do końca.Pobiera się w tle a oni oferują zarejestrowanie produktu Edytowane 9 Stycznia 2019 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 O, właśnie tak- bo ja wolę na SD jak już- w razie co możliwe downgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jest update do SS3D - czyli nie miałem racji we wcześniejszej informacji na jego temat.https://downloads.lowrance.com/software/index.html?r=1554&fbclid=IwAR0vK9TmZKxparJe5XJaUJmhpbAVD3YL-dZjuFG6vyQBZvlWEreWhLXQ1Vg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Po wgraniu nowego softu ruszył znowu LINK wzbogacony o nowe funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Ale nie da rady wgrać starego softu na nowszy? Edytowane 9 Stycznia 2019 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Do tej pory było to możliwe- ja robiłem w Evo przy pomocy pliku na SD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi