hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 500 to do elitki.Może spróbuj zawiadomić sklep w którym kupiłeś że bark języka i poproś o kod reszta to tylko wpisanie kombinacji znaków.Ja kupilem w UK i wole menu z jezykiem angielskim, ale potencjalny kupiec chcialby polskie menu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Dwa emaile do Lowrenca w UK i masz kod z paczką językowa Edytowane 16 Stycznia 2020 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 a ciekaw jestem , czy jak to dystrybutor nada kod do spolszczenie, za ktory sie zaplaci to tym samym przejmuje na siebie ewentualne naprawy gwarancyjne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Adam, ale oni softu nie wgrywają- nie ingerują w działanie echa, ustalone jest, że język jest ukryty, dystrybutor ma kluczyki do tej gabloty. W sumie ciekawe zagadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Co ma brać na siebie skoro echo jest z dystrybucji na rynek UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 A to ma brac ,ze np jak sie soft uwali to moze i echo isc na smietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dwa emaile do Lowrenca w UK i masz kod z paczką językowa Tak za jedyne 550 EUR a ciekaw jestem , czy jak to dystrybutor nada kod do spolszczenie, za ktory sie zaplaci to tym samym przejmuje na siebie ewentualne naprawy gwarancyjne ?A gwarancja nie jest europejska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Pierwsze słyszę złotówki nie zapłaciłem i kilku znajomych również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 @hlehle u nas jest dziki zachod... powiedza Ci "miszczowie" ze prosze pokazac paragon/fakture i tyle ...Na dobra sprawe , jest jak mowisz- wszystko z jednego gara brane i gwarancja powinna byc u kazdego glownego dystrybutora wazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Macie w Polsce wesolo tylko w ,,biednej " Ameryce jest to za darmo jak uruchamiasz masz do wybory z 50 albo wiecej jezykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 W ameryce tez niema pl jest ta sama.pacza w eu co w.ziemi obiecanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Oczywiscie ze jest kiedy wlaczasz pierwszy raz masz cala liste jezykow do wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Nawet jak 100 razy wlaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tylko w USA trzeba jeszcze ściągać geoblokade a to już się wiąże z utratą gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Macie w Polsce wesolo tylko w ,,biednej " Ameryce jest to za darmo jak uruchamiasz masz do wybory z 50 albo wiecej jezykow Wy to macie super w tej hameryce ... Tak sie sklada , ze u nas tez masz pelno jezykow do wyboru, ale ... nie wszystkie. Lowrance dzieli dystrybucje na regiony, stad paczki jezykowe i blokady GPS.Tak wiec to nie my w Polsce mamy wesolo, ale to polityka ogolnoswiatowa tej firmy. Wybierz sie ze swoja sonda np. do Australii i sie mocno zdziwisz, ze nie do konca dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 GPS nie bedzie dziala ale jezyk moge wybrac jaki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Powitał szanowne grono. Po aktualizacji softu 20.1, przestały działać social mapy .Hej.Próbowałem z softem 20 i 19 . Na żadnym mapy nie działają. Walczyłem kilka dobrych godzin i nie mogę się z tym uporać. Robiłem nawet twardy reset i nic . Nic nie pomaga , albo pliki są jakieś trefne przy pobieraniu. Sprawdzałem na dwóch różnych kartach, nad mienie, że z tych kart robiłem aktualizację ,więc raczej nie są trefne. Nie przychodzi, mi już nic do głowy. Macie jakiś pomysł ? P.S Może trzeba coś exstra włączyć jeszcze w echu ?PozdrawiamPP.psróbowałem z softem 20 i 19 . Na żadnym mapy nie działają. Walczyłem kilka dobrych godzin i nie mogę się z tym uporać. Robiłem nawet twardy reset i nic . Nic nie pomaga , albo pliki są jakieś trefne przy pobieraniu. Sprawdzałem na dwóch różnych kartach, nad mienie, że z tych kart robiłem aktualizację więc raczej nie są trefne. Nie przychodzi mi j Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez robert1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Shaded relief/cieniowanie . Sprawdź czy.masz.echo poprawnie zarejestrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Shaded relief/cieniowanie . Sprawdź czy.masz.echo poprawnie zarejestrowaneRaczej mam dobrze zarejestrowane , nic nie zmieniałem , przynajmniej nic mi nie wiadomo. Dziwi mnie to, że po wejściu w wybór map , nie ma nawet mojego łowiska , jest tylko Lowrance i Navionics. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A złącz w zakładce serwisy czy masz zalogowane ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Powitał szanowne grono. Po aktualizacji softu 20.1, przestały działać social mapy .Hej.Próbowałem z softem 20 i 19 . Na żadnym mapy nie działają. Walczyłem kilka dobrych godzin i nie mogę się z tym uporać. Robiłem nawet twardy reset i nic . Nic nie pomaga , albo pliki są jakieś trefne przy pobieraniu. Sprawdzałem na dwóch różnych kartach, nad mienie, że z tych kart robiłem aktualizację ,więc raczej nie są trefne. Nie przychodzi, mi już nic do głowy. Macie jakiś pomysł ? P.S Może trzeba coś exstra włączyć jeszcze w echu ?PozdrawiamPP.psróbowałem z softem 20 i 19 . Na żadnym mapy nie działają. Walczyłem kilka dobrych godzin i nie mogę się z tym uporać. Robiłem nawet twardy reset i nic . Nic nie pomaga , albo pliki są jakieś trefne przy pobieraniu. Sprawdzałem na dwóch różnych kartach, nad mienie, że z tych kart robiłem aktualizację więc raczej nie są trefne. Nie przychodzi mi jZ jakiej strony ściągnąłeś 20.1?. Na amerykańskiej i szwedzkiej nie widzę. Czyżby znowu "znikający soft"? Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Sailfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Z jakiej strony ściągnąłeś 20.1?. Na amerykańskiej i szwedzkiej nie widzę. Czyżby znowu "znikający soft"?Ze szwedzkiej strony ściągałem w sobotę. Tylko tyle że 20.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A złącz w zakładce serwisy czy masz zalogowane ?Piszesz o zakładce jakiejś w echu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Robert, jutro sprawdzę te rzeczy, o których Adam mówi, bo jeżeli jest te cieniowanie aktywne w ustawieniach, mogą być problemy z mapą jak taką .Ja nie mam 20, bo simrady się nie pofatygowały... ponoć ma być. Tylko patrząc na historię zmian- nie ma się co spieszyć z tą sprawą. Jesteś kolejną osobą z carbonem, który ma problemy z mapami po tym update, były przypadki na elicie też- jak najbardziej na rzeczy jest sprawa z tym softem - że tradycyjnie u navico - coś nie klika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Na cieniowaniu włączonym wszystko działa- tak samo jak na wyłączonym- mówię tu o mapie socjalnej Gniazda SD masz raczej w porządku, bo nie załadowałbyś update, to chyba nie to. Wyślę ci na priva link do at5 z reefmastera, jeżeli będzie działał, znaczy, że coś z plikami cmap nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi