hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Z tego co wiem carbon bedzie zastapiony nowym HDS , a najwieksza nowoscia ma byc silnik elektryczny Lowrance czyli odpowiedz dla minnkota- humminbird.Że tak powiem, trudno zerwać z tradycją nazwy modelu najwyższego, dziś robiłem rozpoznanie forum w USA a tam raczej oczekiwanie na przyszły rok z nowością i próba wytłumaczenia obecnych przecen wojną cenową z HB.Gdyby zachować symetrię do HB, to może faktycznie nie być szału- skończyło się jednym ducerem DI mega i silnikiem zintegrowanym z ducerem Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gregmegabass Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A zdradz rąbek tajemnicy o tych neews-ach co napisalesOdnosnie sonaru wiem tylko tyle co napisalem ale jestem pewien ze z czasem pojawi sie wiecej informacji to sie podziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gregmegabass Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Że tak powiem, trudno zerwać z tradycją nazwy modelu najwyższego, dziś robiłem rozpoznanie forum w USA a tam raczej oczekiwanie na przyszły rok z nowością i próba wytłumaczenia obecnych przecen wojną cenową z HB.Gdyby zachować symetrię do HB, to może faktycznie nie być szału- skończyło się jednym ducerem DI mega i silnikiem zintegrowanym z ducerem Mega.Tak jak napisales od dwoch tygodni jest duza wyprzedaz zarowno w lowrance jak i humminbird dlatego mam bol glowy co zrobic dalej. Wstrzymac sie na pare miesiecy czy kupic teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tak jak napisales od dwoch tygodni jest duza wyprzedaz zarowno w lowrance jak i humminbird dlatego mam bol glowy co zrobic dalej. Wstrzymac sie na pare miesiecy czy kupic teraz .Realnie nie spodziewam się rewolucji- raczej ewolucję w Lowrance, no chyba że sprawdzi się plotka o licencyjnym panoptix, To byłoby coś, ale bardzo drogie coś, bo sam ducer biega 2tysie $ lub E Że też na ICAST nikt pary nie puścił, żadnych rumorów, nic- trzeba czekać. Nie śledziłem polityki cenowej Navico w przeszłości, ale jakiś grubych przecen po wejściu nowych modeli raczej nie było. Także czekając - niewiele ryzykujesz, bo z jednej strony nie wykupią ci obecnego wypustu, z drugiej masz otwarte pole manewru. Wszystko zależy od tego, jak jesteś daleko w wyposażaniu łodzi i na kiedy ją potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Wróżenie z fusow @Gregmegabass ... co to jakieś tajemnice? Big brother i spolka , czy wiara zabrania powiedzieć? Sorry za szorstkie slowa , jednak jak w klasyku "wiem ale nie powiem" to słaba historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gregmegabass Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Wróżenie z fusow @Gregmegabass ... co to jakieś tajemnice? Big brother i spolka , czy wiara zabrania powiedzieć? Sorry za szorstkie slowa , jednak jak w klasyku "wiem ale nie powiem" to słaba historiaO czym Ty mowisz ? Jakie wrozenie z fusow? Rozmawialem z przedstawicielem lowrance i dostalem takie informacje i tyle w temacie na dzisiaj. Jesli masz cos ciekawego do powiedzenia to chetnie poslucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jak już ktoś ogarnie w Carbonie tworzenie mapek to przydałby się na Youtube filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 trzeba tylko włączyć nakładkę i już tworzy się mapa, nie ma więcej żadnych "ficzerów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Trzeba też przygotować kilka kart pamięci o odpowiedniej pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zapisane nakładki pożerają znacznie więcej pamięci niż typowe mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nakładki z ss nie ważą dużo, a te są ciężkie powiadasz ? Przecież tam na dobra sprawę to nie ma co ważyć sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jest nowy soft 18.2 na stronie amerykańskiej. I da się ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 i nowe cena na Carbona z Totalscanem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 A do simradów nic nie widać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 U Simrada cisza. Ostatnia aktualizacja też była kilka dni później po Lowrance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Tomek nie denerwuj się już po wszystkim. Kasy nie zwracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Wyszło również update modułu StructureScan 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 I co wnosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Nikt jeszcze nie napisał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Niechęć się zaktualizować strukturaA po aktualizacji carbona zaczoł zawieszać się przetwornik struktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No proszę jaki kwiatek . Czyli zaktualizowales echo a 3d nie chce współpracować aktualizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Dziwna sprawa z tym wypustem softu- zbugowany jest grubo.Maxer- ty zrobiłeś update echa z tego "nowego" 18.2, czy z wcześniejszego? Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) . Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez SkiDivPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi