hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jak.sie nie mylę to wyskoczy ci info odnośnie tego że masz nowszy. I czy potwierdzasz swoje dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jak aktualizacja (starsze wersje) znajdą się na karcie a karta w urządzeniu, to można ją zainstalować z menu PLIK. Wystarczy wejść i wskazać która wersja ma być zainstalowana. Potem tylko potwierdzić i proces instalacji się rozpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Więcej tutaj: https://pl-pl.facebook.com/pages/category/Education/FishTec-Lowrance-131196870481/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Z tego co słyszałem ma wyjść jeszcze Activ Image 3-1 w wersji z 3D tylko nieświadomi dokładnie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) W USA widziałem już ducery do LiveSight- dla Simradów. Paradoks polega, że nie ma do nich modułów ani update- które zapewne będzie potrzebne.https://www.gps4us.com/SIMRAD-LiveSight-Transducer-Transom-Mount--P166575.html?gclid=Cj0KCQiAsdHhBRCwARIsAAhRhskCCTndwdXR5PC1KaSaK79D9MzLXNbI74imQ-hXuN0UOtS5LrsZWwgaAuupEALw_wcBTakże może być jakiś ruch również w stronę nowego ducera 3D, może nawet będzie robił z Carbonami.Widziałem zapowiedź jednego z norweskich testerów- który mówił że na ten rok planowane są 19.1, 19.2, 19.3 update dla Carbonów. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wiem tylko że będzie to ducer 3D wpinany bezpiśredniu do echa bez dodatkowych elementów jak 3-1 tylko w wersji 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jeżeli tak, to Carbon może go nie udźwignąć.Po to jest moduł, by wzmocnić flaki echa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Trzeba poczekać do premiery... Bo gdybanie na nic zda się... równie.dobrze może być jak 3d z gen2 . Si widoczne 3d wylaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 LiveSight będzie działał z Carbonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Poczekam bo rozmawiałem z chłopakami z Lowrensa i sami proponują że jak chce 3D to na wiosenne będzie live z nowym przetwornikiem 3-1 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jak będzie bez boxa to znowu okroją jak z total stanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Możesz swoją wypowiedź rozwinąć @nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 LiveSight będzie działał z CarbonemTak, ale mówiono o module dodatkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Jak wchodził do sprzedaży Lls1 a potem 2 to był z boksem ktorego można było podłączyć do HDS I i 2 gen i obraz był ok.Potem powstał hds tuch i pojawiła się możliwość kupienia przetwornika 3 w 1 i raptem box przestał być potrzebny. Cały czas się zastanawiam jak oni zmieścili ten cały box do echa. Po ogłoszeniu cudu z totalscanem kolega którego zwiodła reklama kupił i wypłynął.Jak zadzwonił to myślałem że będzie płakał. Prosiłżebym przyjechal.Wiem jak wyglądał obraz na LSS 2 z boxem.Niestety nie udało się ustawić tak echa żeby kolega był zadowolony. Szybko sprzedał i kupił lls2 Wiem że technologia poszła do przodu ale mnie i kilku kolegów 3 in 1 w postaci totalscana nie przekonuje.Może jak ktoś wcześniej nie miał Lls2 z boxem to będize zadowolony.Zobaczymy jak to będzie z actiw imaging 3 in 1 Edytowane 13 Stycznia 2019 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Wbrew temu co usiłują pokazać marketingowcy Navico nowe ducery nie przeskoczą starego ss3D jako całość. Owszem, do 20m na stronę spoko,ale później już tak wesoło nie jest i tutaj właśnie przydają się dodatkowe kryształy w SS3D, które generują khz dające w efekcie bardziej szczegółowy obraz na większej odległości.Póki co ulepszenia- 18.2 i 18.3 dotyczą grafiki wyświetlania, jestem ciekaw co pokażą w nowym wcieleniu. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Usiłują, pokazują i marketing się kręci. Moc obliczeniowa live jest większa od carbona, więc płynność będzie lepsza i sam sprzęt powinien więcej ogarnac. Sprawa przetwornikow to inna bajka. Trzeba poprostu zrozumieć- przyjąć do informacji , że za jakość się płaci wszędzie... więc jeśli 3w1 kosztuje 1500zl a tm150 kosztuje 1800 i ma tylko medium chirp w 2d. To co można oczekiwać od 3w1 ...? Łusek nie policzy jeszcze dlugo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Czy potrafi ktoś wyjaśnić jaka jest różnica między przetwornikiem totalscan a 3 w 1? Nowy soft 18.3 daje możliwość podpięcia nowego przetwornika. Ale czy to ma jakiś sens? Może ktoś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Soft do carbona pojawił się kilka dni temu . Więc wątpię aby ktoś już to stesowal zarówno z tt i 3w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nowy przetwornik Activ Imaging 3 in 1 jest dużo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A miałeś go w ręku? Ja miałem wczoraj i porównywalny do totalscan. Może minimalnie większy. Tyle że jest inaczej mocowany, bo jest dokręcana blaszka jak np do LSS2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 chyba w totalscanie nie ma chirpa z połączneiu z SI / DI, a a 3w1 ma to być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Wymiary bardzo podobne, otwory montażowe te sameTak, Chirp ma działać z SI/DI. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wymiary bardzo podobne, otwory montażowe te sameTak, Chirp ma działać z SI/DI.I cena (W Niemczech) jest podobna, A chirp w totalscanie działa z SI/DI. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie działał w niższych tierach ech. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie działał w niższych tierach ech. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu TapatalkaZgadza się. Dlatego zmieniłem Ti na Carbona. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi