kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Panowie, nie demonizujmy. Myślę, że chyba nie ma takiego miasta w Polsce gdzie w pogodny wakacyjny wieczór nad rzeką nie ma imprezowiczów. Ja często lowię nocą w warszawskiej Wiśle i jakoś mnie nikt jeszcze nie zaczepiał, nie pobił i nie zastrzelił... Co najwyżej jakiś małolat z browarkiem rzuci "biorą? To tu są jakieś ryby?" Zdecydowanie bardziej komfortowo czuję się łowiąc na oświetlonych bulwarze nieopodal melanżujących dzieciaków niż na dzikich odcinkach, kompletnych ciemnosciach z dzikami i innymi szeleszczacymi w krzakach potworami Kamil , łowiłeś nocami za kawalerskich czasów , a teraz to nie wiem czy cię żona na noc puści. .Pewnie zaraz mi się od @Vita dostanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja często lowię nocą w warszawskiej Wiśle i jakoś mnie nikt jeszcze nie zaczepiał, nie pobił i nie zastrzelił... Co najwyżej jakiś małolat z browarkiem rzuci "biorą? To tu są jakieś ryby?" Poroniony pomysł. Proponuję oesa między Poniatowskim a Łazienkowskim po stronie centrum - punkty x100. Ten kto to wymyślił chyba nigdy tam latem nie łowił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kreska Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dla jasności... nie boję się podchmielonych małolatów. Mam ponad 185 i 100kg wagi i potrafię radzić sobie w życiu. Bardziej mnie przerażają ludzie po dopalaczach czy innym świństwie, których tam jest nie mało. Akurat zdarzało mi się łowić w innych miastach i nigdy też nie miałem żadnych problemów, ale np. schodki nad Wisłą przyciągają różnych dewiantów. Mam nadzieję że moje obawy się nie sprawdzą, ale musimy pamiętać że będziemy na tych zawodach wyróżniać się z tłumu, a co za tym idzie mogą się zdarzyć dziwne sytuacje. A tak na marginesie to bardziej mnie przeraża szesnastolatek po mefedronie z plastikowym widelcem niż straszny dzik czy inny potwór w krzakach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Panowie ryzyko zawsze jakies jest dlatego trzymamy sie w grupie bez samotnych spacerówproste a jak ktoś się obawia zawsze moze nocke spedzic w okolicach bazy SFE lub w ogole nie brac udziału Street fishing nocą jest piękny A czy to warszawa poznan czy wrocław rownie ryzykowny nigdy nie wiadomo na kogo się trafi PS moze organizatorzy w pakietach startowych dorzucą puszke gazu pieprzowego Edytowane 8 Lutego 2017 przez Adam L. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 170cm "dopalacza" na miarce SFP to dodatkowe 100pkt - uwaga mierzyc z kolega może się rzucac ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 dlatego proponuje miarki 2m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Z tym niebezpieczeństwem to nie ma co przesadzać. Przez 7 lat robienia nocek na warszawskiej wiśle miałem różne dziwne sytuacje, ale właściwie tylko raz zdarzyło się coś nieciekawego, a dokładnie to ktoś rzucił z mostu butelką... a tak poza tym to raczej bywa śmiesznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Albo my ich, albo oni nas. To my będziemy największą zorganizowaną grupą tej nocy. Będziemy działać wspólnie i w porozumieniu. Uzbrojeni w ostre jak brzytwa kotwice, oraz w miękkie jak baty na bydło wędziska, będziemy siać strach i spustoszenie! Nie demonizujmy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Albo my ich, albo oni nas. To my będziemy największą zorganizowaną grupą tej nocy. Będziemy działać wspólnie i w porozumieniu. Uzbrojeni w ostre jak brzytwa kotwice, oraz w miękkie jak baty na bydło wędziska, będziemy siać strach i spustoszenie! Nie demonizujmy Zabrzmiało jak "ustawka". Ja bym chciał tylko w spokoju i w miłym towarzystwie połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zabrzmiało jak "ustawka". Ja bym chciał tylko w spokoju i w miłym towarzystwie połowić Gutek będzie trzymał kamere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) oraz w miękkie jak baty na bydło wędziska, będziemy siać strach i spustoszenie! Nie demonizujmy I właśnie w takich sytuacjach ujawnia się wyższość wędek z pełnego włókna szklanego , nad wędkami węglowymi. Dawno temu kolega potraktował intruza w stanie wskazującym szklaną szczytówką . Po trzech razach na d.... z kozaka natychmiast uszło powietrze. Edytowane 9 Lutego 2017 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mako150 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cholera.... tyle lat łowię i nie wiedziałem, że w nocy nad " Warszawską Wisłą" jest tak niebezpiecznie . Chyba w tym roku zostanę w domu w takim razie.....ooo albo lepiej! Przejdę na drugą stronę mocy i będę się alkoholizował na schodkach, atakując wędkarzy plastikowymi widelcami!!!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Przejdę na drugą stronę mocy i będę się alkoholizował na schodkach, atakując wędkarzy plastikowymi widelcami!!!!! Maciek , jak przejdziesz na złą stronę mocy , to musisz zmienić swój awatar . Może na taki? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mako150 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Hahahaha to'jeszcze nad Nickiem trzeba pomyśleć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Hahahaha to'jeszcze nad Nickiem trzeba pomyśleć Mr.Evil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk^S Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Hahahaha to'jeszcze nad Nickiem trzeba pomyśleć albo Mr.Plastikowy nożownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasss Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety nie da się wszystkich uszczęśliwić.W zeszłym roku masę osób narzekało, że albo terminy łączą się z innymi zawodami albo trzeba wyprawić dziecko do szkoły albo sezon urlopowy lub niektórzy nie mają kasy żeby jeździć z nami co miesiąc... staraliśmy się wziąć te aspekty pod uwagę, stąd plan na 2017 rok jest taki, a nie inny.Aha czyli zwiazku z tym ze ludzia nie pasowalo postanowiliscie dac o polowe szans mniej na wyjazd na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasss Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Szkoda ze nie znalazlem tej informacji wczesniej to bym sie na te zawody tak nie nagrzewal. Liczylem na to ze miasta i ilosci zawodow 2017 bedzie tak ja 2016 . Bo nawed jak 2 czy 3 zawody nie pasowaly to i tak jeszcze bylo gdzie pojechac a tak to szkoda moze chociaz Bydgoszcz sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Aha czyli zwiazku z tym ze ludzia nie pasowalo postanowiliscie dac o polowe szans mniej na wyjazd na zawody Szkoda ze nie znalazlem tej informacji wczesniej to bym sie na te zawody tak nie nagrzewal. Liczylem na to ze miasta i ilosci zawodow 2017 bedzie tak ja 2016 . Bo nawed jak 2 czy 3 zawody nie pasowaly to i tak jeszcze bylo gdzie pojechac a tak to szkoda moze chociaz Bydgoszcz sie uda Chlopie pisz Ty po polsku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Aha czyli zwiazku z tym ze ludzia nie pasowalo postanowiliscie dac o polowe szans mniej na wyjazd na zawodyTak, postanowiliśmy zrobić mniej imprez właśnie dlatego, że ludziom nie pasowało, ponieważ dla tych ludzi te zawody organizujemy... Nie wiem, jak dla innych ale dla mnie zrobienie zawodów dla ludzi,których na nich nie będzie, gdyż im nie pasuje, jest tak jakby... pozbawione sensu? Mam nadzieję, że uda Ci się wyrwać na wszystkie trzy imprezy w tym roku i świetnie się bawić, bo właśnie robimy wszystko by każdy uczestnik miał takie odczucia po tegorocznych zawodach. Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam to też będzie cykl zawodów czy każde zawody będą punktowo rozliczane osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tak jak w tamtym roku. Każde zawody punktowane osobno ale jednocześnie wliczające się do całego cyklu grand prix. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Czyli rozumiem , że jeżeli będą 3 spotkania to raczej będą się liczyły 3 najlepsze wyniki czyli trzeba być na wszystkich aby liczyć się w końcowej kwalifikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tak, wszystkie 3 imprezy liczą się do ogólnej klasyfikacji.Nie, nie musisz być na wszystkich spotkaniach by liczyć się w koncowej klasyfikacji. Zawsze możesz wyczesać dwie jedynki na dwóch imprezach lub przynajmniej dwa razy pudło i prawdopodobnie zdeklasyfikować resztę stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 no tak , to kiedy ruszają zapisy na Bydgoszcz....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi