kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Oj przestań, przecież i tak każdy wie że będziesz łowił klenie Raczej okonie i szczupaki na jerki Łowił...żeby cokolwiek złowić. Klenie to raczej wieczorem lub nocą.Choć nie wiem,dawno nie łowiłem.Jak jadę na ryby to uciekam z miasta.Będzie okazja odświeżyć znajomość miejskiej Brdy.Mam chyba za blisko,jakieś 300 metrów od biura Street Bydgoszcz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zapisani z bratem, za chwile pewnie reszta ekipy.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie ma co czekać lista się zapełnia, my przygotowujemy różne niespodzianki, ryby na nas czekają ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mapkę znajdziesz w formularzu zapisów na http://bydgoszcz2017.evenea.pl/chodziło mi dokładnie w którym miejscu możemy łowić ,czy będzie to jak rok temu czy jakieś zmiany są planowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zerknij tutaj: https://bydgoszcz2017.evenea.pl/strona/?ESID=4644 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasza_Szp Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zapisany, pierwszy raz biorę udział w takich zawodach! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Pierwszy raz jadę na SFP. Jade sam i nie znam nikogo kto będzie startował ani wody(nigdy nie byłem w Bydgoszczy). Jak jest ktoś miejscowy albo przynajmniej znający troszke teren byłby chętny mi troche pomóc odezwij się na priv pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zapisany, pierwszy raz biorę udział w takich zawodach!Pierwszy i nie ostatni jak przypadną do gustu to tak jak ja zaliczysz cały cykl zawodów Pierwszy raz jadę na SFP. Jade sam i nie znam nikogo kto będzie startował ani wody(nigdy nie byłem w Bydgoszczy). Jak jest ktoś miejscowy albo przynajmniej znający troszke teren byłby chętny mi troche pomóc odezwij się na priv pozdro Ja swoją przygodę z SFE też zaczynałem od Bydgoszczy i chętnie zawitam na Brdzie jeszcze nie raz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JSt14 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja namówiłem kolegę na SF we Wrocławiu 2016 i znalazł się na podium Teraz będzie już nas 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zapraszamy Was do Bydgoszczy! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zapisany. Heh zobaczymy jak w tym roku pójdzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dziękujemy bardzo za podzielenie się tą informacją i pozdrawiamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) "Dziękujemy za dołączenie do Street Fishing Extreme 2017 - BYDGOSZCZ!" A raz kozie śmierć... Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Będzie super , i to na pewno nie będzie Twój pierwszy street... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 też tak myślę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Haaa...... lubię zawody.Problem to spora odległość.No i wiek taki raczej niezawodniczy hahahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 na naszych zawodach/ imprezach wiek nie jest żadnym problemem, wszyscy się integrują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zapisany???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Haaa...... lubię zawody.Problem to spora odległość.No i wiek taki raczej niezawodniczy hahahahahaDla przyjemności nie ma odległości Zawsze można po siedzieć i pogadać głupoty i wymienić doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 u nas jedna mała zmiana w składzie ale co najmniej piątka się zamelduje w Bydgoszczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Cieszymy się i do zobaczenia nad Brdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ile już osob jest zapisanych ? Ps . Czy dostępne się jakieś potwierdzenie ? Bo opłatę zrobiłem i chyba nic nie dostałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mamy juz grubo ponad 100 osób Potwierdzenie/bilet dostajesz na maila, jeżeli robiłeś przelew tradycyjny, nie elektroniczny, może to potrwać ok 2 dni. Jeśli nic Ci nie przyjdzie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam, trzeba miec wydrukowany bilet czy wystarczy fotka w telefonie? A no jeszcze pytanie , bedzie jakis catering w cenie biletu jak w tamtym roku , czy we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wystarczy zdjęcie w telefonie. Pyszny obiadek oczywiście tez będzie pyszna kawka z ekspresu tez Niedługo opublikujemy szczegółowy harmonogram imprezę, w którym zawrzemy wszelkie informacje tego typu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi