kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bo Brda to nocna rzeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Uwaga!We wtorek ruszamy z zapisami na Warszawę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dla osób, które nie mogły się doczekać https://warszawa2017.evenea.pl/ Oficjalnie za chwilę ... jeszcze uzupełnimy kilka kwestii bo organizacja w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Obszar zawodów jest już znany? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Obszar zawodów jest już znany? Sukcesywnie będziemy udostępniać informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja niestety odpuszczam Warszawę Powodzenia koledzy i koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Obszar zawodów jest już znany?w sumie nie ma co czekać tylko trenować zeszłoroczny obszar Wisły, bo na pewno będzie i w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zator Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 A kiedy będzie wiadomo coś o regulaminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 A kiedy będzie wiadomo coś o regulaminie? Regulamin opublikuję jutro Powolutku do przodu. Natomiast niczym się nie różni od tego w Bydgoszczy Dodajemy tylko ryby, które można w tym okresie łowić - sandacze, sumy, brzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Snow_Ball Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 W Warszawie tez bedzie mozna liczyc na serwis Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasza_Szp Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dla osób, które nie mogły się doczekać https://warszawa2017.evenea.pl/ Oficjalnie za chwilę ... jeszcze uzupełnimy kilka kwestii bo organizacja w toku To kiedy są? W tytule 27-28, a w opisie 29-30! Wiem w kalendarzu można sprawdzić, ale... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 29-30.07 - sobota, niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 To poprawcie jeszcze miejsce zbiórki... Na mapie jest Wild Beef poniżej Gdańskiego, a Boogaloo Beach Bar jest poniżej CW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RedJin Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 gdzie szukać regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 To poprawcie jeszcze miejsce zbiórki... Na mapie jest Wild Beef poniżej Gdańskiego, a Boogaloo Beach Bar jest poniżej CW Poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 gdzie szukać regulaminu? W środę wieczorem będzie opublikowany wraz z mapką zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Niech Wisła posprząta do czasu zawodów martwe szczury bo będzie słaby widok dla przyjezdnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Niech Wisła posprząta do czasu zawodów martwe szczury bo będzie słaby widok dla przyjezdnych zgadzam się, ostatnio sam 4 widziałem. Skoro burmistrz Żoliborza patronuje to może wykosiłby ktoś od niego trawy wzdłuż ścieżki pieszej po prawej stronie Wisły, od CW w dół do Grota i dalej. Coś czuje to nie będzie SFE Night, tylko dwa światy na lewym brzegu. Zatłoczone bulwary i zarośnięty las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja wczoraj na kamiennej rafce naliczyłem chyba 7 czy 8 martwych szczurów ... tylko się natrudziłem z wędrówką na kamienie by zaraz zejść bo nie chciało mi się w takich okolicznościach łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Czy to żart SF tylko na lewym brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Bo na prawym jest normalna rzeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Czy to żart SF tylko na lewym brzegu?Radek - chociaż sam wolę praski brzeg, nie dziwi mnie to. Gdybym był organizatorem, nie odważyłbym się zrobić nocnych po praskiej stronie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Radek - chociaż sam wolę praski brzeg, nie dziwi mnie to. Gdybym był organizatorem, nie odważyłbym się zrobić nocnych po praskiej stronie.zgadzam się. za dużo przypadkowych ludzi oraz trudy teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zator Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) No te trudne ścieżki rowerowe i kamieniste główki i ta młodzież, która w przeciwieństwie do młodzieży z drugiej strony Wisły jest pijana i nieznośna..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W Bydgoszczy było, że za mało terenu. Teraz piszecie, że nie ta strona Wisły. Może ktoś napisze dlaczego warto przyjechać i połowić z nami? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi