kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kalenji84 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam jestem z Opoczna moze ktos jedzie z okolic badz z lodzkiego i mozna by bylo sie zebrac i w kilka osob jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam jezeli chodzi o ten serwis Shimano co ma byc na streecie, to będzie można dołożyc łożyska do kołoworotka (łozyska za opłatą oczywiscie) czy tylko smarowanie w grę wchodzi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam jezeli chodzi o ten serwis Shimano co ma byc na streecie, to będzie można dołożyc łożyska do kołoworotka (łozyska za opłatą oczywiscie) czy tylko smarowanie w grę wchodzi..?Hej, tylko smarowanie, bo tuning to zbyt czasochłonna sprawa. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Vita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 humba Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam.Ktoś pytał o noclegi oferta z Bookingu na 12/13 V . https://www.booking.com/searchresults.pl.html?aid=397611&label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-pl-com-L%3Apl-O%3AwindowsS7-B%3Afirefox-N%3Ayes-S%3Abo-U%3Asalo-H%3As&sid=6e087d879cecd8392edfba0074e0ef0d&sb=1&src=index&src_elem=sb&error_url=https%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Findex.pl.html%3Faid%3D397611%3Blabel%3Dgog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-pl-com-L%253Apl-O%253AwindowsS7-B%253Afirefox-N%253Ayes-S%253Abo-U%253Asalo-H%253As%3Bsid%3D6e087d879cecd8392edfba0074e0ef0d%3Bsb_price_type%3Dtotal%26%3B&ss=Bydgoszcz%2C+kujawsko-pomorskie%2C+Polska&checkin_monthday=12&checkin_month=5&checkin_year=2017&checkout_monthday=13&checkout_month=5&checkout_year=2017&room1=A%2CA&no_rooms=1&group_adults=2&group_children=0&ss_raw=by&ac_position=1&ac_langcode=pl&dest_id=-496361&dest_type=city&search_pageview_id=80e96698340300a0&search_selected=true&search_pageview_id=80e96698340300a0&ac_suggestion_list_length=5&ac_suggestion_theme_list_length=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam jezeli chodzi o ten serwis Shimano co ma byc na streecie, to będzie można dołożyc łożyska do kołoworotka (łozyska za opłatą oczywiscie) czy tylko smarowanie w grę wchodzi..?Bardziej dosmarowywanie tu i tam, ogólna opinia o stanie kołowrotka bo kompletny serwis czyszczenie i smarowanie jest za czasochłonny i raczej nie wchodzi w gre. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Siema , tak jak rok temu do Bydgoszczy zawitam już w piątek , jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam na zimny kufel i wymianę doświadczenia Jeśli znalazło by się więcej chętnych to ogarnę jakąś rezerwację w jakimś lokalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Siema , tak jak rok temu do Bydgoszczy zawitam już w piątek , jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam na zimny kufel i wymianę doświadczenia Jeśli znalazło by się więcej chętnych to ogarnę jakąś rezerwację w jakimś lokalu Może i ja się pojawię w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasss Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Mam pytanie bo jade na zawody sam . Wiadomo ze do zdjecia potrzeba dwa identyfikatory . Czy dozowolone jest posiadanie siatki? Nie chodzi mi o to zeby chodzic z siatka ryb pare godzin tylko zeby w razie nikogo przy mnie nie bylo to czy moge np okonka 10-15 min na miejscu ktorym zlapalem przytrzymac az ktos sie zjawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasza_Szp Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Mam pytanie bo jade na zawody sam . Wiadomo ze do zdjecia potrzeba dwa identyfikatory . Czy dozowolone jest posiadanie siatki? Nie chodzi mi o to zeby chodzic z siatka ryb pare godzin tylko zeby w razie nikogo przy mnie nie bylo to czy moge np okonka 10-15 min na miejscu ktorym zlapalem przytrzymac az ktos sie zjawi?Identyfikator sąsiada, kogoś kto jest akurat obok! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartosz311287 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pasza chyba kolegi nie zrozumiałeś. Pisze on wyraźnie że wie o tym że potrzeba do zdjęcia drugiego identyfikatora. Pyta o co innego...co zrobić w razie sytuacji gdy właśnie nie ma nikogo obok! Sam jestem ciekaw tego, chociaż myślę że będzie tylu kolegów po fachu że nie będzie potrzeby szukać nikogo do foty z rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Bartek, cała idea jest taka by trzymać się w zasięgu wzroku innych osób, które mogą użyczyć identyfikator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartosz311287 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dziękuję za odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jedzie ktoś na SF z Elbląga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ars25 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 chociaż w zeszłym roku, szczęście w łapaniu rybek nie dopisało, to klimat na SF i pozytywni ludzie sprawiają, że decyzja może być tylko jedna -jedziemy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Będe jechał z Poznania i mam 4 miejsca w samochodzie , jakby ktoś chciał to chętnie zabiore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jakby ktoś z Wawy nie miał transportu, to jedną dużą albo dwie małe osoby mogę zgarnąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kalenji84 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam jak patrze na mapach google to bardzo duzo ulic na czerwony kolor czyzby tyle drog pozamykanych i remontowanych moze dajcie jakies namiary jak najlepeij dojechac albo gdzie zostawic auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Witam jak patrze na mapach google to bardzo duzo ulic na czerwony kolor czyzby tyle drog pozamykanych i remontowanych moze dajcie jakies namiary jak najlepeij dojechac albo gdzie zostawic autaNie wiem skąd ten czerwony kolor, ja nie widzę. W soboty parkowanie w centrum jest bezpłatne, więc gdziekolwiek w pobliżu znajdziesz miejsce możesz stać. Parking płatny jest przy Operze (między operą a biurem zawodów). Drugi naprzeciw Opery (ul. Focha) koło kiosku. Kolejny masz na ul. Grodzkiej (rano powinny być miejsca). Są też miejsca parkingowe przy moście ( chyba ul. Stary Port, wjazd od Pocztowej - i wzdłuż tych ulic). Kilkanaście miejsc jest na Wyspie Młyńskiej przy remontowanych Młynach Rothera. Edytowane 4 Maja 2017 przez rav_id 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jakby ktoś z Wawy nie miał transportu, to jedną dużą albo dwie małe osoby mogę zgarnąć Możliwe że ja bym skorzystał, nie chce mi się samemu jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Z poznania zostały mi 3 miejsca , zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Opis imprezy otrzymacie najpóźniej we wtorek (po zamknięciu list startowych) - będzie kilka użytecznych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jest ktoś w stanie porównać obecne warunki na Brdzie do tych z ubiegłego roku? Mam na myśli poziom wody, zielsko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Na Brdzie w weekendy jest woda niska,akurat do łowienia.Lecz w porównaniu z zeszłym,jest mętna i prawie bez zielska.Pomału rośnie,ale przez brak śwatła(brak przejrzystości) i chłodny kwiecień jest mocno opóźniona wegetacja.Normalnie kilka dni przed 1 maja pojawia się masowo brązowy chruścik,w tej chwili nie ma go prawie wcale.Byłem 3 razy na zwiadach wędkarskich.2 tygodnie temu brały klenie i okonie.Trafiały sie pasiaki 25-35cm,teraz biorą mikro-okonki. Wczoraj były zawody koła nr 1.Fakt że królował boczny trok, wyniki opisał Przemek Peszek:https://www.facebook.com/rybasezonu/?fref=ts Edytowane 4 Maja 2017 przez Taps 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Możliwe że ja bym skorzystał, nie chce mi się samemu jechać. Piotrek- to decyduj i daj znać- jakoś jednego jeszcze dopchniemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi