kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No pogodę mieliście super. Chyba organizatorzy i o nią się postarali:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam, jak zwykle było niebanalnie, zaj.....sta atmosfera, profesjonalna organizacja, świetne nagrody, super ludzie, aż żal , że tak szybko minęło, pozdrowienia dla wszystkich uczestników, dzięki i do następnych spotkań nad wodą.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kalenji84 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Czy dostepne beda pelne wyniki z zawodow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OlekD Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Długo zastanawiałem się czy przyjechać, preferuję raczej kameralne łowiska. Zapisałem się w ostatnim momencie i nie żałuję! Super atmosfera, super ludzie, świetna organizacja. Z rybami szału nie było ale to chyba zasługa pogody i pory dnia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ja dopiero wróciłem tak było za.....fajnie od piątku do niedzieli ani minuty nie żałuję oprócz rybek punktowanych które mnie omijały ale to mały szczegółPodziekowania dla znajomych i organizatorów za najlepszą imprezę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Czy dostepne beda pelne wyniki z zawodowWyniki opublikujemy w ciągu kilku dni, musimy dokładnie policzyć i podopinać wszelkie sprawy związane z imprezą oraz zregenerować siły bo się troszkę napracowaliśmy w ten weekend Miło widzieć, że jesteście zadowoleni. To dla naszego teamu największa nagroda za organizację Edytowane 14 Maja 2017 przez Kamil G (dawniej @Wepster) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 No pogodę mieliście super. Chyba organizatorzy i o nią się postarali:-) Prezes okręgu podobno uruchomił specjalne środki i dał na mszę by zapewnić ładną pogodę - przynajmniej tak twierdzi rzecznik prasowy okręgu Swoją drogę przesympatyczny pan, który umilał mi czas rozmową o historii Bydgoszczy, Brdzie i rybach Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Fajna impreza wyszła, klimat super. Organizacyjnie ogarnięte, choć następnym razem przydało by się jakieś kosze (worki na śmieci) bliżej stolików zorganizować - chyba, że ja źle szukałam - bo okoliczne śmietniki po obiadku pękały w szwach. Nagłośnienie też można by poprawić Teraz czas pomyśleć nad kolejnymi edycjami i szykować się na stolicę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Warto było przyjechać do Bydgoszczy na SF. Pogoda dopisała, ryby też, 3cm zabrakło do pierwszej 10. A że zostałem dłużej to trochę pozwiedzałem.Przy rozpakowywaniu sprzętu w domu takie spostrzeżenia mnie naszły:- ten zapis o zakazie spożywania alkoholu i innych jest chyba martwy. Łowimy środku miasta i jesteśmy jednodniową atrakcją do mieszkańców oraz turystów. Propagujmy wędkarstwo C&R, mamy te koszulki SF lub teamowe a i tak znajdą się tacy co spożywają % w trakcie zawodów, jak i przed zawodami na teranie biura zawodów. A potem się dziwimy czemu wędkarstwo kojarzy się większości z pijakami. Może przy zdaniu karty badanie obowiązkowe alkomatem?- czas obławiania miejsca. Chyba mamy szukać ryb a nie stać w jednym miejscu i bocznym trokiem lub z opadu okonie szarpać przez 3 godziny.- obchodzenie się z rybami. Nie mam podbieraka to rybę na siłę szarpnę z wody a że spadło na beton, co tam, przecież i tak ją wypuszczę. - może w Warszawie czas wprowadzić sędziów? Niech wyrywkowo się rowerem przejedzie po trasie. Jak jednego zdyskwalifikują lub dostanie punkty karne to reszta się dwa razy zastanowi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobek Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam Z kumplem widzieliśmy jak pewien Pan podebrał okonia przy brzegu, a następnie rzucił go koledze znajdującego się wyżej, na trawce (z 4m ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam Z kumplem widzieliśmy jak pewien Pan podebrał okonia przy brzegu, a następnie rzucił go koledze znajdującego się wyżej, na trawce (z 4m ). tą sytuację miałem na myśli... i to te same osoby co 3 godziny w tym miejscu stały. Pan w czerwonej czapeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ars25 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Impreza niesamowita, a ogarniecie takiej ilości wędkarzy to nie lada wyczyn Worki na śnieci można wybaczyć, dla mnie jednak 24/h we Wrocławiu zapisało się na długo w pamięci, mam nadzieję że w tym roku Wrocław będzie tą kropką nad i Podziękowania dla organizatorów i gratulację koledze za klenia 56cm -ta właśnie rybka pozamiatała w zawodach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Warto było przyjechać do Bydgoszczy na SF. Pogoda dopisała, ryby też, 3cm zabrakło do pierwszej 10. A że zostałem dłużej to trochę pozwiedzałem. Przy rozpakowywaniu sprzętu w domu takie spostrzeżenia mnie naszły:- ten zapis o zakazie spożywania alkoholu i innych jest chyba martwy. Łowimy środku miasta i jesteśmy jednodniową atrakcją do mieszkańców oraz turystów. Propagujmy wędkarstwo C&R, mamy te koszulki SF lub teamowe a i tak znajdą się tacy co spożywają % w trakcie zawodów, jak i przed zawodami na teranie biura zawodów. A potem się dziwimy czemu wędkarstwo kojarzy się większości z pijakami. Może przy zdaniu karty badanie obowiązkowe alkomatem?- czas obławiania miejsca. Chyba mamy szukać ryb a nie stać w jednym miejscu i bocznym trokiem lub z opadu okonie szarpać przez 3 godziny.- obchodzenie się z rybami. Nie mam podbieraka to rybę na siłę szarpnę z wody a że spadło na beton, co tam, przecież i tak ją wypuszczę. - może w Warszawie czas wprowadzić sędziów? Niech wyrywkowo się rowerem przejedzie po trasie. Jak jednego zdyskwalifikują lub dostanie punkty karne to reszta się dwa razy zastanowi. Witam Przeginasz kolego dokładnie,ale to bardzo dokładnie. Alkohol jest dla ludzi.Piwo - to podobno żaden alkohol.Jedno czy dwa piwa na takiej imprezie to nawet wskazane w celu integracji większej.Też widziałem pijących piwo,lecz nie widziałem pijanych,o pijakach nie wspomnę.Więc nie wiem w czym problem.Fakt - zapis z regulaminu można usunąć,a na potencjalnych rozrabiaków("pijaków")są ogólnodostępne "zabezpieczenia". Gdybym był foką - szukał bym ryby w jej środowisku.Nie jestem.Wytypowałem miejsca gdzie może być.Stoję i łowię - co w tym nie tak??????Po co mam tracić czas na bezproduktywne spacery? Obchodzenie się z rybami - tej sytuacji nie widziałem...Na pewno nie należy naśladować.I apel do organizatorów - wskazane byłoby poinformowanie uczestników o warunkach terenowych.Północny brzeg był wysoki - podbierak na krótkiej rękojeści mało przydatny.A sporo ludzi takie miało. Dodam,że piwa nie piłem,a chodzić za dużo też nie chodziłem. I chciałbym podziękować organizatorom za włożony wysiłek w przygotowanie tak fantastycznej imprezy. Dziękuję Pozdrawiam - Romek eRKa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Impreza niesamowita, a ogarniecie takiej ilości wędkarzy to nie lada wyczyn Worki na śnieci można wybaczyć, dla mnie jednak 24/h we Wrocławiu zapisało się na długo w pamięci, mam nadzieję że w tym roku Wrocław będzie tą kropką nad i Podziękowania dla organizatorów i gratulację koledze za klenia 56cm -ta właśnie rybka pozamiatała w zawodach Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba. Edytowane 14 Maja 2017 przez Karpiu95 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartosz311287 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Gratulacje kolego, piękna rybka. Impreza była super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 POLONIAb Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ale byk!!! Gratulacje. Było super. A słońca to nawet za dużo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Warto było przyjechać do Bydgoszczy na SF. Pogoda dopisała, ryby też, 3cm zabrakło do pierwszej 10. A że zostałem dłużej to trochę pozwiedzałem. Przy rozpakowywaniu sprzętu w domu takie spostrzeżenia mnie naszły:- ten zapis o zakazie spożywania alkoholu i innych jest chyba martwy. Łowimy środku miasta i jesteśmy jednodniową atrakcją do mieszkańców oraz turystów. Propagujmy wędkarstwo C&R, mamy te koszulki SF lub teamowe a i tak znajdą się tacy co spożywają % w trakcie zawodów, jak i przed zawodami na teranie biura zawodów. A potem się dziwimy czemu wędkarstwo kojarzy się większości z pijakami. Może przy zdaniu karty badanie obowiązkowe alkomatem?- czas obławiania miejsca. Chyba mamy szukać ryb a nie stać w jednym miejscu i bocznym trokiem lub z opadu okonie szarpać przez 3 godziny.- obchodzenie się z rybami. Nie mam podbieraka to rybę na siłę szarpnę z wody a że spadło na beton, co tam, przecież i tak ją wypuszczę. - może w Warszawie czas wprowadzić sędziów? Niech wyrywkowo się rowerem przejedzie po trasie. Jak jednego zdyskwalifikują lub dostanie punkty karne to reszta się dwa razy zastanowi.Chyba koledze nie poszło w zawodach i szuka dziury w całym. Nie widziałem żadnych wędkarzy pijaków (jak kolega widział trzeba było się zdobyć na odwagę i odezwać na miejscu) martwe poobijane okonie też Brdą nie spływały a przy ponad 200 osobach cieżko obłowić każde miejsce bo to normalne że niektóre ciekawsze jak np. mosty bedą zajęte, każdy miał prawo łowić gdzie chce i ile mu sie podoba w danym miejscu. Zawody bardzo dobrze zorganizowane pogoda i ryby też dopisały. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Chciałabym podziękować wszystkim uczestnikom- jesteście WSPANIALI! Dla Waszych uśmiechniętych twarzy chce nam się spać zaledwie 2h, przemierzać szosy i walczyć z rozstawianiem i składaniem miasteczka. Przepraszam, że nie było czasu porozmawiać z każdym zainteresowanym (ogrom pracy) liczymy na wyrozumiałość. Dla Was się staramy i bez Was nie byłoby sensu... Dziękuję również naszym Sponsorom- niesamowicie pozytywni i przyjaźni ludzie, uświetniliście naszą imprezę. Dziękuję i do zobaczenia w Warszawie, a Panu Romkowi eRKa- wielkie dzięki za piękne woblerkowe "kolczyki":) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.hhuhi.jpgGratki piękna ryba powinna dostać punkty nie tylko za długość ale i za szerokość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobek Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 killer zander Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Warto było przyjechać do Bydgoszczy na SF. Pogoda dopisała, ryby też, 3cm zabrakło do pierwszej 10. A że zostałem dłużej to trochę pozwiedzałem. Przy rozpakowywaniu sprzętu w domu takie spostrzeżenia mnie naszły:- ten zapis o zakazie spożywania alkoholu i innych jest chyba martwy. Łowimy środku miasta i jesteśmy jednodniową atrakcją do mieszkańców oraz turystów. Propagujmy wędkarstwo C&R, mamy te koszulki SF lub teamowe a i tak znajdą się tacy co spożywają % w trakcie zawodów, jak i przed zawodami na teranie biura zawodów. A potem się dziwimy czemu wędkarstwo kojarzy się większości z pijakami. Może przy zdaniu karty badanie obowiązkowe alkomatem?- czas obławiania miejsca. Chyba mamy szukać ryb a nie stać w jednym miejscu i bocznym trokiem lub z opadu okonie szarpać przez 3 godziny.- obchodzenie się z rybami. Nie mam podbieraka to rybę na siłę szarpnę z wody a że spadło na beton, co tam, przecież i tak ją wypuszczę. - może w Warszawie czas wprowadzić sędziów? Niech wyrywkowo się rowerem przejedzie po trasie. Jak jednego zdyskwalifikują lub dostanie punkty karne to reszta się dwa razy zastanowi. No cóż mi spadła ryba Podbieraka nie używam 99% czasu na rybach spędzam na łodzi i podbieram ryby ręką a większe gripem . Chciałem doświadczyć czegoś nowego więc pojechałem do Bydgoszczy. Nie sądziłem źe uda mi się coś złowić, a jednak... pstrążek spadł z kotwiczki. Na takich imprezach człowiek zdobywa nowe doświadczenia a ja wiem że pora kupić podbierakPozdrawiam Edytowane 14 Maja 2017 przez killer zander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Witam Przeginasz kolego dokładnie,ale to bardzo dokładnie. Alkohol jest dla ludzi.Piwo - to podobno żaden alkohol.Jedno czy dwa piwa na takiej imprezie to nawet wskazane w celu integracji większej.Też widziałem pijących piwo,lecz nie widziałem pijanych,o pijakach nie wspomnę.Więc nie wiem w czym problem.Fakt - zapis z regulaminu można usunąć,a na potencjalnych rozrabiaków("pijaków")są ogólnodostępne "zabezpieczenia"...Pozwolę sobie nie zgodzić się z tą częścią wypowiedzi. Skoro decydujemy się na udział w takich "zawodach" to znaczy, że akceptujemy postanowienia regulaminu. A ten wyraźnie stanowił o zakazie spożywania m.in. napojów alkoholowych. Tłumaczenia, że alkohol jest dla ludzi (a co nie jest?) to wyraźne naciąganie regulaminu. Koniec, kropka. Poprzez takie imprezy mamy promować nowoczesne wędkarstwo, czyż nie? Zrywać ze stereotypem wędkarza-gumofilca w łatanych portkach i spranej kurtce.Lubię piwo i z przyjemnością napiłem się szklaneczkę zimnego.... w domu po zawodach P.s. odnośnie podbieraka wystarczyło śledzić wątek dotyczący pierwszej imprezy. Pytania od przyjezdnych były o to i "miejscowi" odpowiedzieli Edytowane 15 Maja 2017 przez rav_id 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zawody obserwowałem z brzegu, z kilkoma z Was zamieniłem parę słów. Mega impreza i za rok na pewno wystartuję. A teraz ciekawostka, wczoraj sytuacja sprawiła, iż zostałem poproszony o pomoc i wyłowieniu czegoś z rzeki. Jestem płetwonurkiem. Byłem pod wodą wcześnie rano na odcinku koło barek w starym Porcie i pod samymi barkami. Ryby widziałem, bardzo mało drobnego okonia, mnóstwo pstrążków i jazi. Natomiast dno Brdy jest dosłownie usłane nowymi przynętami , widać, że przetoczył się tam prawdziwy tabun ludzi.. Podpowiem, że pod wodą jest cała masa zaczepów , śmietników, ławek, wózków marketowych a pod barkami kupa naniesionych gałęzi. I tam jest ryba ale ona jest nie do wyjęcia. Pozdrawiam M.H PS. podczas gdy Wy trenowaliście na Brdzie przed zawodami, ja na okolicznym bajorku trenowałem zębatehttps://web.facebook.com/fphexpert/photos/pcb.1945286682357439/1945286649024109/?type=3&theaterhttps://web.facebook.com/fphexpert/photos/pcb.1945286682357439/1945286662357441/?type=3&theater 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zawody obserwowałem z brzegu, z kilkoma z Was zamieniłem parę słów. Mega impreza i za rok na pewno wystartuję. A teraz ciekawostka, wczoraj sytuacja sprawiła, iż zostałem poproszony o pomoc i wyłowieniu czegoś z rzeki. Jestem płetwonurkiem. Byłem pod wodą wcześnie rano na odcinku koło barek w starym Porcie i pod samymi barkami. Ryby widziałem, bardzo mało drobnego okonia, mnóstwo pstrążków i jazi. Natomiast dno Brdy jest dosłownie usłane nowymi przynętami , widać, że przetoczył się tam prawdziwy tabun ludzi.. Podpowiem, że pod wodą jest cała masa zaczepów , śmietników, ławek, wózków marketowych a pod barkami kupa naniesionych gałęzi. I tam jest ryba ale ona jest nie do wyjęcia. Pozdrawiam M.H PS. podczas gdy Wy trenowaliście na Brdzie przed zawodami, ja na okolicznym bajorku trenowałem zębatehttps://web.facebook.com/fphexpert/photos/pcb.1945286682357439/1945286649024109/?type=3&theaterhttps://web.facebook.com/fphexpert/photos/pcb.1945286682357439/1945286662357441/?type=3&theaterTo mogłeś wyciągnąć wirówkę, którą zostawiłem przy barce... tam gdzie zasugerowałeś by obławiać dzięki za rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OlekD Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Kolego Karpiu95- Gratulacje, super ryba! Opisz proszę szczegóły połowu- o której godzinie, na co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi