kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Romku, czekamy na decyzję. Potrzebujemy jeszcze chwilę i poinformujemy Was gdy dostaniemy odpowiedź... oczywiście dokładamy wszelkich starań byscie byli zwolnieni z opłaty.no ciekawe, może CESARZ OM, po zaklepaniu kolejnej kadencji na tronie tym razem spojrzy łaskawszym okiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 no ciekawe, może CESARZ OM, po zaklepaniu kolejnej kadencji na tronie tym razem spojrzy łaskawszym okiem... Nie jest łatwo ... tylko tyle powiem. Jutro jeszcze działam. Jestem dobrej myśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie jest łatwo ... tylko tyle powiem. Jutro jeszcze działam. Jestem dobrej myśli ... Witam No to może w przyszłym roku podziękować Warszawie?I robić takie imprezy tam gdzie są ludzie życzliwi dla SF. Moja mała sugestia - dla Warszawy sama impreza jest bez znaczenia...A w jakimś mniejszym mieście byłoby to niewątpliwie wędkarskie święto.Wisła czy w Warszawie,czy np w Sandomierzu to nadal Wisła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dokładnie. Nie ma co się tam pchać za rok, skoro mają taką łaskę robić. Z pewnością jest wiele miast nad rzekami, gdzie przyjmą nas z otwartymi ramionami, a nie będą straż nasyłać jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam No to może w przyszłym roku podziękować Warszawie?I robić takie imprezy tam gdzie są ludzie życzliwi dla SF. Moja mała sugestia - dla Warszawy sama impreza jest bez znaczenia...Ja sądzę, że tu chodzi o jeden ważny aspekt tych zawodów - o przedstawienie pozostałym wędkarzom i widzom zawodów innego oblicza wędkarstwa - nowoczesnego, zrywającego ze stereotypem "gumofilca" z reklamówką padliny. Także wędkarstwa, nazwijmy to, sportowego. Pokazujemy, że można coś takiego zorganizować inaczej. W przyjacielskiej atmosferze, bez parcia na wynik, promując C&R. Pokazujemy siłę wędkarzy "nowej zmiany". W tym kontekście zawody w Warszawie, centrum OM PZW z tymi ich sieciami i "betonem" działaczy, są wg. mnie ważne na zasadzie symbolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Hehe w zeszłym roku z tego naszego sportowego podejścia do wędkarstwa to tylko strażnicy zza krzaków na nas wyskakiwali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Marcin, beton się powoli skruszy Kropla drąży skałę Edytowane 19 Lipca 2017 przez rav_id 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mareko Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam! Staram się zorientować na jakim odcinku Wisły będą rozgrywane zawody. Może jest gdzies taka informacja ale nie mogę jej odnaleźć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubert77 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Masz mapkę, regulamin i wszystkie niezbędne informacje w ogłoszeniu Night Street Fishing Extreme - ZAPISY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Panowie trzeba jakieś dodatkowe zezwolenia wykupić jak w tamtym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mareko Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam!"Masz mapkę, regulamin i wszystkie niezbędne informacje w ogłoszeniu Night Street Fishing Extreme - ZAPISY"Ok, ale mapka nie pokazuje od do tylko miejsce zbiorki. Chyba że nie umiem jej czytać. Sorry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czerwoną linia na mapce to teren zawodów. W skrócie- od mostu lazienkowskiego do północnego lewy brzeg rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ile osób zgłosiło się na ten moment? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawekus Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ile osób zgłosiło się na ten moment? Słyszałem że jest wolne miejsce zarezerwowane dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womar Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Panowie,Mam pytanie do regulaminu na Street Fishing Warszawa, a konkretnie do punktowanych wymiarow wobec podwyzszonych wymiarow ochronnych w mazowieckim w 2017 (bolen 45, brzana 50, jaz,klen - 35). Czy na zawodach punktowane beda ryby formalnie niewymiarowe na lowisku, czy tez to niedopatrzenie i bedzie updtate regulaminu?Informacja istotna z perspektywy planowania strategii Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Skoro na zawodach w ramach mistrzostw okręgu mazowieckiego, stosuje się wymiary ustawowe, a nie podwyższone, to na SF też tak być może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mareko Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam!Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Panowie,Mam pytanie do regulaminu na Street Fishing Warszawa, a konkretnie do punktowanych wymiarow wobec podwyzszonych wymiarow ochronnych w mazowieckim w 2017 (bolen 45, brzana 50, jaz,klen - 35). Czy na zawodach punktowane beda ryby formalnie niewymiarowe na lowisku, czy tez to niedopatrzenie i bedzie updtate regulaminu?Informacja istotna z perspektywy planowania strategii Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka Hej. Po burzliwych negocjacjach doszliśmy do wniosku, że wymiary ryb zostają podniesione zgodnie ze zmianami wprowadzonymi przez OM, czyli: Jaź, kleń - 35cmBoleń 45 cmBrzana 50 cmPunktacja pozostaje bez zmian!Regulamin zostanie zaktualizowany, dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Kontemplator Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Mógłby ktoś zdradzić ile jest ludzi na ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Podobno setka pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pointman Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mam prośbę do doświadczonych w nocnym łowieniu kolegów. Jak się przygotować do takiego całonocnego łowienia i co warto z sobą zabrać (oprócz latarki rzecz jasna:))? Pytam bo podejrzewam, iż nie tylko dla mnie, będzie to debiut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zator Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jeśli zamierzasz kimac to polecam karimatę i śpiwór ew koc zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Gaz pieprzowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Gaz pieprzowyo to to to 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi