Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Romku, czekamy na decyzję. Potrzebujemy jeszcze chwilę i poinformujemy Was gdy dostaniemy odpowiedź... oczywiście dokładamy wszelkich starań byscie byli zwolnieni z opłaty.

no ciekawe, może CESARZ OM, po zaklepaniu kolejnej kadencji na tronie tym razem spojrzy łaskawszym okiem...

• 0

Nie jest łatwo ... tylko tyle powiem. Jutro jeszcze działam. Jestem dobrej myśli ...

Witam

No to może w przyszłym roku podziękować Warszawie?

I robić takie imprezy tam gdzie są ludzie życzliwi dla SF.

Moja mała sugestia - dla Warszawy sama impreza jest bez znaczenia...A w jakimś mniejszym mieście byłoby to niewątpliwie wędkarskie święto.

Wisła czy w Warszawie,czy np w Sandomierzu to nadal Wisła.

• Like 1

• 0

Witam

No to może w przyszłym roku podziękować Warszawie?

I robić takie imprezy tam gdzie są ludzie życzliwi dla SF.

Moja mała sugestia - dla Warszawy sama impreza jest bez znaczenia...

Ja sądzę, że tu chodzi o jeden ważny aspekt tych zawodów - o przedstawienie pozostałym wędkarzom i widzom zawodów innego oblicza wędkarstwa - nowoczesnego, zrywającego ze stereotypem "gumofilca" z reklamówką padliny. Także wędkarstwa, nazwijmy to, sportowego. Pokazujemy, że można coś takiego zorganizować inaczej. W przyjacielskiej atmosferze, bez parcia na wynik, promując C&R. Pokazujemy siłę wędkarzy "nowej zmiany". W tym kontekście zawody w Warszawie, centrum OM PZW z tymi ich sieciami i "betonem" działaczy, są wg. mnie ważne na zasadzie symbolu.
  • Like 1

• 0

Panowie,

Mam pytanie do regulaminu na Street Fishing Warszawa, a konkretnie do punktowanych wymiarow wobec podwyzszonych wymiarow ochronnych w mazowieckim w 2017 (bolen 45, brzana 50, jaz,klen - 35). Czy na zawodach punktowane beda ryby formalnie niewymiarowe na lowisku, czy tez to niedopatrzenie i bedzie updtate regulaminu?

Informacja istotna z perspektywy planowania strategii :)

Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka

• Like 2

• 0

Panowie,

Mam pytanie do regulaminu na Street Fishing Warszawa, a konkretnie do punktowanych wymiarow wobec podwyzszonych wymiarow ochronnych w mazowieckim w 2017 (bolen 45, brzana 50, jaz,klen - 35). Czy na zawodach punktowane beda ryby formalnie niewymiarowe na lowisku, czy tez to niedopatrzenie i bedzie updtate regulaminu?

Informacja istotna z perspektywy planowania strategii :)

Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka

Hej. Po burzliwych negocjacjach doszliśmy do wniosku, że wymiary ryb zostają podniesione zgodnie ze zmianami wprowadzonymi przez OM, czyli:

Jaź, kleń - 35cm

Boleń 45 cm

Brzana 50 cm

Punktacja pozostaje bez zmian!

Regulamin zostanie zaktualizowany, dzięki za czujność :)