Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). Później Warszawa (lipiec/sierpień) - zawody od zmierzchu do świtu (czyli zaczynamy późnym popołudniem a kończymy tuż przed południem). Kolejne to Wrocław 24h (pierwsza połowa września) - od południa do ... południa ale już następnego dnia. Jest ok? Co o tym myślicie?

Zmniejszymy liczbę zadań specjalnych (1 max 2). Stawiamy na poszukiwanie ryb i klimat integracji, dobrej zabawy. Spróbujemy też przyciągnąć rodziny, dzieci. Poza tym zapraszamy dystrybutorów by tworzyli z nami miasteczko Street Fishing - tak byście mogli zobaczyć nowości, ciekawostki itd.

Dla mnie bomba ! Super decyzja :)

• Like 3

• 0

Tylko się nie chwalcie za bardzo kiedy Warszawa, bo jeszcze zdążą uchwalić specjalny cennik na te dni :D:D:D

Z poważniejszych spraw to moja sugestia jest tylko taka żeby terminy były sztywne i niezmienne po ogłoszeniu. W tamtym roku zmienił się termin Warszawy i niestety odpadlem. Mniej zadań specjalnych to mniej ewentualnych punktów, ale w zamian za to np bonusy punktowe za zlowienie np 3 gatunków czy coś w ten deseń ;)

A i jeszcze przełom maja /czerwca to mam nadzieję, że nie pierwszy weekend czerwca czyli doroczne (jak dla mnie) święto rozpoczęcia sezonu sandaczowego ;)

• Like 4

• 0

Tylko się nie chwalcie za bardzo kiedy Warszawa, bo jeszcze zdążą uchwalić specjalny cennik na te dni :D:D:D

Z poważniejszych spraw to moja sugestia jest tylko taka żeby terminy były sztywne i niezmienne po ogłoszeniu. W tamtym roku zmienił się termin Warszawy i niestety odpadlem. Mniej zadań specjalnych to mniej ewentualnych punktów, ale w zamian za to np bonusy punktowe za zlowienie np 3 gatunków czy coś w ten deseń ;)

A i jeszcze przełom maja /czerwca to mam nadzieję, że nie pierwszy weekend czerwca czyli doroczne (jak dla mnie) święto rozpoczęcia sezonu sandaczowego ;)

Jestem za sztywnymi terminami mając na uwadze zaklepanie urlopu, noclegu itp.

• Like 1

• 0

Zaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). ...

Im bliżej początku maja tym mniej zielska w Brdzie. Warto to także wziąć pod uwagę ;) W tym roku w Bydgoszczy będę chciał wystartować.

• Like 3