kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). Później Warszawa (lipiec/sierpień) - zawody od zmierzchu do świtu (czyli zaczynamy późnym popołudniem a kończymy tuż przed południem). Kolejne to Wrocław 24h (pierwsza połowa września) - od południa do ... południa ale już następnego dnia. Jest ok? Co o tym myślicie? Zmniejszymy liczbę zadań specjalnych (1 max 2). Stawiamy na poszukiwanie ryb i klimat integracji, dobrej zabawy. Spróbujemy też przyciągnąć rodziny, dzieci. Poza tym zapraszamy dystrybutorów by tworzyli z nami miasteczko Street Fishing - tak byście mogli zobaczyć nowości, ciekawostki itd.Dla mnie bomba ! Super decyzja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Warszawa super 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinDoktor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Te trzy miasta to moim zdaniem dobry wybór. Wnioski z anonimowej sondy wyciągnięte więc będzie jeszcze lepiej niż przed rokiem. Warszawska Wisła od zmierzchu do świtu to zupełnie inna rzeka niż za dnia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tylko się nie chwalcie za bardzo kiedy Warszawa, bo jeszcze zdążą uchwalić specjalny cennik na te dni :D:D Z poważniejszych spraw to moja sugestia jest tylko taka żeby terminy były sztywne i niezmienne po ogłoszeniu. W tamtym roku zmienił się termin Warszawy i niestety odpadlem. Mniej zadań specjalnych to mniej ewentualnych punktów, ale w zamian za to np bonusy punktowe za zlowienie np 3 gatunków czy coś w ten deseń A i jeszcze przełom maja /czerwca to mam nadzieję, że nie pierwszy weekend czerwca czyli doroczne (jak dla mnie) święto rozpoczęcia sezonu sandaczowego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tylko się nie chwalcie za bardzo kiedy Warszawa, bo jeszcze zdążą uchwalić specjalny cennik na te dni :D:D Z poważniejszych spraw to moja sugestia jest tylko taka żeby terminy były sztywne i niezmienne po ogłoszeniu. W tamtym roku zmienił się termin Warszawy i niestety odpadlem. Mniej zadań specjalnych to mniej ewentualnych punktów, ale w zamian za to np bonusy punktowe za zlowienie np 3 gatunków czy coś w ten deseń A i jeszcze przełom maja /czerwca to mam nadzieję, że nie pierwszy weekend czerwca czyli doroczne (jak dla mnie) święto rozpoczęcia sezonu sandaczowego Jestem za sztywnymi terminami mając na uwadze zaklepanie urlopu, noclegu itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bolomistrz7 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ogromne dzięki za Warszawę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dlatego właśnie dokładne terminy podamy gdy będą na 100% przyklepane wszelkie formalności.z góry ustalone i SZTYWNE:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No chyba, że będzie deszczowe lato i wisła zrobi kolejną powódź stulecia - czego oczywiście nikomu nie życzę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A i jeszcze przełom maja /czerwca to mam nadzieję, że nie pierwszy weekend czerwca czyli doroczne (jak dla mnie) święto rozpoczęcia sezonu sandaczowego Bardzo cenna uwaga! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). ...Im bliżej początku maja tym mniej zielska w Brdzie. Warto to także wziąć pod uwagę W tym roku w Bydgoszczy będę chciał wystartować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Im bliżej początku maja tym mniej zielska w Brdzie. Warto to także wziąć pod uwagę W tym roku w Bydgoszczy będę chciał wystartować.Mam nadzieje ze dasz się namówić na inne miasta.[emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja zaliczyłem całą zeszłoroczną edycję SFE i jestem zadowolony, bardzo zadowolony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja nawet jedna edycje wygrałem. Hihi zabawa przednia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Mam nadzieje ze dasz się namówić na inne miasta.[emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNiewykluczone Edytowane 30 Stycznia 2017 przez rav_id 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Ja nawet jedna edycje wygrałem. Hihi zabawa przednia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkja raz 3 miejsce a w ogólnej 11 jest co poprawiac Edytowane 30 Stycznia 2017 przez biker1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 ja raz 3 miejsce a w ogólnej 11 jest co poprawiacZdecydowanie. Ważne żeby atmosfera i klimat dopisał. Ale to raczej od nas wędkarzy uczestników zależy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Planujemy jeszcze większą integrację i chcemy byście z nami spędzili trochę więcej czasu na miejscu w miasteczku SFP. Pomysły są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinDoktor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Maj to okres Komunni Świętych. Znam takich co w tym roku wyprawiają. Sandacze, zielsko, komunnie tak że wszystkim nie dogodzisz... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie dogodzisz ale wierzymy, że w tym roku do nas dołączycie i przyjedziecie na zawody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Maj to okres Komunni Świętych. Znam takich co w tym roku wyprawiają. Sandacze, zielsko, komunnie tak że wszystkim nie dogodzisz...zielsko??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 zielsko??? Haha, o ile to z Brdy się nadaje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinDoktor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Im bliżej początku maja tym mniej zielska w Brdzie. Warto to także wziąć pod uwagę W tym roku w Bydgoszczy będę chciał wystartować.zielsko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpinDoktor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Haha, o ile to z Brdy się nadaje Głodnemu .... na myśli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Czyli młodzież uaktywnia się w Bydgoszczy ma początku maja dobrze że u mnie działają cały rok i zielska nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 było kiedys chyba 5 imprez ..a w tym roku beda tylko 3 ? dobrze rozumiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi