kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cześć,ktoś ze Szczecina się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cześć,Pamiętajcie proszę, że relacja jest odwrotna - norma jest taka, że płacimy za możliwość wędkowania. Natomiast zwolnienie to BONUS, o który za każdym razem walczymy i to bardzo skutecznie - na 10 imprez tylko 2x nie załatwiliśmy. W Bydgoszczy poszło bardzo sprawnie, we Wrocławiu również (już jesteśmy zwolnieni), w Warszawie zabiegaliśmy samodzielnie, przez Wiadomości Wędkarskie, nawet zamierzaliśmy działać przed miasto. Odpowiedź (po rozmowie z Dyrektorem) otrzymałem w poniedziałek i od razu ją przekazałem. Z przykrością stwierdzam natomiast, że PZW o/Warszawa, ma wpływ na to jak postrzegacie nasze zawody i organizację. To bardzo niepokojące zwłaszcza, że dokładamy wszelkich starań (fakty) by załatwić BONUS - zwolnienie z opłat. PozdrawiamRemek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szuler666 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cześć,ktoś ze Szczecina się wybiera?Tak kilku jedzie juz w piątek ja z kolegą w sobote pociągiem o 6,33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) No niestety PZW wpływa i to istotnie, nie tylko zmuszając do podwójnej opłaty, ale i z pewnością nasyłając po raz kolejny pieski gończe. Warszawa nie jest dla mnie żadnym niesamowitym miastem gdzie trzeba koniecznie SF urządzać, ewidentnie nie jesteśmy tam mile widziani, takie fajne, przyjazne eventy z pewnością można organizować w wielu innych miastach. Nie chcą, to nie trzeba się tam pchać, z takim podejściem będą nas tylko doić co roku i dorabiać na nowe laczki dla prezesa. Ż pewnością więcej w Warszawie się nie pokażę. Także tak jak wspomniałeś Remek, jeśli ich celem jest zniechęcenie nas do uczestniczenia w wędkarskich wydarzeniach w Warszawie nie organizowanych przez przez PZW, to zdecydowanie osiągnęli swój cel. Edytowane 26 Lipca 2017 przez Marcin1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szuler666 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Z przykrością stwierdzam natomiast, że PZW o/Warszawa, ma wpływ na to jak postrzegacie nasze zawody i organizację. To bardzo niepokojące zwłaszcza, że dokładamy wszelkich starań (fakty) by załatwić BONUS - zwolnienie z opłat. PozdrawiamRemek Wysłane z iPhone za pomocą TapaOdnoszę wrażenie jakby ktoś Wam robił koło pióra , ale to już tak zawsze jest że znajdzie sie ktoś żle nastawiony.No opłata dla prezes wniesiona choć swoją drogą ten system eokon jest troche kłopotliwy . Edytowane 26 Lipca 2017 przez szuler666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mareko Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam! Czekałem z zapisem do dzisiaj (względy pracowe) a tutaj niespodzienka - wyprzedane. Czy nie ma już szansy zapisania się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam! Czekałem z zapisem do dzisiaj (względy pracowe) a tutaj niespodzienka - wyprzedane. Czy nie ma już szansy zapisania się ?Spróbuj teraz, już działa mała usterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu znalezienia takiej osoby ??? Edytowane 27 Lipca 2017 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Mam rozwiązanie - mogę Ci towarzyszyć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Oki. Wchodzę w to priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu znalezienia takiej osoby ??? Patrząc na ruch nad woda nie powinieneś mieć problemów ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Co do czasu trwania zezwolenia to chyba też zależy jak się je kupuje. Ja płaciłem na platformie eOkon i wyszło tak, że mam na trzy dni (72 godz) od godziny dokonania zakupu, czyli płacę np. o 21 dziś i mam do 21:00 30.07. Tak mniej więcej figuruje to w systemie na liście wykupionych zezwoleń.3-dniowe zezwolenie kosztuje tyle co 2 dniówki Zerknę na rzekę dzień wcześniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu znalezienia takiej osoby ??? Patrząc na to że: - to tylko lewa strona- połowa tu bulwary które będą zaj...ne w opór bo szykuje się ładna noc- przed 21 skończy się mecz na Legii, więc będzie dodatkowe zasilenie nad Wisłą- dobrych miejscówek na tym odcinku wbrew pozorom nie ma dużo- "nie można" pić więc wszyscy będą nad wodą łowić w tych nielicznych dobrych miejscach - będzie jednocześnie łowiło ponad 100 osób To pewnie będziesz mógł o 2ej w nocy sfocić rybę z cyklu gangbang z identyfikatorami Edytowane 27 Lipca 2017 przez malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Patrząc na to że: - to tylko lewa strona- połowa tu bulwary które będą zaj...ne w opór bo szykuje się ładna noc- przed 21 skończy się mecz na Legii, więc będzie dodatkowe zasilenie nad Wisłą- dobrych miejscówek na tym odcinku wbrew pozorom nie ma dużo- "nie można" pić więc wszyscy będą nad wodą łowić w tych nielicznych dobrych miejscach - będzie jednocześnie łowiło ponad 100 osób To pewnie będziesz mógł o 2ej w nocy sfocić rybę z cyklu gangbang z identyfikatorami Warszawa będzie mogła zobaczyć jak wygląda rozpoczęcie sezonu trociowego na rzekach pomorskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Patrząc na to że: - to tylko lewa strona- połowa tu bulwary które będą zaj...ne w opór bo szykuje się ładna noc- przed 21 skończy się mecz na Legii, więc będzie dodatkowe zasilenie nad Wisłą- dobrych miejscówek na tym odcinku wbrew pozorom nie ma dużo- "nie można" pić więc wszyscy będą nad wodą łowić w tych nielicznych dobrych miejscach - będzie jednocześnie łowiło ponad 100 osób To pewnie będziesz mógł o 2ej w nocy sfocić rybę z cyklu gangbang z identyfikatorami Wbrew pozorom to ponad 15 km rzeki - i naprawdę jest gdzie zniknąć - ostatecznie nie wiem czy dotrę, ale też bardzo się martwię, czy w zasiegu wzroku będę kogoś miał...a i dobrych miejsc (oczywiście w skali rybności warszawskiego odcinka) nie policzysz na "wszystkich palcach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womar Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja dla odmiany się martwię, czy na tych "dzikich" miejscach nie będę miał zbyt wielu osób w zasięgu wzroku Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mareko Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam! W poprzednich wątkach poruszana była kwestia rowerów i zmian w tej kwestii w regulaminie. Na ta chwilę otrzymany regulamin nic nie mówi o rowerach. Wydaje mi się to ważna kwestia przed przyjazdem na zbiórkę rowerm własnym czy komunikacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Rowery można używać Jak się podoba ... na zawodach, przed, po. Komunikacja miejska - również można. Nie można używać TYLKO własnych samochodów, motorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Czy kupował może ktoś zezwolenie poprzez platformę "eOkoń.pl" ?? Próbuje właśnie wykupić zezwolenie, ale mi wyświetla że doba kosztuje 40zł, a z tego co pisaliście na forum wywnioskowałem, że za dobę trzeba zapłacić 20zł. Możliwe, że poprzez tą platformę jest drożej czy ja coś źle robie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Czy kupował może ktoś zezwolenie poprzez platformę "eOkoń.pl" ?? Próbuje właśnie wykupić zezwolenie, ale mi wyświetla że doba kosztuje 40zł, a z tego co pisaliście na forum wywnioskowałem, że za dobę trzeba zapłacić 20zł. Możliwe, że poprzez tą platformę jest drożej czy ja coś źle robie ? Aaa już ogarnąłem... nie wypełniłem dokładnie danych osobowych teraz jest już za 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Rowery można używać Jak się podoba ... na zawodach, przed, po. Komunikacja miejska - również można. Nie można używać TYLKO własnych samochodów, motorów. Żeby nie było niedomówień z tym "własnych".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A ja zbieram sprzęt. Start jutro z Bydzi.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Żeby nie było niedomówień z tym "własnych"....Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny- komunikacja miejska - autobus, tramwaj, metroŻadnych samochodów, ani własnych ani cudzych. Zero taksówek, uberów i wszystkiego co ma cztery koła, silnik i nie jest autobusem miejskim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Fajnie sprecyzowałeś ????To jeszcze tylko kwestia: motocykla motoroweru, skutera.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A motorówka itp? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi