Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,

Pamiętajcie proszę, że relacja jest odwrotna - norma jest taka, że płacimy za możliwość wędkowania. Natomiast zwolnienie to BONUS, o który za każdym razem walczymy i to bardzo skutecznie - na 10 imprez tylko 2x nie załatwiliśmy.

W Bydgoszczy poszło bardzo sprawnie, we Wrocławiu również (już jesteśmy zwolnieni), w Warszawie zabiegaliśmy samodzielnie, przez Wiadomości Wędkarskie, nawet zamierzaliśmy działać przed miasto. Odpowiedź (po rozmowie z Dyrektorem) otrzymałem w poniedziałek i od razu ją przekazałem.

Z przykrością stwierdzam natomiast, że PZW o/Warszawa, ma wpływ na to jak postrzegacie nasze zawody i organizację. To bardzo niepokojące zwłaszcza, że dokładamy wszelkich starań (fakty) by załatwić BONUS - zwolnienie z opłat.

Pozdrawiam

Remek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2

• 0

No niestety PZW wpływa i to istotnie, nie tylko zmuszając do podwójnej opłaty, ale i z pewnością nasyłając po raz kolejny pieski gończe. Warszawa nie jest dla mnie żadnym niesamowitym miastem gdzie trzeba koniecznie SF urządzać, ewidentnie nie jesteśmy tam mile widziani, takie fajne, przyjazne eventy z pewnością można organizować w wielu innych miastach. Nie chcą, to nie trzeba się tam pchać, z takim podejściem będą nas tylko doić co roku i dorabiać na nowe laczki dla prezesa. Ż pewnością więcej w Warszawie się nie pokażę. Także tak jak wspomniałeś Remek, jeśli ich celem jest zniechęcenie nas do uczestniczenia w wędkarskich wydarzeniach w Warszawie nie organizowanych przez przez PZW, to zdecydowanie osiągnęli swój cel.

Edytowane przez Marcin1
  • Like 5

• 0

Z przykrością stwierdzam natomiast, że PZW o/Warszawa, ma wpływ na to jak postrzegacie nasze zawody i organizację. To bardzo niepokojące zwłaszcza, że dokładamy wszelkich starań (fakty) by załatwić BONUS - zwolnienie z opłat.

Pozdrawiam

Remek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapa

Odnoszę wrażenie jakby ktoś Wam robił  koło pióra , ale to już tak zawsze jest że znajdzie sie ktoś żle nastawiony.

No opłata dla prezes wniesiona choć swoją drogą ten system eokon jest troche kłopotliwy .

Edytowane przez szuler666

• 0

Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił  :D tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu  znalezienia takiej osoby ??? :rolleyes:

Edytowane przez spinnerman
  • Like 3

• 0

Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił :D tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu znalezienia takiej osoby ??? :rolleyes:

Patrząc na ruch nad woda nie powinieneś mieć problemów ????
  • Like 2

• 0

Co do czasu trwania zezwolenia to chyba też zależy jak się je kupuje. Ja płaciłem na platformie eOkon i wyszło tak, że mam na trzy dni (72 godz) od godziny dokonania zakupu, czyli płacę np. o 21 dziś i mam do 21:00 30.07. Tak mniej więcej figuruje to w systemie na liście wykupionych zezwoleń.

3-dniowe zezwolenie kosztuje tyle co 2 dniówki ;) Zerknę na rzekę dzień wcześniej ;)

• Like 2

• 0

Tez może bym się jeszcze zapisał, bo wolny weekend mi się trafił  :D tylko zastanawia mnie, kogo ja, np. o 2 w nocy znajdę żeby rybę sfocic przy dwóch identyfikatorach i co mam robić z ta biedną rybą do czasu  znalezienia takiej osoby ??? :rolleyes:

Patrząc na to że:

- to tylko lewa strona

- połowa tu bulwary które będą zaj...ne w opór bo szykuje się ładna noc

- przed 21 skończy się mecz na Legii, więc będzie dodatkowe zasilenie nad Wisłą

- dobrych miejscówek na tym odcinku wbrew pozorom nie ma dużo

- "nie można" pić więc wszyscy będą nad wodą łowić w tych nielicznych dobrych miejscach :D

- będzie jednocześnie łowiło ponad 100 osób

To pewnie będziesz mógł o 2ej w nocy sfocić rybę z cyklu gangbang z identyfikatorami :)

Edytowane przez malcz
  • Like 3

• 0

Patrząc na to że:

- to tylko lewa strona

- "nie można" pić więc wszyscy będą nad wodą łowić w tych nielicznych dobrych miejscach :D

To pewnie będziesz mógł o 2ej w nocy sfocić rybę z cyklu gangbang z identyfikatorami :)

Warszawa będzie mogła zobaczyć jak wygląda rozpoczęcie sezonu trociowego na rzekach pomorskich.

• Like 1

• 0

Patrząc na to że:

- to tylko lewa strona

Wbrew pozorom to ponad 15 km rzeki - i naprawdę jest gdzie zniknąć - ostatecznie nie wiem czy dotrę, ale też bardzo się martwię, czy w zasiegu wzroku będę kogoś miał...

a i dobrych miejsc (oczywiście w skali rybności warszawskiego odcinka) nie policzysz na "wszystkich palcach" ;)

• 0

Czy kupował może ktoś zezwolenie poprzez platformę "eOkoń.pl" ?? Próbuje właśnie wykupić zezwolenie, ale mi wyświetla że doba kosztuje 40zł, a z tego co pisaliście na forum wywnioskowałem, że za dobę trzeba zapłacić 20zł. Możliwe, że poprzez tą platformę jest drożej czy ja coś źle robie ? 

• 0

Czy kupował może ktoś zezwolenie poprzez platformę "eOkoń.pl" ?? Próbuje właśnie wykupić zezwolenie, ale mi wyświetla że doba kosztuje 40zł, a z tego co pisaliście na forum wywnioskowałem, że za dobę trzeba zapłacić 20zł. Możliwe, że poprzez tą platformę jest drożej czy ja coś źle robie ? 

Aaa już ogarnąłem... nie wypełniłem dokładnie danych osobowych :) teraz jest już za 20...

• 0

Żeby nie było niedomówień z tym "własnych"....

Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :

- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny

- komunikacja miejska - autobus, tramwaj, metro

Żadnych samochodów, ani własnych ani cudzych. Zero taksówek, uberów i wszystkiego co ma cztery koła, silnik i nie jest autobusem miejskim :)

• Like 2