Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :

- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny

- komunikacja miejska - autobus, tramwaj, metro

Żadnych samochodów, ani własnych ani cudzych. Zero taksówek, uberów i wszystkiego co ma cztery koła, silnik i nie jest autobusem miejskim :)

Nie żebym się czepiał ale piszecie tu tylko o poruszaniu się. A jakby przycisneło to drzemkę można walnąć w aucie ? :D

• 0

A ja zawitam i to pewnie wcześniej jak ktoś chciałby zrobić mały before'ek   :D to zapraszam na priv. Nad wodą zamelduję się koło 13 bo trzeba jeszcze wędkarski odwiedzić ;) Będzie tłoczno ale co tam spróbować trzeba. 

Co do focenia rybek to akurat dla mnie nie jest to najważniejsze jak nie będę miał jak to po prostu wypuszczę bez foty. Wybieram się czysto towarzysko a ryby przy okazji  :) Bo na ryby to jeżdżę zazwyczaj sam w innym wypadku słabo to wychodzi.

Edytowane przez Qcyk
  • Like 4

• 0

Aaa już ogarnąłem... nie wypełniłem dokładnie danych osobowych :) teraz jest już za 20...

Witam. Trochę późno się za to wziąłem, może ktoś pomoże.. na super aplikacji ekon również pojawia się 40 zeta, (dane wypełnione).. wybieramy cały okręg czy tylko Wisłę? Z góry dzięki za help.

• 0

Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :

- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny

Kamil chciałem zrobić jak napisałeś i wziąć rower sąsiada :)  . Jednak sąsiad był innego zdania :( . Rozumiem , że teraz koszty mojego leczenia TY pokrywasz ;) :D .

Tegoroczne zawody SFP Warszawa odbywają się tylko na lewym brzegu Wisły :( .

Piosenka Mieczysław Fogga o tym czy tam jeszcze jest Warszawa? ;) :D

Niektóre zdjęcia pokazują jak wyglądała powojenna stolica w miejscach widocznych z terenu rozgrywania zawodów SFP , jest też widok na Wisłę w 1.15.

Pogoda dziś i jutro piękna :)  , co w tym roku nie jest częstym zjawiskiem :D   . Życzę wszystkim uczestnikom SFP "Połamania" :) 

• Like 1

• 0

Płynące guwno o zdechłe szczury XD zupełnie bez znaczenia...

Płynie gówno , będą jazie brały. :D

Ciśnienie stabilne , wiatr w plecy , dwa dni bez opadów ,ciepło ale nie upał , toć to bajka :) . A syf to może być tylko z burzowców , bo woda mocno nie przybrała .Czyli do 16.00 może być już po syfie.

http://www.if.pw.edu.pl/~meteo/

http://freemeteo.pl/pogoda/warsaw/7-dni/meteogram/?gid=756135&language=polish&country=poland

http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152210010

Edytowane przez pisarz
  • Like 2