kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja tylko podpowiem, że parę dni temu zostałem zmuszony do szybkiego przypomnienia sobie jak wspinać się na drzewo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gawel2000 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny- komunikacja miejska - autobus, tramwaj, metroŻadnych samochodów, ani własnych ani cudzych. Zero taksówek, uberów i wszystkiego co ma cztery koła, silnik i nie jest autobusem miejskim Nie żebym się czepiał ale piszecie tu tylko o poruszaniu się. A jakby przycisneło to drzemkę można walnąć w aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja tylko podpowiem, że parę dni temu zostałem zmuszony do szybkiego przypomnienia sobie jak wspinać się na drzewo Dziki dzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dzika dzika z dziczętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) A ja zawitam i to pewnie wcześniej jak ktoś chciałby zrobić mały before'ek to zapraszam na priv. Nad wodą zamelduję się koło 13 bo trzeba jeszcze wędkarski odwiedzić Będzie tłoczno ale co tam spróbować trzeba. Co do focenia rybek to akurat dla mnie nie jest to najważniejsze jak nie będę miał jak to po prostu wypuszczę bez foty. Wybieram się czysto towarzysko a ryby przy okazji Bo na ryby to jeżdżę zazwyczaj sam w innym wypadku słabo to wychodzi. Edytowane 28 Lipca 2017 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Aaa już ogarnąłem... nie wypełniłem dokładnie danych osobowych teraz jest już za 20...Witam. Trochę późno się za to wziąłem, może ktoś pomoże.. na super aplikacji ekon również pojawia się 40 zeta, (dane wypełnione).. wybieramy cały okręg czy tylko Wisłę? Z góry dzięki za help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam. Trochę późno się za to wziąłem, może ktoś pomoże.. na super aplikacji ekon również pojawia się 40 zeta, (dane wypełnione).. wybieramy cały okręg czy tylko Wisłę? Z góry dzięki za help.Ok. Zaznaczamy opcję zrzeszony w PZW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja zaznaczyłem odcinek Wisła 3, na końcu należy zaznaczyć zrzeszony w pzw jak wyżej napisałeś Auto zapakowane czeka na wyjazd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Na 4 rzuty będzie ;-) :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Jeżyna Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 O tak. Tyle co urwalem w tym roku w stolicy to nie posadzilem przez rok na swojej macierzystej Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Żeby nie było niedomówień. Można poruszać sie :- rower własny, miejski, sąsiada i każdy inny Kamil chciałem zrobić jak napisałeś i wziąć rower sąsiada . Jednak sąsiad był innego zdania . Rozumiem , że teraz koszty mojego leczenia TY pokrywasz . Tegoroczne zawody SFP Warszawa odbywają się tylko na lewym brzegu Wisły .Piosenka Mieczysław Fogga o tym czy tam jeszcze jest Warszawa? Niektóre zdjęcia pokazują jak wyglądała powojenna stolica w miejscach widocznych z terenu rozgrywania zawodów SFP , jest też widok na Wisłę w 1.15. Pogoda dziś i jutro piękna , co w tym roku nie jest częstym zjawiskiem . Życzę wszystkim uczestnikom SFP "Połamania" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Piotrek wybierasz się? Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Piotrek wybierasz się? Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaJako kibic i obserwator , do czego i innych zachęcam. Oczywiście wędka też się na podorędziu jakaś znajdzie , a i jakby ktoś potrzebował to i dobrej rady mogę użyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sandacz999 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W CW można opłacić te zezwolenie na Wisłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Fajnie. Może uda się nam złapać na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jadyma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Był ktoś dziś rano nad rzeką?? Podobno płynie straszny syf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Można się było tego spodziewać...ale czy to takie ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W CW można opłacić te zezwolenie na Wisłe ?Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Płynące guwno o zdechłe szczury XD zupełnie bez znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dla mnie bez znaczenia. Bo nie zamierzam aż tak nisko schodzić...A szczury wolę zdechłe niż żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Płynące guwno o zdechłe szczury XD zupełnie bez znaczenia...Płynie gówno , będą jazie brały. Ciśnienie stabilne , wiatr w plecy , dwa dni bez opadów ,ciepło ale nie upał , toć to bajka . A syf to może być tylko z burzowców , bo woda mocno nie przybrała .Czyli do 16.00 może być już po syfie.http://www.if.pw.edu.pl/~meteo/http://freemeteo.pl/pogoda/warsaw/7-dni/meteogram/?gid=756135&language=polish&country=polandhttp://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152210010 Edytowane 29 Lipca 2017 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Od Gdańskiego na razie 400m w dół syfu nie stwierdzono ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasza_Szp Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jakieś wieści? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Tak. Prosba o nie wywalanie butelek po izotonikach w krzaki. Brzydko to wyglada u jerkbaitowicza, nawet jesli rozejrzy sie w obie strony czy nikt nie zobaczy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi