kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Panowie na co łowić bo mi nie bierom ? Edytowane 29 Lipca 2017 przez Karpiu95 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W KFC dobrze biorą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Przekonałeś jade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Świt, czekamy na kolejne ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Poranne dyskusje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Świt..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Czekamy na wyniki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Wiecie co.... [emoji445]Warszawę da się lubić. [emoji445][emoji444][emoji773] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Było super.Pogoda,muza, a i rybki wcale ładne padły. Ja już w domu... Pozdrawiam organizatorów:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Bolen 77, sandacz 86cm, ryby godne najlepszych łowisk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Chyba jednak będą nastepne edycje w Warszawie, jak na razie chyba najlepszy wynik w edycji SF. Jeszcze bardziej żałuje ze nie mogłem być. Po fotach musiała być super impreza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Chyba jednak będą nastepne edycje w Warszawie, jak na razie chyba najlepszy wynik w edycji SF. Jeszcze bardziej żałuje ze nie mogłem być. Po fotach musiała być super impreza.Żałuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Z zawodami nigdy mi nie było po drodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Z zawodami nigdy mi nie było po drodze .To nie są typowe zawody, to w moim odczuciu swoista materializacja jb.plSpotkanie ludzi w naszych miastach i łowienie ryb...to spotkanie z kolega który robi super wobki,To wypad na ryby nie jak zwykle tylko trochę świątecznie bo w wyjątkowych okolicznościach. Dla mnie SFE to przeżycie na miarę młodzieńczych wypadów nad wodę bez wiedzy rodziców. To takie moje przemyślenia w drodze z SFE do domu[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek B. Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Chylę czoła za organizację Piękna sprawa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Z zawodami nigdy mi nie było po drodze .Popatrz na to z innej strony. Te zawody to jedyna szansa aby spotkać się większą grupą znajomych. Nigdy nie traktowałem tego eventu pod kątem rywalizacji. Nawet wędki nie miałem i choć dwóch kolegów stanęło na pudle to resztę skutecznie odciagałem od łowienia aby zwiększyć szanse kolegom nie znającym wody????. Edytowane 30 Lipca 2017 przez sajdol1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Haha no dokładnie Bartek skutecznie odciągałeś :-D Traktuje imprezę podobnie spotkałem sporo osób które do tej pory znałem tylko wirtualnie...rozmowom nie było końca atmosfera luzu bez spinki. Łowienie wiadomo jest ważenie ale tym razem było dla mnie dodatkiem. Dzięki dla organizatorów. Kawał dobrej roboty odwaliliście. Pozdro Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 A ja będę dziś "zgryźliwym tetrykiem" bo poza super organizacją, fajną atmosferą itp jest jedna kwestia - którą osoby łowiące nad Wisłą regularnie już wiedzą, przyjezdni mogli się łudzić, że jest inaczej..Jeśli na 145 facetów, łowiących (albo przynajmniej mogących łowić) kilkanaście godzin, pojawia się w sumie 17 ryb (nie licząc okoni), to trzeba sobie uczciwie powiedzieć, że z rybami było słabo. I pojedyncze, mniej lub bardziej przypadkowe "rodzynki", nie powinny tego obrazu zamazywać.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RedJin Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 A ja będę dziś "zgryźliwym tetrykiem" bo poza super organizacją, fajną atmosferą itp jest jedna kwestia - którą osoby łowiące nad Wisłą regularnie już wiedzą, przyjezdni mogli się łudzić, że jest inaczej..Jeśli na 145 facetów, łowiących (albo przynajmniej mogących łowić) kilkanaście godzin, pojawia się w sumie 17 ryb (nie licząc okoni), to trzeba sobie uczciwie powiedzieć, że z rybami było słabo. I pojedyncze, mniej lub bardziej przypadkowe "rodzynki", nie powinny tego obrazu zamazywać.. Brzmisz jak byś mało w zawodach uczestniczył. Takie wyniki to norma jest. Myślę że średnio 1/3 wraca z kartami na których są wymiarowe ryby. Reszta ma pusto. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Porównujesz do zawodów na Zegrzu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Brzmisz jak byś mało w zawodach uczestniczył. Takie wyniki to norma jest. Myślę że średnio 1/3 wraca z kartami na których są wymiarowe ryby. Reszta ma pusto. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka"Czasem" mi się zdarza uczestniczyć.. ale może nie zauważyłeś - ja nie o tym.Poza tym - 17 ryb na 148 to nijak nie jest 1/3. Nawet licząc te okonie, wyniki nie przebijają okręgówki na bezrybnym przecież Zegrzu.A czemu nie liczę okoni? Bo z całą sympatią dla tych pięknych ryb, które zresztą uwielbiam łowić, struktura złowionych na Wiśle ryb powinna wyglądać kompletnie inaczej. Gdyby w kartach było 20 kleni, podpartych 15 bolkami i sandaczami, jakieś pojedyncze brzany i sumy - pewnie oceniałbym to inaczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Gratulacje dla wszystkich szkoda że mnie zabrakło na tej imprezie ale na moim terenie mnie nie zabraknie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 A ja będę dziś "zgryźliwym tetrykiem" bo poza super organizacją, fajną atmosferą itp jest jedna kwestia - którą osoby łowiące nad Wisłą regularnie już wiedzą, przyjezdni mogli się łudzić, że jest inaczej..Jeśli na 145 facetów, łowiących (albo przynajmniej mogących łowić) kilkanaście godzin, pojawia się w sumie 17 ryb (nie licząc okoni), to trzeba sobie uczciwie powiedzieć, że z rybami było słabo. I pojedyncze, mniej lub bardziej przypadkowe "rodzynki", nie powinny tego obrazu zamazywać.. Ja bym polemizował z Twoją wypowiedzią.Czemu okoni nie liczyć???To po pierwsze...Po drugie - wyniki choćby z Bydgoszczy z tego roku są podobne.Wyniki zawodów okręgowych bywają podobne,lecz są rozgrywane na wodach które zawodnicy doskonale znają.A tutaj ...sam po raz pierwszy łowiłem w Warszawie.Owszem - taka podręcznikowa wiedza dot. rzeki pomogła,lecz fizyczna znajomość rzeki jest bezcenna...a taką posiadają miejscowi.I tego się nie przeskoczy.Nie słyszałem, żeby ktoś przyjeżdżał na treningi przed SF. W zawodach GP czy MP to norma.A na wynik ma kolosalne znaczenie. A z rybami - wszędzie kiepsko... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Nadgarstek boli od boleniowego tempa, nóg nie czuję Kolejna świetna impreza! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 W Wiśle rzadko dużo się łowi. To rzeka gdzie idzie się na jakość czego to spotkanie udowodniło. Rozumiem ideę SF, nie musicie mi tłumaczyć . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi