Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bardzo długo się zastanawiałem czy brać udział w tym wydarzeniu...jednak za namową pewnych osób w końcu się zdecydowałem i na pewno nie żałuję.

Były to moje pierwsze "zawody" z cyklu SF, kilkanaście lat temu zdarzało mi się startować w zawodach okręgowych na różnych wodach i na pewno nie da się tego w żaden sposób porównać.

To jest tak na prawdę taki duży zlot z dodatkową rywalizacją, która moim zdaniem zdecydowanie schodzi na drugi plan - co nie zmienia faktu, że nagrody były zajebiste i w moim przypadku mimo wszystko jakiś tam niedosyt pozostał, że nie udało się wskoczyć do pierwszej 10, bo wiele nie brakowało.

Nie zmienia to faktu, że bawiłem się wybornie. Spotkałem sporo osób które znałem tylko z nick-ów i "anonimowych" wiadomości na forum, zdecydowanie było warto. Inna sprawa, że cała niedziela to wegetacja, bo rzeczywiście było "Extreme" i po całonocnym kręceniu się w tą i z powrotem między wytypowanymi miejscówkami nie czułem pleców i nóg....na pewno nie ja jedyny.

Co do ryb, to każdy widzi jak jest...ponad 140 osób, trochę wybitnych specjalistów, a zdecydowana większość osób która bardzo dobrze umieją posługiwać się spiningami a wynik? 5 kleni powyżej 35cm, żadnego jazia i żadnej brzany...mowa o rybach z których można powiedzieć ten odcinek zawsze słynął...jak dla mnie masakra...

Pozdrawiam wszystkich z którymi miałem okazję pogadać, oraz wszystkich innych.

Podziękowania również organizatorom - kawał dobrej roboty!!

P.S. przydał by się tylko jakiś rasowym władca mikrofonu :P

• Like 10

• 0

będzie 24h maraton :D

Tak. Będzie 24h non stop. I nie będzie zmiłuj się .... :) Działamy pełną parą. PZW, PSR, UM, RZGW, Red Bull, rasowa kawa z ekspresu, Partnerzy z mega atrakcjami .... nasza Wyspa Piasek i nasza woda. Dzieje się ... będzie to jedyna impreza 24h w tym roku street fishing w Europie .... we Wrocławiu. Zapraszamy, zapraszajcie też znajomych ... naszemu teamowi marzy się pobicie rekordu z Bydgoszczy ... a możliwości Wrocławia są nieziemskie ...!

Zapisy; http://wroclaw2017sf.evenea.pl

• Like 5

• 0

Zgodzę się w całości Wrocław zmiażdży system :-) Bardzo żałuję że nie będę mógł odwiedzić...A czy po Wrocławiu jest coś jeszcze?

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

W tym roku kończymy na Wrocławiu. Podsumowanie sezonu.

• 0

Ja mam jak najlepsze wspomnienia z ostatniego zlotu SF. Według mnie zabrakło kilka drobnostek. Przy tak dużej imprezie można by było zorganizować wodę chociaż małą butlke bo w nocy nie ma gdzie kupić nad wodą. Lub zrobić małe stoisko z wrzątkiem. Zwłaszcza jeśli zawody mają trwać 24h.

• Like 1

• 0

Ja mam jak najlepsze wspomnienia z ostatniego zlotu SF. Według mnie zabrakło kilka drobnostek. Przy tak dużej imprezie można by było zorganizować wodę chociaż małą butlke bo w nocy nie ma gdzie kupić nad wodą. Lub zrobić małe stoisko z wrzątkiem. Zwłaszcza jeśli zawody mają trwać 24h.

W Szczecinie, Bydgoszczy i w zeszłym roku w Warszawie mieliśmy wypasiony ekspres i kawę dla Was za free.W tym roku w Warszawie chcieliśmy też postawić, niestety pobiera dużo mocy i mogłoby wywalić imprezę w Boogaloo :). Dlatego nie mogliśmy go użyć w Warszawie. We Wrocławiu nie powinno być problemów z podłączeniem. Poza kawą, ekspres ma opcję samego wrzątku:)

Edytowane przez Vita
  • Like 3

• 0

Uh, udalo sie chwile wygospodarowac na podziekowania dla organizatorow jak i sponsorow????Impreza genialna, jak w zeszlym roku ????Tym razem poprawilem bledy sprzed roku i udalo sie byc #1 na pudle????Nawet PB klenia udalo mi sie pobic na 44cm na zawodach????Jeszcze raz dzieki za impreze i widzimy sie we wrzesniu????

• Like 4