kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 silurus Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ale bywają dni konia i dla takich dni warto siedzieć nad Wisłą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Bardzo długo się zastanawiałem czy brać udział w tym wydarzeniu...jednak za namową pewnych osób w końcu się zdecydowałem i na pewno nie żałuję.Były to moje pierwsze "zawody" z cyklu SF, kilkanaście lat temu zdarzało mi się startować w zawodach okręgowych na różnych wodach i na pewno nie da się tego w żaden sposób porównać. To jest tak na prawdę taki duży zlot z dodatkową rywalizacją, która moim zdaniem zdecydowanie schodzi na drugi plan - co nie zmienia faktu, że nagrody były zajebiste i w moim przypadku mimo wszystko jakiś tam niedosyt pozostał, że nie udało się wskoczyć do pierwszej 10, bo wiele nie brakowało. Nie zmienia to faktu, że bawiłem się wybornie. Spotkałem sporo osób które znałem tylko z nick-ów i "anonimowych" wiadomości na forum, zdecydowanie było warto. Inna sprawa, że cała niedziela to wegetacja, bo rzeczywiście było "Extreme" i po całonocnym kręceniu się w tą i z powrotem między wytypowanymi miejscówkami nie czułem pleców i nóg....na pewno nie ja jedyny. Co do ryb, to każdy widzi jak jest...ponad 140 osób, trochę wybitnych specjalistów, a zdecydowana większość osób która bardzo dobrze umieją posługiwać się spiningami a wynik? 5 kleni powyżej 35cm, żadnego jazia i żadnej brzany...mowa o rybach z których można powiedzieć ten odcinek zawsze słynął...jak dla mnie masakra... Pozdrawiam wszystkich z którymi miałem okazję pogadać, oraz wszystkich innych. Podziękowania również organizatorom - kawał dobrej roboty!! P.S. przydał by się tylko jakiś rasowym władca mikrofonu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Może ten z Ksw? :-D ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malcz Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Może ten z Ksw? :-D ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaMichael Buffer byłby optymalnym wyborem????https://m.youtube.com/watch?v=WvufFwdqMzg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 korol Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ale Buffer będzie drożej cenił od Waldemara... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaro81 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 czy bedzie impreza street fishing we wrocłwiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 czy bedzie impreza street fishing we wrocłwiu będzie 24h maraton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 P.S. przydał by się tylko jakiś rasowym władca mikrofonu Władca jest ale nie rasowy Jak napiszesz co było nie tak to zobaczymy co się da zrobić ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 będzie 24h maraton Tak. Będzie 24h non stop. I nie będzie zmiłuj się .... Działamy pełną parą. PZW, PSR, UM, RZGW, Red Bull, rasowa kawa z ekspresu, Partnerzy z mega atrakcjami .... nasza Wyspa Piasek i nasza woda. Dzieje się ... będzie to jedyna impreza 24h w tym roku street fishing w Europie .... we Wrocławiu. Zapraszamy, zapraszajcie też znajomych ... naszemu teamowi marzy się pobicie rekordu z Bydgoszczy ... a możliwości Wrocławia są nieziemskie ...! Zapisy; http://wroclaw2017sf.evenea.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgodzę się w całości Wrocław zmiażdży system :-) Bardzo żałuję że nie będę mógł odwiedzić...A czy po Wrocławiu jest coś jeszcze? Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zapisany. A co. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgodzę się w całości Wrocław zmiażdży system :-) Bardzo żałuję że nie będę mógł odwiedzić...A czy po Wrocławiu jest coś jeszcze? Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka W tym roku kończymy na Wrocławiu. Podsumowanie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A czy promocja dla pierwszych zapisanych działa od dziś , czy też wstecz ( Heh za wcześnie się zapisałem) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DP Fishing Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja mam jak najlepsze wspomnienia z ostatniego zlotu SF. Według mnie zabrakło kilka drobnostek. Przy tak dużej imprezie można by było zorganizować wodę chociaż małą butlke bo w nocy nie ma gdzie kupić nad wodą. Lub zrobić małe stoisko z wrzątkiem. Zwłaszcza jeśli zawody mają trwać 24h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A czy promocja dla pierwszych zapisanych działa od dziś , czy też wstecz ( Heh za wcześnie się zapisałem) Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOczywiście wstecz również. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A co to za promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wszystko jest napisane na stronie streetfishing na facebooku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukastrance Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 ... i na forum w wątku o zawodach we Wrocławiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ars25 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 dwie miejscówki zakupione, jak się bawić to tyko z SFE Wrocław, pierwsze na których byłem, do kolejnych nie trzeba namawiać Do zobaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 I ja też zapisany Remek będą jakieś zmiany co do łowisk we Wrocławiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja mam jak najlepsze wspomnienia z ostatniego zlotu SF. Według mnie zabrakło kilka drobnostek. Przy tak dużej imprezie można by było zorganizować wodę chociaż małą butlke bo w nocy nie ma gdzie kupić nad wodą. Lub zrobić małe stoisko z wrzątkiem. Zwłaszcza jeśli zawody mają trwać 24h.W Szczecinie, Bydgoszczy i w zeszłym roku w Warszawie mieliśmy wypasiony ekspres i kawę dla Was za free.W tym roku w Warszawie chcieliśmy też postawić, niestety pobiera dużo mocy i mogłoby wywalić imprezę w Boogaloo . Dlatego nie mogliśmy go użyć w Warszawie. We Wrocławiu nie powinno być problemów z podłączeniem. Poza kawą, ekspres ma opcję samego wrzątku:) Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Vita 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 I ja też zapisany Remek będą jakieś zmiany co do łowisk we Wrocławiu?Będziemy na bieżąco informować. Musimy potwierdzić niektóre tematy (prace trwają) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolson Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Uh, udalo sie chwile wygospodarowac na podziekowania dla organizatorow jak i sponsorow????Impreza genialna, jak w zeszlym roku ????Tym razem poprawilem bledy sprzed roku i udalo sie byc #1 na pudle????Nawet PB klenia udalo mi sie pobic na 44cm na zawodach????Jeszcze raz dzieki za impreze i widzimy sie we wrzesniu???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandaczyk64 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Remek a to prawda ze co roku we Wrocławiu jest najwięcej ludzi na streat fishing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Remek a to prawda ze co roku we Wrocławiu jest najwięcej ludzi na streat fishing? Nie. Najwięcej ile mieliśmy to w Bydgoszczy - ponad 200 osób. Chcielibyśmy by we Wrocławiu też było tyle ... zobaczymy, liczymy na frekwencję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi