kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Remek, kiedy będzie do wglądu mapka z terenem zawodów we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Remek, kiedy będzie do wglądu mapka z terenem zawodów we Wrocławiu? W następnym tygodniu potwierdzam ją z PZW. Myślę, że koło środy opublikuję z wszystkimi dokumentami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Casdamato Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 10 września w niedziele będzie 35 PKO Wrocław Maraton. Na pewno można liczyć na jakieś utrudnienia w ruchu http://wroclawmaraton.pl/pl/aktualnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samiec Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Cześć Ktoś z Lubelszczyzny się wybiera do Wrocławia na? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 10 września w niedziele będzie 35 PKO Wrocław Maraton. Na pewno można liczyć na jakieś utrudnienia w ruchu http://wroclawmaraton.pl/pl/aktualnosci No to będzie niezły ruch od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Casdamato Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czy przed zawodami firma Shimano będzie miała ekspozycję sprzętu tak żeby kupić dobry kołowrotek w dobrej cenie i nim łowić w trakcie zawodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Raczej nie prowadzą sprzedaży na zawodach ale może będą robić wstepne smarownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Casdamato Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 po zawodach jest coś przewidziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Raczej nie prowadzą sprzedaży na zawodach ale może będą robić wstepne smarownie Smarowania raczej nie będzie. po zawodach jest coś przewidzianePo zawodach sprzedaży też nie ma. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie ma sprzedaży na naszych imprezach. Tylko ekspozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajojeq Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Czy ktoś z Warszawy jedzie na Wrocław i ma miejsce? Oczywiście się dorzucę do paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja będę jechał. W sumie nie z Warszawy ale mogę zboczyc z kursu nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja z Bydgoszczy będę jechał. Mam miejsce. Zapraszam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v3ctor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja również poszukuję wesołej ekipy jadącej na trasie Wrocław - Warszawa, posiadającej wolne miejsce i chętnie dorzucę się do paliwa Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez v3ctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Spinningmaniacs zapisani....skład z deka okrojony ale czwórka się stawi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 I ja też zapisany Remek będą jakieś zmiany co do łowisk we Wrocławiu?Piotrek szykuj jakieś miejscówki łowne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alphard28 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Chłopaki mam pytanie do osób, które były w poprzednich edycjach jak i do organizatorów!Powiedzcie mi gdzie najlepiej i najbliżej zaparkować samochód ?Jest tam jakiś większy parking w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Casdamato Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Nie ma jednego większego parkingu w okolicy. Ja bym proponował okolice ulicy Bolesława Drobnera. Można tez próbować szczęścia w rynku ale raczej ciężko znaleźć tam miejsce. Edytowane 1 Września 2017 przez Casdamato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JSt14 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Z miejscem może być trudno ze względu na maraton w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Tu panowie mapka tegorocznego maratonu. Remek prośba nanieś strefy łowienia na SFP pozwoli to zawodnikom na ustalenie strategi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Fajnie by było gdzieś na trasie z organizować 30 min przerwę i po kibicować maratończykom. W końcu Wrocławski maraton jest znany na cały świat i reklama dla Polaskiego Street Fishing bardzo cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Casdamato Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 kształt tej trasy dość kontrowersyjny jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) kształt tej trasy dość kontrowersyjny jest Można by powiedzieć, że lecą w ch..a Edytowane 2 Września 2017 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasza_Szp Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Czy wyspa ptasia to słodowa? Szukam miejsca na nocleg, chce jak najbliżej! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JSt14 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 W tym roku jest tylko 1 odcinek specjalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi