Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na jakim odcinku jest wyznaczony teren zawodów?

Na terenie zaznaczonym na mapce

https://wroclaw2017sf.evenea.pl/strona/?ESID=5021

W tym roku jest tylko 1 odcinek specjalny?

Nie ma w tym roku odcinków specjalnych, cały teren zawodów jest dostępny dla Was do łowienia przez 24h

• Like 2

• 0

Witam. Z racji tego ze sam na SFE zawitam chciałbym się do kogoś podczepić z uczestników, wiadomo dwie karty przy rybie. A i we dwójkę zawsze raźniej. Fajnie by było jakby ktoś miejscowy to i by oprowadził po mieście. Ewentualne i bezalkoholowe piwo zapewniam. [emoji106]

W razie zainteresowania proszę na prv.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Frogerset

• 0

Myślę, że nie będzie dramatu z tym żeby kogoś złapać z identyfikatorem do zdjęcia. Ja jestem półmiejscowy (czyt. słoik) i służę skromną radą jakby co ;) Skromną, bo częściej zdarza mi się łowić poza miastem, ale parę miejscówek mam obadanych ;) 

• Like 2

• 0

Witam. Z racji tego ze sam na SFE zawitam chciałbym się do kogoś podczepić z uczestników, wiadomo dwie karty przy rybie. A i we dwójkę zawsze raźniej. Fajnie by było jakby ktoś miejscowy to i by oprowadził po mieście. Ewentualne i bezalkoholowe piwo zapewniam. [emoji106]

W razie zainteresowania proszę na prv.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

piwko bez alkoholowe mnie skusiło, możesz się podłączyć. Ale pewnie będą się tworzyć duże grupki :D

• Like 3

• 0

Podziekowania dla ekipy organizacyjnej i ekip które zjechały z całej Polski na maraton Wrocławski. Rybi ilościowo dużo była dobra zabawa i pogoda nas oszczędziła. :D

Dzięki wszystkim za miło spędzony czas na pasji

• Like 8

• 0

Podziekowania dla ekipy organizacyjnej i ekip które zjechały z całej Polski na maraton Wrocławski. Rybi ilościowo dużo była dobra zabawa i pogoda nas oszczędziła. :D

Dzięki wszystkim za miło spędzony czas na pasji

Piotrek dzięki za cenne uwagi, od całej naszej ekipy....jak zwykle świetna atmosfera i kupa śmiechu....

post-57228-0-27767500-1505118812_thumb.jpg

• Like 4