kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Z tego co ja pamiętam 2015 dwa razy, 2016 sześć razy i w planach na 2017 trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Szkoda, że nie bierzecie pod uwagę Szczecina, tym bardziej, że chyba zakończenie było udane, może nie pod kątem wędkarskim ale organizacji i atmosfery 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 liczyłem, że w tym roku będzie z 10 imprez bo miast do SFP nie brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 liczyłem, że w tym roku będzie z 10 imprez bo miast do SFP nie brakujeAmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 liczyłem, że w tym roku będzie z 10 imprez bo miast do SFP nie brakuje 10 imprez .... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 ja to bym chcial trojmiasto ( ale to tylko moje nic nie znaczace zyczenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 ja to bym chcial trojmiasto ( ale to tylko moje nic nie znaczace zyczenie ) Na razie do Trójmiasta nie podchodzimy. Nie wiem czy to słusznie czy nie ale ... podjęliśmy decyzję, że w 2017 roku nie. Koncentrujemy się na 3 imprezach. Pełna koncentracja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 postaramy nie zawieść... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tr33 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Wiem, że zawsze coś komuś nie przypasuje... Natomiast jeśli termin maj/czerwiec mógłby nie wypaść 21 maja (moje dziecko ma komunię), to byłbym szczęśliwy Jeśli wypadnie akurat tego dnia, to trudno. Będę życzył Wam udanej pogody i super zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wczoraj się spotkaliśmy i uzgodniliśmy szczegóły. Planujemy jednak trzy imprezy. Każde zawody inne Terminy podamy tylko potwierdzimy z miastami możliwości rezerwacji terenu + sprawdzimy czy nie kolidujemy z innymi imprezami wędkarskimi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProZaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). Później Warszawa (lipiec/sierpień) - zawody od zmierzchu do świtu (czyli zaczynamy późnym popołudniem a kończymy tuż przed południem). Kolejne to Wrocław 24h (pierwsza połowa września) - od południa do ... południa ale już następnego dnia. Jest ok? Co o tym myślicie? Zmniejszymy liczbę zadań specjalnych (1 max 2). Stawiamy na poszukiwanie ryb i klimat integracji, dobrej zabawy. Spróbujemy też przyciągnąć rodziny, dzieci. Poza tym zapraszamy dystrybutorów by tworzyli z nami miasteczko Street Fishing - tak byście mogli zobaczyć nowości, ciekawostki itd.Co o tym myślimy? Jak dla mnie ...ujnia.Planowałem być na więcej niż jednej imprezie sf, a tu lipa ... Wydawało się też, że połączenie wędkowania z czymś w rodzaju gry miejskiej to dobry kierunek street fishingu.Szkoda że nie zawitacie do Szczecina późną jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Szczecin późną jesienią super mimo że pogoda w tamtym roku nie dopisała bardzo miło wspominam SFE z Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Warszawska Wisła nocą w letni weekend to gra miejska przed duże GR. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Co o tym myślimy? Jak dla mnie ...ujnia.Planowałem być na więcej niż jednej imprezie sf, a tu lipa ...Wydawało się też, że połączenie wędkowania z czymś w rodzaju gry miejskiej to dobry kierunek street fishingu.Szkoda że nie zawitacie do Szczecina późną jesienią.Niestety nie da się wszystkich uszczęśliwić.W zeszłym roku masę osób narzekało, że albo terminy łączą się z innymi zawodami albo trzeba wyprawić dziecko do szkoły albo sezon urlopowy lub niektórzy nie mają kasy żeby jeździć z nami co miesiąc... staraliśmy się wziąć te aspekty pod uwagę, stąd plan na 2017 rok jest taki, a nie inny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Warszawska Wisła nocą w letni weekend to gra miejska przed duże GR. Po lewej stronie Wisły tej bardziej cywilizowanej , to można ........... . Dawno temu wędrówkę tą stroną rzeki nazywano " Szlakiem orlich gniazd" .Po praskiej stronie Wisły nocne ,weekendowe , letnie przebywanie nad wodą , po spotkaniu z tubylcami może się zmienić w sztukę przetrwania. Jedno jest pewne , czy z tej czy z tamtej strony rzeki , atrakcji nie zabraknie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gry miejskie będą. Spokojnie. Natomiast akcent położymy na wędkowanie i "dodatkowe" atrakcje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 btw. @remek - bardzo fajny tekst w lutowym WŚ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 btw. @remek - bardzo fajny tekst w lutowym WŚ Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Super a mi sie tam wszystko podoba mniejsza ilosc imprez = wiecej kasy w kieszeni czyli bede mogl smigac juz dzien lub dwa dni wczesniej jakies treningi itd Bardzo cieszę Się że jest bydgoszcz juz sie nie moge doczekac jak wpadne dzien wczesniej na odcinek górski poganiac za pstrągami i tymi wielkimi kleniami jakie widzialemi rok temu i wrocław 24h bajka byle tylko pogoda byla lepsza niz w poprzednim roku Warszawa nocą klimat Zapowiada sie ciekawie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Bardzo cieszę Się że jest bydgoszcz juz sie nie moge doczekac jak wpadne dzien wczesniej na odcinek górski poganiac za pstrągami i tymi wielkimi kleniami jakie widzialemi rok temu W takim razie znowu atakujemy górski razem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W takim razie znowu atakujemy górski razem Super a mi sie tam wszystko podoba mniejsza ilosc imprez = wiecej kasy w kieszeni czyli bede mogl smigac juz dzien lub dwa dni wczesniej jakies treningi itdBardzo cieszę Się że jest bydgoszcz juz sie nie moge doczekac jak wpadne dzien wczesniej na odcinek górski poganiac za pstrągami i tymi wielkimi kleniami jakie widzialemi rok temu i wrocław 24h bajka byle tylko pogoda byla lepsza niz w poprzednim rokuWarszawa nocą klimatZapowiada sie ciekawieOby w tym roku pstrągi były przynajmniej tak aktywne jak w ubiegłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kreska Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeśli zawody w Warszawie SF24h mają odbyć się w tym samym miejscu co rok temu czyli wzdłuż Wisły to słabo to widzę. W zeszłym roku było tam z rana sporo meneli i naćpanych pajaców, nawet jeden dobrze zrobiony narkus chciał nas obronić saksofonem ( dobrze czytacie gość myślał że zamiast saksofonu ma AK47 i do nas celował krzycząc żebyśmy oddawali okulary i portfele ). Więc jeśli tam odchodzą takie akcje z rana to co tam musiało się dziać w nocy. Strachliwy nie jestem ale nie chce mi się biegać za menelami i ćpunami bo akurat straciłem wędkę lub przynęty z oczu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Trzeba zabrac ze sobą ogłuszacz w postaci kija bejsbolowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 W nocy dzieje się tam trzy razy ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Panowie, nie demonizujmy. Myślę, że chyba nie ma takiego miasta w Polsce gdzie w pogodny wakacyjny wieczór nad rzeką nie ma imprezowiczów. Ja często lowię nocą w warszawskiej Wiśle i jakoś mnie nikt jeszcze nie zaczepiał, nie pobił i nie zastrzelił... Co najwyżej jakiś małolat z browarkiem rzuci "biorą? To tu są jakieś ryby?" Zdecydowanie bardziej komfortowo czuję się łowiąc na oświetlonych bulwarze nieopodal melanżujących dzieciaków niż na dzikich odcinkach, kompletnych ciemnosciach z dzikami i innymi szeleszczacymi w krzakach potworami Edytowane 7 Lutego 2017 przez Kamil G (dawniej @Wepster) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi