Skocz do zawartości
  • 0

Zawody Street Fishing 2017

kalenji84

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja to bym chcial trojmiasto :) ( ale to tylko moje nic nie znaczace zyczenie :) )

Na razie do Trójmiasta nie podchodzimy. Nie wiem czy to słusznie czy nie ale ... podjęliśmy decyzję, że w 2017 roku nie. Koncentrujemy się na 3 imprezach. Pełna koncentracja :)

• Like 4

• 0

Wiem, że zawsze coś komuś nie przypasuje... Natomiast jeśli termin maj/czerwiec mógłby nie wypaść 21 maja (moje dziecko ma komunię), to byłbym szczęśliwy  :D  Jeśli wypadnie akurat tego dnia, to trudno. Będę życzył Wam udanej pogody i super zabawy! 

• 0

Wczoraj się spotkaliśmy i uzgodniliśmy szczegóły. Planujemy jednak trzy imprezy. Każde zawody inne :) Terminy podamy tylko potwierdzimy z miastami możliwości rezerwacji terenu + sprawdzimy czy nie kolidujemy z innymi imprezami wędkarskimi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Zaczniemy od Bydgoszczy (przełom maja/czerwca) - będą to zawody dzienne (od rana do późnych godzin popołudniowych). Później Warszawa (lipiec/sierpień) - zawody od zmierzchu do świtu (czyli zaczynamy późnym popołudniem a kończymy tuż przed południem). Kolejne to Wrocław 24h (pierwsza połowa września) - od południa do ... południa ale już następnego dnia. Jest ok? Co o tym myślicie?

Zmniejszymy liczbę zadań specjalnych (1 max 2). Stawiamy na poszukiwanie ryb i klimat integracji, dobrej zabawy. Spróbujemy też przyciągnąć rodziny, dzieci. Poza tym zapraszamy dystrybutorów by tworzyli z nami miasteczko Street Fishing - tak byście mogli zobaczyć nowości, ciekawostki itd.

Co o tym myślimy? Jak dla mnie ...ujnia.

Planowałem być na więcej niż jednej imprezie sf, a tu lipa ...

Wydawało się też, że połączenie wędkowania z czymś w rodzaju gry miejskiej to dobry kierunek street fishingu.

Szkoda że nie zawitacie do Szczecina późną jesienią.

• 0

Co o tym myślimy? Jak dla mnie ...ujnia.

Planowałem być na więcej niż jednej imprezie sf, a tu lipa ...

Wydawało się też, że połączenie wędkowania z czymś w rodzaju gry miejskiej to dobry kierunek street fishingu.

Szkoda że nie zawitacie do Szczecina późną jesienią.

Niestety nie da się wszystkich uszczęśliwić.

W zeszłym roku masę osób narzekało, że albo terminy łączą się z innymi zawodami albo trzeba wyprawić dziecko do szkoły albo sezon urlopowy lub niektórzy nie mają kasy żeby jeździć z nami co miesiąc... staraliśmy się wziąć te aspekty pod uwagę, stąd plan na 2017 rok jest taki, a nie inny.

• Like 1

• 0

Warszawska Wisła nocą w letni weekend to gra miejska przed duże GR.  :rolleyes:  :ph34r:

Po lewej stronie Wisły tej bardziej cywilizowanej , to można ........... ;) . Dawno temu wędrówkę tą stroną rzeki nazywano " Szlakiem orlich gniazd" :D .

Po praskiej stronie Wisły  nocne ,weekendowe , letnie  przebywanie nad wodą , po spotkaniu z tubylcami może się zmienić w sztukę przetrwania. :lol:

Jedno jest pewne , czy z tej czy z tamtej strony rzeki , atrakcji nie zabraknie.

• Like 3

• 0

Super a mi sie tam wszystko podoba mniejsza ilosc imprez = wiecej kasy w kieszeni czyli bede mogl smigac juz dzien lub dwa dni wczesniej jakies treningi itd

Bardzo cieszę Się że jest bydgoszcz juz sie nie moge doczekac jak wpadne dzien wczesniej na odcinek górski poganiac za pstrągami i tymi wielkimi kleniami jakie widzialemi rok temu i wrocław 24h bajka byle tylko pogoda byla lepsza niz w poprzednim roku

Warszawa nocą klimat

Zapowiada sie ciekawie

• Like 4

• 0

W takim razie znowu atakujemy górski razem ;)

Super a mi sie tam wszystko podoba mniejsza ilosc imprez = wiecej kasy w kieszeni czyli bede mogl smigac juz dzien lub dwa dni wczesniej jakies treningi itd

Bardzo cieszę Się że jest bydgoszcz juz sie nie moge doczekac jak wpadne dzien wczesniej na odcinek górski poganiac za pstrągami i tymi wielkimi kleniami jakie widzialemi rok temu i wrocław 24h bajka byle tylko pogoda byla lepsza niz w poprzednim roku

Warszawa nocą klimat

Zapowiada sie ciekawie

Oby w tym roku pstrągi były przynajmniej tak aktywne jak w ubiegłym :)

• 0

Jeśli zawody w Warszawie SF24h mają odbyć się w tym samym miejscu co rok temu czyli wzdłuż Wisły to słabo to widzę. W zeszłym roku było tam z rana sporo meneli i naćpanych pajaców, nawet jeden dobrze zrobiony narkus chciał nas obronić saksofonem ( dobrze czytacie gość myślał że zamiast saksofonu ma AK47 i do nas celował krzycząc żebyśmy oddawali okulary i portfele ). Więc jeśli tam odchodzą takie akcje z rana to co tam musiało się dziać w nocy. Strachliwy nie jestem ale nie chce mi się biegać za menelami i ćpunami bo akurat straciłem wędkę lub przynęty z oczu.

• Like 5

• 0

Panowie, nie demonizujmy. Myślę, że chyba nie ma takiego miasta w Polsce gdzie w pogodny wakacyjny wieczór nad rzeką nie ma imprezowiczów. Ja często lowię nocą w warszawskiej Wiśle i jakoś mnie nikt jeszcze nie zaczepiał, nie pobił i nie zastrzelił... Co najwyżej jakiś małolat z browarkiem rzuci "biorą? To tu są jakieś ryby?" Zdecydowanie bardziej komfortowo czuję się łowiąc na oświetlonych bulwarze nieopodal melanżujących dzieciaków niż na dzikich odcinkach, kompletnych ciemnosciach z dzikami i innymi szeleszczacymi w krzakach potworami ;)

Edytowane przez Kamil G (dawniej @Wepster)
  • Like 7