kalenji84 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 U mnie zasada prosta - im więcej fajnych osób tym fajniejsza impreza. Dlatego zachęcam, zapraszam, namawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czy regulamin samych zawodów zmieni się jakoś zasadniczo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Szkoda ,że nie macie Gdańska w programie. W okresie lata jest tam masa turystów. A wędkować można w sercu starego miasta (tak mi się wydaje). No i lotnisko jest też w pobliżu. Impreza taka odbiła by się dużym echem, nie tylko w Polsce. Wędkowanie na Wiśle, Odrze, itp. nie kojarzy mi się z typowym Street Fishingiem. Jednak ukłony, że udało się zorganizować taką imprezę jak SFP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Wędkowanie na Wiśle, Odrze, itp. nie kojarzy mi się z typowym Street Fishingiem. To przyjedź na SFP do Wrocławia to ci się skojarzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 szach-mat.. . jak terminy pozwolą to na pewno odwiedzę to miasto. W Wrocławiu nie byłem już ze trzydzieści lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czy regulamin samych zawodów zmieni się jakoś zasadniczo? Regulamin (ostateczny) będzie udostępniony kilka dni przed zawodami. Nawiązaliśmy współpracę z jednym z uczestników SF (Staszek Samek), który ma wieloletnie doświadczenie w zakresie zarówno sędziowania jak i udziału w zawodach wędkarskich. Konsultujemy i poprawiamy regulamin tak by był jeszcze lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Szkoda ,że nie macie Gdańska w programie. W okresie lata jest tam masa turystów. A wędkować można w sercu starego miasta (tak mi się wydaje). No i lotnisko jest też w pobliżu. Impreza taka odbiła by się dużym echem, nie tylko w Polsce. Wędkowanie na Wiśle, Odrze, itp. nie kojarzy mi się z typowym Street Fishingiem. Jednak ukłony, że udało się zorganizować taką imprezę jak SFP. Gdańsk, to taka niezdobyta wioska Galów :-)Niepokorni tacy banici... Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czy udział może wziąć osoba, która ma kartę wędkarską ale nie ma opłaconych składek na bieżący rok ? Tak. W Bydgoszczy wystarczy tylko dokument Karta Wędkarska. Można łowić bez jakichkolwiek opłat zgodnie z tym wpisem - PZW o/Bydgoszcz i Street Fishing Extreme 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan Micz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Szkoda że ograniczono się tylko do 3 lokalizacji. Przecież w tym byłą cała zabawa że można było pojeździć i połowić w miejscach w których wcześniej się nie miało okazji. A to że ktoś nie mógł być na 1 czy 2 lokalizacjach to chyba nic się nie działo obecność nie była obowiązkowa ! A nieobecność można było odrobić w punktach na kolejnej imprezie, teraz jak kogoś zabraknie na jednej będzie już ciężko. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Pan Micz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Uwierz, że 3 lokalizacje to tak bardzo dużo. Zapraszamy na nasze imprezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinraf Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Bez jakich kolwiek opłat czyli ze jestem z Bydgoszczy to nie płace tych 80zł bo nie rozumiem tego mozna jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 To znaczy, że gdybyś nie był z Bydgoszczy, to nie musisz dodatkowo wykupywać zezwolenia, dla mnie wszystko jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinraf Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ok rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Krótki film o nadchodzącym wydarzeniu Zapraszamy https://youtu.be/-Vk-QK8zgxU 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ilu uczestników jest na dzień dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Odnoszę się do:http://jerkbait.pl/topic/88827-bydgoszcz-13052017-street-fishing-extreme-2017-zapisy/#entry2128972 Skoro to wędka castingowa to może uznać ją za nagrodę dla łowcy największej ryby metodą castingową podczas zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ilu uczestników jest na dzień dzisiejszy?Czekamy na kolejnych Natomiast ... ze względu na pewną niespodziankę musimy ograniczyć liczbę uczestników do max 150 osób. Każdy z uczestników otrzyma od nas unikatową chustę typu buff od Shimano oraz Street Fishing Poland. Na każdą imprezę inny projekt. Dlatego nie ma co czekać bo za chwilę miejsc może zabraknąć ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czekamy na kolejnych Natomiast ... ze względu na pewną niespodziankę musimy ograniczyć liczbę uczestników do max 150 osób. Każdy z uczestników otrzyma od nas unikatową chustę typu buff od Shimano oraz Street Fishing Poland. Na każdą imprezę inny projekt. Dlatego nie ma co czekać bo za chwilę miejsc może zabraknąć ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProA ja jeszcze nie zapisany[emoji33] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 witam , kiedy będzie mapka gdzie można będzie łowić w Bydgoszczy ? chyba że już jest ,ale nie umie odszukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Mapkę znajdziesz w formularzu zapisów na http://bydgoszcz2017.evenea.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 zapisany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pierwszy raz będę startował w zawodach Street i sobie przeczytałem regulamin,klasyfikację i punktację.Jest przykład podliczania ryb:https://bydgoszcz2017.evenea.pl/strona/?ESID=4643 cyt.okoń (24cm) = 9pkt + (1*4)pkt = 13pkt Jeżeli w tabelce jest napisane,że za każdy dodatkowy cm Okonia dodaje się 2pkt,to powinno być 9+8pkt=17pkt ?Czy ja czegoś nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Masz rację - poprawimy. Kilka dni temu pisałem jeszcze, że pracujemy nad ostatecznym regulaminem oraz zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pierwszy raz będę startował w zawodach Street i sobie przeczytałem regulamin,klasyfikację i punktację.Jest przykład podliczania ryb:https://bydgoszcz2017.evenea.pl/strona/?ESID=4643 cyt.okoń (24cm) = 9pkt + (1*4)pkt = 13pkt Jeżeli w tabelce jest napisane,że za każdy dodatkowy cm Okonia dodaje się 2pkt,to powinno być 9+8pkt=17pkt ?Czy ja czegoś nie rozumiem?Oj przestań, przecież i tak każdy wie że będziesz łowił klenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja już zapisany Już myślałem że nie zdążę ale JEEST 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kalenji84
Witam wszystkich czy wiadomo juz kiedy pierwsze zawody i w jakim miescie a moze jest juz terminarz na wszystkie zawody
Top użytkownicy dla tego pytania
89
31
28
28
Popularne dni
15 Maj
26
30 Lip
25
27 Mar
21
28 Lip
21
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 89 odpowiedzi
biker1 31 odpowiedzi
wepster 28 odpowiedzi
Vita 28 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2017
26 odpowiedzi
30 Lip 2017
25 odpowiedzi
27 Mar 2017
21 odpowiedzi
28 Lip 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
Karpiu95
Dzięki to ja może się pochwale i wstawie fotke bo to naprawdę piękna ryba.
admin
Dobry wieczór, Ze swojej strony i całego zespołu Street Fishing chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszego wydarzenia. Miło było gościć Was w Bydgoszczy, dla takich osób miło zorganizować jed
wepster
Nie jesteśmy w stanie zorganizować tak wielkiej imprezy bez partnerów. Pozwolenia, dzierżawa terenu, kibelki, catering, barierki, wywóz śmieci i rozmaite media kosztują. Ławek i stolików nie przynosim
Opublikowane grafiki
678 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi