jacob1993 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Polecam trociowy cormorana szczupak 101cm w zeszlym sezonie wszedl lajtowo . Oraz muchowy karp 10kg .Cena fajna bo chyba 55zl Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 https://allegro.pl/kategoria/akcesoria-wedkarskie-podbieraki-oseki-siatki-121733?string=DAM%20Magno%20Fly%20Net&bmatch=baseline-al-product-eyesa2-engag-dict43-spo-1-2-0318&order=p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Jaki podbierak polecicie na szczupaki? Chodzi o taki model, żeby nie było problemów z podebraniem ryb 110-120cm. Fajnie jakby miał odpowiednią siatkę, która nie będzie się mocno plątała. Musi być mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Jaki podbierak polecicie na szczupaki? Chodzi o taki model, żeby nie było problemów z podebraniem ryb 110-120cm. Fajnie jakby miał odpowiednią siatkę, która nie będzie się mocno plątała. Musi być mocnyMaćku, zapewne też są inne ale jeśli mógłbym Ci polecić to Cormorana K-Don ze składanym koszem i gumową siatką. Gabaryt dość duży więc trochę waży ale z autopsji powiem ,że 110 cm wjechało bez problemu. https://max-fish.pl/product-pol-2433-62-11874-CORMORAN-PODBIERAK-SKLADANY-K-DON-250cm.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=EAIaIQobChMIyajG_cPe7QIVRumyCh14qgUtEAQYASABEgJG3PD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Czy ktoś ma coś takiego i mógłby podzielić się opinią ?https://allegro.pl/oferta/skladany-podbierak-gunki-fast-street-60x50-8636849931?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_w%C4%99dkarstwo-nca&ev_adgr=W%C4%99dkarstwo&gclid=EAIaIQobChMI1s3G9KPw7QIVhfuyCh3cIg4SEAQYBSABEgLlWvD_BwE Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Tu masz porównanie podbieraków gunki i spro do Street Fischingu jak to teraz się modnie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Czy podbierak Westin W3 Cr Landing Net ma możliwość zamocowania go do kamizelki tak żeby mocowanie było od strony "przegubu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Czy podbierak Westin W3 Cr Landing Net ma możliwość zamocowania go do kamizelki tak żeby mocowanie było od strony "przegubu"?Mam ten podbierak zamocowany tak jak piszesz. Przyczepiłem magnes na ,,trytytce,, w okolicach przegubu i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Podbierak francuskiej firmy PAFEX to nowość na naszym krajowym rynku. Wart zainteresowania, bo solidnie wykonany i z pięcioletnia gwarancją. Ja sobie wybrałem taki większy "pstrągowy" model https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/117728-podbierak-pstragowy-pafex-test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Używam najkrótszego Foxa Rage i nawet szczupak +120 się zmieścił:Filmik: Podbierak jest bardzo lekki i z powodzeniem zastępuje klasyczne muchowe siatki. Niestety, plastikowa maskownica sprężyny po kilku wypadach pękła i wymagała naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Używam najkrótszego Foxa Rage i nawet szczupak +120 się zmieścił: Podbierak jest bardzo lekki i z powodzeniem zastępuje klasyczne muchowe siatki. Niestety, plastikowa maskownica sprężyny po kilku wypadach pękła i wymagała naprawy. No to ja nie do konca wiem czy polecasz czy nie? Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jeżeli ktoś szuka taniego, lekkiego, solidnego i funkcjonalnego podbieraka to polecam ten ( w bonusie jest też ładny ) . Sprawdzony w boju, pogumowana siatka nie lubi się z hakami, cały aluminiowy i co sympatyczne miarka z podstawowymi wymiarami ochronnymi. Używam z kompanem na łodzi już jakiś czas i jest wart polecenia http://www.kingshad.pl/podbierak-spinningowy-dl-150-cm-p-31889.htmlJak tam ten podbierak po latach ? Podoba mi się jego surowość, ale żyje jeszcze, czy ten zacisk się poluzował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jaki podbierak na duże szczupaki przedział ryb glownie 80-100 cm ryby na zbiorniku do 120cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Panowie poleci ktoś podbierak składany z dłuższa sztycą do łowienia z wyższego brzegu. Dobrze, żeby był dość szybko rozkładany jednym ruchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Podpinam się pod pytanie gringo. Jaxon trust odpada ponieważ sztyca po rozłożeniu nie blokuje kosza. Tak dokładniej dodam że średnica kosza co najmniej 55 i głęboka siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Osobiście używam z rapali carbon net.Raz na jakiś czas psiknę jakimś smarowidłem system do rozkładania i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ja polecam : Westin W3 CR Adjustable Landing NetSztyca jest w nim teleskopowa. Rozkładanie i wydłużanie bez problemu 1 ręką, lub ręką plus nogą w tym drugim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Panowie, oba proponowane przez Was podbieraki raczej nanają się na pstrągi, klenie czy jazie. Wydaje mi się że kosz zbyt mały do lądowania fikającej troci. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Marconi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Ja używam w rozmiarze 50/40 Bolenie 70 +/- mieściły się spokojnie.Być może do troci będzie za mały ????????????Szczupły 80tka to tak już było słabiej, ale też ogarnął. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dzięki Panowie zakupie pewnie ten od Rapali ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Panowie, oba proponowane przez Was podbieraki raczej nanają się na pstrągi, klenie czy jazie. Wydaje mi się że kosz zbyt mały do lądowania fikającej troci.Przy przeglądaniu wpadli mi ten w oko sprawdź sobie Abu Garcia Beast Landing Net - 80x70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Przy przeglądaniu wpadli mi ten w oko sprawdź sobie Abu Garcia Beast Landing Net - 80x70cm80x70 na trocie to za wielgi ???? Szukaj coś max 50x60 z głębszą siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Pomóżcie. Szukam czegoś jak Daiwa One Touch. Czy macie rozeznanie o innych producentach podobnych podbieraków?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Pomóżcie. Szukam czegoś jak Daiwa One Touch. Czy macie rozeznanie o innych producentach podobnych podbieraków?. GUIDELINE EASY FOLD II NET.Jest na pewno do kupienia w PL. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Poleci ktoś podbierak na łódź? Obecnie mam 60x50 i 50 głebokości, potrzebuję wiekszy, gumowany i z rączka ponad metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi