huligan77 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Może mi ktoś polecić lekki,poręczny podbierak pod szczupaki,brzany, trocie.szukam czegoś do pieszych wędrówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochanke Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Cześć, mam pytanie. Szukam podbieraka do wykorzystania podczas wędrówek wzdłuż Wisły (Warszawa i okolice). Zależy mi na tym żeby miał długość całkowitą na poziomie 220cm-250cm. Znalazłem podbierak Gunki, który waży około 750g i zastanawiam się czy to nie za dużo. Szukam w sieci informacji o wadze podbieraków, ale nic sensownego nie zmslazłem. Mało kto podsje takue informacje. I tutaj dwa pytania:1. Czy 750g to dużo dla podbieraka 220cm? Czy to w miarę norma?2. Może macie jakieś podbierakai godne polecenia, które mają długość max 220-250 cm? Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Weź tragarza, Rafale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Do spiningu na warszawskiej Wiśle potrzebujesz aż tak długi podbierak? Wygodnie Ci będzie to nosić? ja od lat korzystam z podbieraka który wisi na plecach i dobrze się to sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Rok temu w końcu wymieniłem mój stary podbierak z krótką rączką i zakupiłem z Kongera z Ben Heada. To bym jeden z lepszym zakupów wędkarskich, podbierak bez problemu się rozkłada jedną ręką, a do tego przytrzymując stopą można go rozsunąć do 155cm- pamiętam pięknego pstrąga który owinął się o drzewo i stał dobry metr od brzegu, z normalnym podbierakiem nie byłoby szans.Do tego polecam magnesy 2,5kg, jeden montuje przy pomocy trytytyki do podbieraka dzięki czemu mogę go nosić na plecach i jednym ruchem ściągnąć. Podbierak trzyma się na tyle dobrze, że po roku go jeszcze nie zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Pytanie do posiadaczy podbieraka Westin W3 CR Adjustable Landing Net, czy ktoś z was obmyślił sposób wieszania tego podbieraka na kamizelce za pomocą magnesu? Wg mnie bardzo dobry podbierak ale tego mi bardzo w nim brakuje. Może ktoś coś wymislił?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Pytanie do posiadaczy podbieraka Westin W3 CR Adjustable Landing Net, czy ktoś z was obmyślił sposób wieszania tego podbieraka na kamizelce za pomocą magnesu? Wg mnie bardzo dobry podbierak ale tego mi bardzo w nim brakuje. Może ktoś coś wymislił??Magnes przyczepiony na trytytce w okolicach przegubu. Daje tak rade już czwarty sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Hej,polecicie jakiś składany, duży,gumowany podbierak z teleskopową rączką na metrówki z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Kilka dni temu widziałem w lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi