casso Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Znacie jakieś pewne źr?łdełko tych plecionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Była w Fmarcie a czy jest nie wiem, raczej źr?łdło pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Łukasz - są w Meduzie - kolega Guma mo?źe Ci ja przywieść . Są r?łwnie?ź w Stargardzkim sklepie internetowym szczupak.pl - mo?źna odebrać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja mam tą plecionkę kupioną w fishingmarcie i nic się z nią nie dzieje więc jest oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 casso sprawdz u Jasia w Kleniu. Wiem, ?źe nie tak dawno miał ktoregos Stealth'a tylko nie pamietam ktory kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 dziękuję wszystkim za namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi