Kajtelek2 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Pytanko , czy korba od Shimano Stella 10 4000 XG będzie pasować do Twin Power 4000 XD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Pytanko , czy korba od Shimano Stella 10 4000 XG będzie pasować do Twin Power 4000 XD ? TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dziękuję za odp. Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Witajcie!Poszukuję młynka na morską troć (brodzenie i kładki). Miałem w ręce TP 4000PG XD FA(czyli '21 rok). Mega kręcił, leciutki 240g do elitki uncjowej jak znalazł. Chciał bym poznać wasze opinie o tych młynkach, w którą serię uderzać, jakie przełożenie jęśli chodzi o łowienie troci i belony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Jak Ci spasował, czego więcej poszukujesz??? W tym budżecie nie ma nic lepszego, oczywiście moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Moim skromnym zdaniem PG nie nadaje się do łowienia na morzu. Przede wszystkim nie wybierzesz w miarę szybko luzu linki po rzucie. Po drugie, prowadzenie przynęt w morzu wolnym kołowrotkiem...Trzeba mieć szybkie ramię Swojego PG sprzedałem i kupiłem kolejnego XG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Tomek łowisz SW czy XD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Tomek łowisz SW czy XD?Obydwoma Do momentu, kiedy zagościł u mnie XD, łowiłem SW. Potem XD do lżejszego kija, SW do cięższego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Dzięki. Pytam na przyszłość, bo w przyszłości przyjdzie mi łowić w solance, a nowy TPSW jest po prostu śliczny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Ja mam akurat 4000 SW jednak z 15 i jest on dość ciężki.....Przyszedł czas na nowe. Morski zostaje mi do dorszy a trocie i belonki chcę łowić finezyjnie ( w miarę...). Stąd moje pytanie, czy uważacie że można znaleźć jakiś kompromis ? Z przełożeniem aby mi ten twinek XD obsługiwał morze i Odrę na sandacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Ja mam akurat 4000 SW jednak z 15 i jest on dość ciężki.....Przyszedł czas na nowe. Morski zostaje mi do dorszy a trocie i belonki chcę łowić finezyjnie ( w miarę...). Stąd moje pytanie, czy uważacie że można znaleźć jakiś kompromis ? Z przełożeniem aby mi ten twinek XD obsługiwał morze i Odrę na sandacza ? a tytułowy kołowrotek nie obsłuży? a jeśli nie uda się kupić nówki sztuki, to co złego w najnowszym wypuście, 21TP XD 4000HG? jeżeli ma być finezyjnie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 a tytułowy kołowrotek nie obsłuży? a jeśli nie uda się kupić nówki sztuki, to co złego w najnowszym wypuście, 21TP XD 4000HG? jeżeli ma być finezyjnie.........Właśnie myślę o najnowszym xd, tylko teraz jakie przełożenie wybrać ( młynek ma służyć na Odrę sandacze i morskie trocie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Właśnie myślę o najnowszym xd, tylko teraz jakie przełożenie wybrać ( młynek ma służyć na Odrę sandacze i morskie trocie) wielkiego wyboru raczej nie masz.......jeśli się dokładniej mojemu poprzedniemu wpisowi przyjrzysz, znajdziesz podpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 WitamMam okazje kupic nowke TP 4000 XG - DCo oznacza litrra D ?Domyslam sie ze chodzi o rocznik, moze sie myleNic w necie nie moge znalescPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 WitamMam okazje kupic nowke TP 4000 XG - DCo oznacza litrra D ?Domyslam sie ze chodzi o rocznik, moze sie myleNic w necie nie moge znalescPozdrawiamSą 3 możliwości Albo jest to TP 4000xg fdAlbo jest to TP 4000xg xdAle sprzedający nie podał pełnej nazwy produktu...Albo jest to coś, czego nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dzieki Guzu ,na kartonie jest napisaneXD 4000 XGDlatego nie wiem co oznacza litera D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dzieki Guzu ,na kartonie jest napisaneXD 4000 XGDlatego nie wiem co oznacza litera D Czyli TP XD 4000 XG. Zapewne to ten model https://allegro.pl/oferta/shimano-kolowrotek-twin-power-xd-4000-xg-japan-10192027984?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=wybrane&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_ss&ev_adgr=wedkarstwo&ev_campaign_id=14400199427&gclid=CjwKCAjw-8qVBhANEiwAfjXLrprRbd0aMSxtiP5sR1cerquER9ESt0aqMw55j-ZqDksKjb3V-Nc9DxoCiUMQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dodam, że u Mefisto można dokupić reduktor głębokości szpuli za 20pln. Nie trzeba nawijać aż tak dużo podkładu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi