covent Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A ta 64 to nie czasem blisko NS zlowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel nowy sącz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W Piwniczna-Zdrój. Rok po zwróceniu wolności, pewnie już wymiarowa jeszcze się pokazywała ale w tym niestety już cisza. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po płynęła do Sanu bo tam wypuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 pięknie! super przygoda i wspomnienia na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Po wielu pustych dniach spędzonych nad rzekami w końcu trafiłem na chwilę kiedy były aktywne.Obie rybki w rozmiarze 70+ złowione w sobotę na spina.Sam nad wodą to i fotki takie se. 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Po wielu pustych dniach spędzonych nad rzekami w końcu trafiłem na chwilę kiedy były aktywne.Obie rybki w rozmiarze 70+ złowione w sobotę na spina.Sam nad wodą to i fotki takie se. 1.jpg 3.jpg 2.jpg 4.jpg Przepiekne ryby.Wobler ? Blystka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Gratulacje Krzychu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ryby ładne, ale ten podbierak ma z rączką 60 cm......Kolego ta poniżej z 2016r miała 80 z małym plusikiem, więc podbierak siłą rzeczy nie może mieć 60cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Duży Salix Alba jest pojemny, na upartego wchodzi skrzynka piwa i litr czystej, upchałem także szczupaczka 88 cm... Pikny ryb ta głowatka j/w! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) A tu wystaje 90+ z tego podbieraka.Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Krupin 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie ma się co spinać,,gołym,, okiem widać,że rybki 70+ Gratulacje Krupin ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Piękna ryba. Gratyyyy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Piękne ryby! Serdeczne gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kolego Spinnerman, wrzuć na luz, bo używam takiego Salixa model Pstrąg od lat dł. 60 cm, chyba że wypuścili coś nowego. salix łosoś ma samej siatki bodajrze 59/34cm a głębokosci cos kolo 80cm tak ze z raczka na bide bedzie mial kolo 100cm ???? te 60tki to raczej modele lipień itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Piękne! Gratulacje!! a co do podbieraka to wydaje mi się, że nikt z odrobiną wyobraźni nie wybiera się na głowacice z podbierakiem 60cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 https://bogdangawlik.pl/product-pol-4423-Salix-Alba-Podbierak-Losos.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 https://bogdangawlik.pl/product-pol-4423-Salix-Alba-Podbierak-Losos.html Poszedłem zmierzyć swój podbierak i ma 79cm długości od drewna do drewna (bez magnesów). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 >KrupinSuper, skoro tak to byłem w błędzie. Modelu łosoś nie znałem, a kształt tego podbieraka odpowiada modelowi pstrąg.Wprowadzono go chyba niedawno.Przepraszam za zamieszanie i gratuluję pięknych ryb! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 >KrupinSuper, skoro tak to byłem w błędzie. Modelu łosoś nie znałem, a kształt tego podbieraka odpowiada modelowi pstrąg.Wprowadzono go chyba niedawno.Przepraszam za zamieszanie i gratuluję pięknych ryb!Jasne, nie ma problemu, ja generalnie rybek nie mierzę miarką tylko na szybko przykładam do podbieraka i później mierzę podbierak tak szacunkowo +-. Nie ma znaczenia czy ma 70 czy 76 czy 83. Głowacica to głowacica, każda cieszy przeogromnie!!! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Krupin gratulacje. Napisz proszę coś więcej o okolicznościach połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Krupin gratulacje. Napisz proszę coś więcej o okolicznościach połowu.Cóż literat ze mnie żaden, ale kilka zdań mogę naskrobać.Pierwsza wzięła zdaje się w 3 albo 4 rzucie po dojściu na miejscówkę. Podchodziłem po cichu od końca, stanąłem kilka metrów od wody no i rąbła przy samym brzegu na wypłyceniu, na wyjściu z dołka. To mi się już sprawdza że jak jest ryba aktywna to ładuje w max. 3-5 rzucie. Chwila walki i morda mi się cieszy.Druga to już inna miejscówka, też wzięła przy brzegu ale w środkowej części płani, sporo niżej ode mnie. Tą poczułem jak miękki zaczep i chyba nawet jej nie sciąłem (nie potrafię sobie przypomnieć). Rybki mimo że nie specjalnie długie to fajne, grubiutkie, zdrowe.W dwie godziny łowienia miałem dwie ryby, a później do końca dnia już cisza i cała niedziela cisza (a zawsze łowię uczciwie od dzwona do dzwona). Po prostu trafiłem na tą chwilę że ŻARŁY!!!Sprzętowo to cd taiaha, kołowrotek daiwa tuournament i żyłka 0,35mm. Choć niedługo zamierzam kupić nowy kręcioł i przechodzę na plećkę.A co do miejscówek i przynęt to Dżentelmeni o takich rzeczach publicznie nie rozprawiają 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dzięki. Chodziło mi oczywiście o generalne info czy na wlewie, czy środku płani czy na końcówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) od lat marzy mi się takie łowienie ale jakoś zawsze gdzieś indziej mnie poniesie Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Tu nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Piękne..Polskie tajmienie..Jeszcze przede mną.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ,,W dwie godziny łowienia miałem dwie ryby, a później do końca dnia już cisza....'' mistrzostwo świata ... i dwa lata za mało - gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi