szpiegu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 gdzie mogę dostać takie cudo czy poza poza mikesreelrepair maje jakies dojscia do czesci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A co Grzesiu, zajeździłeś takiego kałasznikowa ??Normark raczej Ci nie sprzeda - zostaje ichni serwis a to raczej z 6 miesięcy absencji dla w/w kręcioła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 no jakos tak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 www.mefistofshing.pl lozysko oporowe to TWIN Powera 4000HG '02 i sprawa zalatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Szpiegu mam ten sam problem Łożysko chodzi jak traktor ale nie mogę uzmysłowić sobie dla czego tak się stało...Pobieram na razie u Zorro telefoniczny kurs czyszczenia kołowrotka i może uda mi się przesmarować własnoręcznie FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi