bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 http://www.fujitackle.com/plus/2016/12/sic%E3%81%AE%E9%80%B2%E5%8C%96%E7%B3%BB%E3%80%80sic-s/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Stalowa ramka i pierścień slim ....chyba. Tam gdzie trzeba mocniejszej-sztywniejszej ramki, fajna sprawa. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 cholera wie, ale stare były stalowe i Ti, więc może będzie alternatywa, trzeba poczekać na nowy katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Super! Będzie alternatywa dla Torzite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pytanie o ile tańsza będzie ta alternatywa zakładając ramkę Ti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pytanie o ile tańsza będzie ta alternatywa zakładając ramkę Ti... Zakładam, że będą tańsze... masz rację, pożyjemy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ciekawe czy będą tak samo popularne jak Ti torzite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 mnie zastanawia inna sprawa, SiC-J miały taki, a nie inny profil i grubość nie bez powodu, wprowadzono węższy profil w Torzite min ze względu, że ponoć materiał znacznie lepiej odprowadza ciepłoteraz mamy stary materiał w znacznie mniejszym przekroju, jak ktoś planuje długie odjazy na plecionce, to może trzeba się zastanowić i nie do wszystkich zastosowań będę optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie jestem pewien czy grubość "starych" SiC była podyktowana odprowadzaniem ciepła. Czy w grę nie wchodziły raczej bariery technologiczne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pytanie o ile tańsza będzie ta alternatywa zakładając ramkę Ti...Mam wrażenie, że cena nie musi być jedynym wyznacznikiem powstania tych przelotek, nie sadzę też by miały one występować w tytanowej ramce. Ale to tylko moje dywagacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Z Ti pewnie moze byc problem, bo to strzal w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) NIe do końca ,,,wnioskuję ,że będą miały mniejszą trwałość od Torzitte i będą ich tańszą alternatywą do Ul i XUL mogą się sprawdzić. Kr ciężki ,Y cieżkie V ciężkie - a to pocienione sici mogą się sprawdzić przy lekkich konstrukcjach - tak myślę Edytowane 23 Grudnia 2016 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 A dlaczego miały by mieć mniejszą trwałość ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Może zle się wyrazilem , chodzilo mi o urazowość. Sic ten stary był gruby - tu domyślam się , że jest to ten sam materiał 2400VV ale 'pocieniony''Z resztą nie bardzo znam japoński - o tylko moje domysły . W szkole trochę chorowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 http://www.fujitackle.com/plus/2016/12/sic%E3%81%AE%E9%80%B2%E5%8C%96%E7%B3%BB%E3%80%80sic-s/Nareszcie. Od dobrych kilku jeśli nie kilkunastu lat czekałem na Fuji SIC slim i wygląda na to,że się doczekałem. Potencjalna konkurencja od wielu już lat produkuje sic-o podobne slimy i tylko kwestią czasu (dłuuugiego)było to kiedy Fuji wprowadzi to do swojej oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Tak czy inaczej ważne , że Kamil jak zwykle wyczaił jakąs fajną nowość... dla mnie to dobra informacja . Ciekawe kiedy u nas bedzie to dostępne? Myślę , że jeśli cenowo wyjdzie podobnie do zwyklych sicków będzie hit Bynajmniej na to się zanosi ... no chyba , że cena będzie zbliżona do torzitte ...wtedy nie znajda u mnie zastosowania . Edytowane 23 Grudnia 2016 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 na dniach będzie katalog na 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Z Ti pewnie moze byc problem, bo to strzal w kolanoJak ramki będą stalowe i cena pomiędzy sic a tz to znowu nic nowego nie wniosą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 coś tam wniosą, w niektórych wypadkach będziesz mógł zjeść z numeracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 coś tam wniosą, w niektórych wypadkach będziesz mógł zjeść z numeracją W formie sushi, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) w dokładnie taki sam sposób , albo z dokładnie tego samego powodu jak z Torzite, to chyba oczywiste Edytowane 24 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) jakby coś było nie do końca jasne : Edytowane 24 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 coś tam wniosą, w niektórych wypadkach będziesz mógł zjeść z numeracją Ale to na szczycie powiedzmy, a tam torzity będą co najwyżej kilka pln droższe Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) na właśnie niekoniecznie, często jest rozterka, czy dawać 20 na starcie, czy można już 16, w takich wypadkach dałbym 16, bo przy H, to i tak jeden problem jest rozwiązany Edytowane 24 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Odkopię są gdzieś dostępne tabele z wagą poszczególnych rozmiarów tych przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi