benito Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Hejas! Gdzie mozna kupic korpusy do obrotowek?? mowie o takich z mosiadzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Cześć,Ale w Polsce czy tak wogóle? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 W Polsce najlepiej... a co pewnie mozna za granica zdobyc te bajery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Za granicą jest łatwiej bo są specjalistyczne sklepy z komponentami dla twórców przynęt. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 benito wpadnij do Jasi ado Klenia. Wiem, ze kiedyś miał i chyba nadal ma strzemiączk ai inne koraliki, ale czy ma tez korpusy to nie wiem. Adres chyba znasz?? Partyzantów 1okolice ROCKER PUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Hejas Mistrzu! Oczywiscie ze znam, dzieki za info. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Hejas Mistrzu! :) Miszczu????? Chyba mnie z kims mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi