vitor Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dzień dobry,czy łowił ktoś na jerkbaity tej marki? jeśli tak to jak się sprawują?, bo praca jest super jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ja mam mr Lucky Junior tanący. Jakoś ostatio zadko nim łowie ale pływa super jak automat wystarczy szarpnac byle jak i slizga sie nawet do 60 cm raz na lewo raz na prawo. Polecam jak ktoś chce zacząć łowić na jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitor Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A na jaka glebokosc schodzi przy jednostajnym jerkowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jak szarpiesz regularnie to płynie płytko pod powierzchnia. Jak chcesz poprowadzic głebiej to czekasz az utonie i szarpiesz wolniej z przerwami inaczej zaczyna płynać płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitor Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A on jest wolno tonacy czy tonacy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 tonacy. A ty co masz od agat ?? sprawdzaja ci sie te zawabki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitor Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 J a narazie nic nie mam tej firmy,dlatego kieruje te pytania do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vitor
Dzień dobry,czy łowił ktoś na jerkbaity tej marki? jeśli tak to jak się sprawują?, bo praca jest super jak dla mnie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi