kreczmar Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja balsę mocze trzy razy po godzinie. Po każdym moczeniu szlif drobnym papierem ściernym. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruuu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A capon nie odparuje przez godzinę? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A capon nie odparuje przez godzinę? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaZrób sobie np tak, że daj do Caponu na 2-3 godziny np od 15 do 18 i powieś niech schną do następnego dnia, później daj biały podkład Za godzinę może i wobler będzie suchy z zewnątrz, ale wewnątrz może jeszcze być mokry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruuu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A przelac capon do jakiegos pojemnika? Musi byc zamkniety pojemnik w ktorym mocza sie woblery czy otwarty? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja moje woblery mocze w oryginalnej puszce Caponu, nie przelewam. Po lakierowaniu można bez obaw zamknąć puszkę że coś wyparuje, zastygnie czy zgęstnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A przelac capon do jakiegos pojemnika? Musi byc zamkniety pojemnik w ktorym mocza sie woblery czy otwarty? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaW oryginalnej puszce, wrzuć woblery i zamknij puszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 I trzeba obciążyć żeby zatonęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi