jamesty Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Szukam darmowego serwera na FudForum Potrzebuje nie wielkie forum(100- 200 użytkowników) do pewnej strony. Bawiłem się phpbb i innymi ale jakiś nie bardzo mi to pasowało. Może ktoś zna jakiś serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jaka tematyka forum? Może mógłbym zasponsorować za reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dział budowlanki Płytki ceramika itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Sory ale to nie przejdzie, ja farmacja i sprzęt medyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 obrzyn ty jestes od zabiegły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Nie no spoko fudforum jest fajnie zrobione ale chyba muszę skorzystać z phpbb bo nic za free nie znajdę dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A znacie może jakiś tani serwer gdzie może działać Fudforum + 1 baza danych ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi