Skocz do zawartości
  • 0

domniemany "ban"

cristovo

Pytanie

Wczoraj z wieczora pozawracałem chłopakom głowę...już myślałem, że dostałem bana.

A z tym banem to było tak...

Piszę sobie w jakimś temacie, udaje mi się nawet zamieścić tych kilka zdań na forum, ale w tym samym czasie zostaję automatycznie wylogowany. Próba logowania kończy się komunikatem w rodzaju - "nie masz uprawnień". Hmmmm. Kolejne podejścia podobnie nieudane. Dopiero gdy przypadkiem kliknąłem na "rejestruj", a dopiero później na "loguj", sukces. Ale tylko bardzo połowiczny, gdy chcę wejść w jakikolwiek temat czy priv, następuje wylogowanie. Wiem już jednak, jak dostać się na stronę główną...robię to wielokrotnie...dzięki temu widzę aktywnych użytkowników na dole, mogę do nich wysłać wiadomości. No i ślę, w tym także do Moderatorów. Nikt mi nie wierzy, bo przecież jestem zalogowany, a skarżę się, że nie mogę się zalogować. Normalnie wariat :D

Próbowałem i z Firefoxa, i z Opery, procedura identyczna. Ban, ewidentny ban, tym bardziej, że chwilę wcześniej ktoś nadgorliwy usunął mi niegroźnego mema z cafe, a ja ośmieliłem się ową nadgorliwość obśmiać.

Dziś, przed chwilą, wszedłem na forum jak gdyby nigdy nic. Panowie, co to mogło być? Nie wierzę, że to samo się zepsuło, no i przede wszystkim, że samo z siebie się naprawiło.

Dziękuję Kolegom, którzy próbowali mi pomóc. Przepraszam jednocześnie za molestowanie monitami i prośbami o nieprzyzwoitej porze :)

cristovo

Edytowane przez cristovo
  • Like 1

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie, nic dziś nie zrobiłem...odpaliłem komputer i bez problemu wszedłem na forum. Dziwne, nieprawdaż? Wczoraj oczywiście komputer także wyłączałem-włączałem w celu wykluczenia jakiegoś prostego systemowego błędu. Późno było i na poważniejsze zabawy nie było czasu B)

Edytowane przez cristovo

• 0

Mniej Redtuba kolego :)

Jeżeli to porada kierowana do mnie, ze wstydem muszę przyznać, że nigdy tej ani podobnej strony nie odwiedzałem....wiem, to dziwne, ale nie czuję ani potrzeby, ani odwagi, coby zaglądać w brudne rejony świata virtualnego B)

Póki co forum na moim laptopie działa bez żadnej ingerencji z mojej strony. Dziękuję wszystkim pomagającym za pomoc, kilku Kolegów zrobiło więcej, niż należało się spodziewać, to naprawdę miły gest z Waszej strony :)

• Like 1