TomFil Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mieliście może styczność z tymi pontonami? czy jakość podobna do firm Bark,Kolibri,Elling,Aviks,bo ze zdięć wynika,że wszystko na jedno kopyto,czyli dobra jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dobra jakość to Zodiac, Suzumar, Yam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomFil Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Na takie pontony to mnie nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Widziałem na rybomanii , dla mnie to to samo co Bark i Kolibri , ten sam materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Waga i max moc silnika prawdę Ci powiedzą Im cięższy tym grubsze PVC, im większa moc tym solidniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krisspin Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam. Odświeżę temat. Ktoś z forumowych kolegów posiada ponton firmy NawiPoland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybens Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) WItam, Poszukuje osoby co ma ponton MP270 wraz ze sztywna podłogą oraz byłaby tak uprzejma i mi pomógła poprzez udostepnienie odrysowanego wzoru. Chciałbym dorobic do swojego taka składana z dwóch czesci a jednoczesnie zaoszczedzic troche czasu na dopasowywanie wroznika. Prosba byłaby taka by rozłożyc podłoge na płaskiej powierzchni na której lezy kalka techniczna, pergamin czy nawet papier do zabezpieczania podłóg w trakcie remontu itp. a nastepnie odrysowac kształ i wyslasc pocztą. Wszelkie koszta zwiazane z materiałem wysyłką oczyswiscie ponosze ja jak rowniez odwdziecze sie za pomoc Z góry dziekuje Piotr Edytowane 23 Lipca 2019 przez rybens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SHIT_TLER Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Mam 300MP, wiec tak niestety nie pomogę, ale pomysł jak dla mnie trochę nie bardzo z jednego powodu. Sztywną, kilkuczęściową podłogę rozsuwa się po dnie nienapompowanego pontonu, nie wiem jak chciałbyś rozkładać dwuczęściową ale jak dla mnie to jest raczej niewykonalne. Chyba, że zostawisz trochę luzu, no ale wtedy będzie latała, więc to nie miałoby większego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybens Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Witam robiłem tak podłoge jak dobrze ja spasujesz działa spoko dlatego szukam wzrou by nie bujac sie z dopasowywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Listwami od pontonu ze sztywna podłoga można usztywnić. Mam takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybens Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 podeslij foto i czy masz takie listwy dla siebie czy na sprzedaz rowniez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Jeżeli sklejka nie przekracza jednego centa , bierz listwy od Godskiego śmiało . Będziesz Pan zadowolony Godski , tak poza tym listwy spasowane na podłodze i rogal na gębie kumpla bezcenny Edytowane 24 Lipca 2019 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) podeslij foto i czy masz takie listwy dla siebie czy na sprzedaz rowniez? Jeszcze mam 2 pary. http://jerkbait.pl/topic/128792-listwy-aluminiowe-78-cm-i-kólka-plastikowe-do-pontonów-marka-kolibri/#entry2612849 Edytowane 24 Lipca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Jeżeli sklejka nie przekracza jednego centa , bierz listwy od Godskiego śmiało . Będziesz Pan zadowolony Godski , tak poza tym listwy spasowane na podłodze i rogal na gębie kumpla bezcenny Super. Podłoga książka mniej faluje w ślizgu? Co dałeś na deskę aby ja pogrubić? Edytowane 24 Lipca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Ja nie mam tego problemu bo pływam na Buxh Crab 360 . Jak na razie to kumpel docioł podłogę aby profile nie wystawały poza obrys podłogi . Pływał już kilka razy ale nie w ślizgu , pływa tylko na elektryku . Przez ciągłe rozkładanie jak i składanie podłoga dostała w pizdeczkę i zaczeła się już sypać . Listwy robią swoją robotę i podłoga już tak się nie gnie a na pogrubienie ma załatwić dość twardą gumę i przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TomFil
Mieliście może styczność z tymi pontonami? czy jakość podobna do firm Bark,Kolibri,Elling,Aviks,bo ze zdięć wynika,że wszystko na jedno kopyto,czyli dobra jakość.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi