bencur Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Mam ogromną prośbę do kolegów którzy prowadzą sklepy wędkarskie. Mój kolega otwiera sklep wędkarski i potrzebuje namiary na jakiś ogólnych hurtowników sprzętu wędkarskiego dodam że sklep będzie funkcjonował ok. 20 km od Tarnowa. Informacje z kontaktami bardzo proszę kierować na priv i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) sklep będzie funkcjonował ok. 20 km od TarnowaPrzepraszam że nie na temat, ale muszę zapytać, w którą stronę 20km od Tarnowa W DT? Fajnie by było, gdyby jakiś porządny sklep spinningowy był w okolicy Edytowane 28 Grudnia 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak w DT i zapowiada się że będzie fajny asortyment wybieramy ,,my" czyli wędkarze a zwłaszcza spinningiści bo właściciel jest takim zapaleńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Super! Jak już będzie funkcjonował, daj znać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) ok myślę że pod koniec stycznia ruszy jak byś chciał jakiś asortyment albo coś konkretnego to pisz ! kolega jest otwarty na wszelkie propozycje sprzętowe i przynętowe Edytowane 28 Grudnia 2016 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zadzwoń insel wołomin.mają sprzęt.dragon.jaxson.abu.schimano okuma.spro.rapale.storm.mans.zresztą zerknij na strone internetową hurtowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Z tego co pamiętam to mają jeszcze sprzęt dam.i berkley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W Łomiankach pod Warszawą są chyba ze dwie hurtownie , w Babicach chyba też...Poproś kolegę,aby skontaktował się ze mną przez jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Hurtownie Raf- Mar - Kraków ,Fux - Kielce ,Insel - Wawa ,JBJ - Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 http://crazy-fish.pl/ http://robinson.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzięki wielkie koledzy za pomoc ! kolega będzie dzwonił i pytał coś zapewne wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 tez polecam insel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 http://www.ele-gant.com.pl/?a=ofirmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 JBJ też godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mam ogromną prośbę do kolegów którzy prowadzą sklepy wędkarskie. Mój kolega otwiera sklep wędkarski i potrzebuje namiary na jakiś ogólnych hurtowników sprzętu wędkarskiego dodam że sklep będzie funkcjonował ok. 20 km od Tarnowa. Informacje z kontaktami bardzo proszę kierować na priv i z góry dziękuje Mam dojście do hurtowni, jak szukasz tanio i dużo to pisz na priv skontaktuje Cię z kolegą co tam handluje, ja nic z tego nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dlaczego hurtownie a nie producenci ? Nie znam się na handlu sprzętem ale składał bym zamówienia w Dragonie, Kongerze czy Mikado , po co pośrednik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dariusz nie wiem jak jest w branży wędkarskiej ale z tego co się orientuję to pośrednik w postaci hurtowni nie zawsze znaczy złe wyjście....bo często zdarza się tak, że w hurtowni wyjdzie Cię taniej niż u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Kolega wyżej dobrze prawi Bardzo często tak jest w wielu gałęziach handlu i np. w branży spożywczej nie opłaca się kupować Coca-Coli w Coli czy też piwa w wielu browarach bo z rynku mozna wyrwac towar taniej.Z reguły takie cyrki się dzieją u producentów którzy prowadzą sprzedaż hurtową jak i detaliczna.Wtedy "mały" przedsiebiorca się nie liczy Edytowane 6 Lutego 2017 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi