Revizor Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam! Czy mogę prosić o opinię na temat ww multika. Jaki zakres przynęt może obsługiwać?Od jakiej gramatury komfortowo się rzuca? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Cześć Miałem kilka multików serii SX. Sporo były w użyciu. W moim przypadku do przynęt wahadła w przedziale 10-35 gram. Fajna maszynka, która wymaga trochę poznania by lepiej strzelać przynętami. Jak dla mnie rzucało się już komfortowo od 10-12 gram. Pod namową Kolegi z forum (zawodnik rzutowy) zacząłem eksperymentować z bloczkami: grafit i fiber. Zwiększyłem w ten sposób zakres rzutowy o jakieś naście procent. Nie stosowałem nigdy do jerków, natomiast wobki, blachy i jigi latały bardzo fajnie. Jedyny mankament producenta to plastikowy spust który warto wymienić na AVAIL-a z alu. Znacznie poprawia komfort obsługi. Prosty w konserwacji, zachęcam do poznania wnętrza (przekładnia, hamulec, inne). Solidna konstrukcja na lata... Pozdrawiam PSTrochę fotek znajdziesz na domowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi