Borek Ryba Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam wszystkich i przedstawiam moją wędkę własnoręcznie zrobiona na blanki MHX sj 720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To chwal sie zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Ryba Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dobrze by było dać lepszej jakości zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Ryba Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To są lepszej jakości zdjęcia na przykład oczywiście http://jerkbait.pl/topic/8759-hand-made-ark-70/?p=1698351 Pochwal się robotą, a nie wyglądem kija. Tak to ja zrobię fotki, jak będę chciał coś sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witaj Podoba mi się rękojeść jest w moim stylu lubię dzielone .Jak zrobisz jeszcze fotki omotek jak wyszły będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witaj,na pewno przy kolejnej wlasnej wedce,ktora tu zobaczymy, napiszesz kilka slow wiecej... Pamietam, ze pierwsza wlasna wedka, to mega przezycie i stress rownie wielki by ja pokazac, tak to pamietam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witaj w klubie.Następnym razem spróbuj skrócić tego dpsa.Ładna wędka.Pokaż jeszcze lakier na omotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Ryba Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Alkonnite od 16h do 4 top iść ko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bardzo ładnie Lakier pierwsza klasa, ładna kompozycja z brula na rękojeści.Jeśli to Twoja pierwsza wędka, to naprawdę PERFECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bardzo ładnie Lakier pierwsza klasa, ładna kompozycja z brula na rękojeści.Jeśli to Twoja pierwsza wędka, to naprawdę PERFECT.Czepne sie tylko za długich omotek ,przynajmniej o 5-8mm XA długo. A po za tym b.ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 .Czepne sie tylko za długich omotek ,przynajmniej o 5-8mm XA długo. A po za tym b.ładnie pozdrawiam Może taki zamysł twórcy ? Ja bym się nie czepiał, tym bardzie że nie są przesadnie długie. Do @Bborka mam pytanie - korek lakierem pociągnięty, czy inny powód takiego błysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 .Czepne sie tylko za długich omotek ,przynajmniej o 5-8mm XA długo. A po za tym b.ładnie pozdrawiam Te czepianie się za długich omotek, to taka chyba przypadłość wyłącznie Polaków. Poważnie piszę, bo na dziesiatkach forów i setkach fotek zagranicznych RB widzę omotki znacznie dłuższe i nikt się nie czepia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Ryba Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cor silem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Te czepianie się za długich omotek, to taka chyba przypadłość wyłącznie Polaków. Poważnie piszę, bo na dziesiatkach forów i setkach fotek zagranicznych RB widzę omotki znacznie dłuższe i nikt się nie czepia.Masz rację ,bardzo często oglądam "za długie omotki" i wcale mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Swego czasu oglądałem i macałem patyki z pod ręki ikony polskiego RB - omotki były podobnej długości . Na twarzy tejże ikony nie widziałem jakiegokolwiek zażenowania z tego powodu.. Chciałbym osobiście poznać gościa co powie : " Panie Banachowski te omotki są stanowczo za długie" i zrobi z siebie idiotę.. Sam robę ciutek krótsze , ale to tylko tylko kwestia fanaberii, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Oho.. Zaczyna sie. Towarzystwo wzajemnej adoracji ...wybaczcie ze wyrazilem swoje zdanie. Bardzo przepraszam. Strasznie podobają mi sie długie omotki i są naprawdę super. Artur z całym szacunkiem ale polazales kije morskie tudzież bardzo poważnego kalibru,tam owszem to nie szkodzi...Natomiast dla mnie to jest nie potrzebny balans na kiju...I kolejny raz sory za własne zdanie. To na tyle. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Swego czasu oglądałem i macałem patyki z pod ręki ikony polskiego RB - omotki były podobnej długości . Na twarzy tejże ikony nie widziałem jakiegokolwiek zażenowania z tego powodu.. Chciałbym osobiście poznać gościa co powie : " Panie Banachowski te omotki są stanowczo za długie" i zrobi z siebie idiotę.. Sam robę ciutek krótsze , ale to tylko tylko kwestia fanaberii, nic więcej. Nie posądziłbym Artura o za długie omotki...jedna nitka przed stopką, nadlewka lakieru prawie niewidoczna. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez BB Custom Rods 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Może się zdarzyć, że taka "fanaberia" ma uzasadnienie.Dawno temu, w seryjnym kiju, nieważne jakim, miałem taką "fanaberię" 10 cm powyżej fore, nawiniętą na długości 5 cm. Zupełnie bez powodu, ani trzymacz haczyka, ani wyplatanka, zwykła omotka. Wkurzało minie to strasznie, nie toleruję niepotrzebnych rzeczy na kiju. Zanim to zdjąłem, zrozumiałem, że może to jest czymś uzasadnione, i rzeczywiście było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 I to jest ładna omotka. Idąc tym tropem panie ark powiedz PAN Kawalcowi ,Grocholi,Lukaszowi Masiakowi i innym pracownia ze ich omotki są za krótkie i popros żeby robili ladniejsze takie na 5cm Powiedz im to i nie wyjdz na idiote Sory ,ale nie wyyrzymalem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Każdy robi jak mu każą... Lub jak chce sam mieć jeżeli kij na własny użytek ... Wędka kolegi zrobiona ładnie i nie ma się czego czepiać - jak to pierwsza wędka... Nie każdy liczy ilość nawojów przed stopką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Każdy robi jak mu każą... Lub jak chce sam mieć jeżeli kij na własny użytek ... Wędka kolegi zrobiona ładnie i nie ma się czego czepiać - jak to pierwsza wędka... Nie każdy liczy ilość nawojów przed stopką Też tak myślę...napisałem ze kolega ładnie kijek wykonał ,ale według mnie - i to jestoje prywatne zdanie -omotki są za długie. Nazywanie kogoś idiota bo ma odmienne zdanie jest płytkie i tyle . Koniec gownoburzy Nie mam zamiaru dalej sie wypowiadać ...pozdrawiam i najlepszego w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Oho.. Zaczyna sie. Towarzystwo wzajemnej adoracji ...wybaczcie ze wyrazilem swoje zdanie. Bardzo przepraszam. Strasznie podobają mi sie długie omotki i są naprawdę super. Artur z całym szacunkiem ale polazales kije morskie tudzież bardzo poważnego kalibru,tam owszem to nie szkodzi...Natomiast dla mnie to jest nie potrzebny balans na kiju...I kolejny raz sory za własne zdanie. To na tyle.Oczywiście są to kije morskie potężnej mocy i trochę więcej lakieru im nie zaszkodzi co innego takie omotki w kiju klasy L czy M to byłaby tragedia @Cpt.Lego robi przede wszystkim Zośki na Norwegię ,więc pewnie ogląda często takie kije .Chciałem Wam pokazać tylko jak pięknie prezentują się właśnie takie długie omotki ,bez żadnego złośliwego podtekstu tak aby oczy nacieszyć bo te są przepiękne . Jak będę robił kiedyś Zośkę to też zaszaleję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi