adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam wszystkich pokreconych Panowie,i Panie, pytanie. Jak utwierdzacie swoja druga polowe ,ze zakup tej wedki, przynety, gumki , woblera, itd. jest racjonalne, zyciowo potrzebne , ze na nic innego nie bedzie bralo??? Jakich uzywacie chwytow, zeby wszystkiego nie wiedziala?? Moja jest tolerancyjna,ale jak mowie o nowym kiju , to slysze, malo juz kupiles w tym roku?. Ceny przynet to musze i tak trzymac w tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie przekonuje. Kupuje i tyle. Słucham chwile o tym że jestem poje...y itp. itd. Jeśli chodzi o droższe kije typu 1000+ to kosztują one jakieś grosze plus przychodzą do firmy lub rodzuców by paragon nie trafił w niepowołane ręce 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja mówię, że zawsze mogę odsprzedać bez większej utraty wartości już pokazywałem żonie aukcje z naszego forum jak szybko znikają co fajniejsze rzeczy, ale i tak zawsze pada zdanie, że jestem pojeb...ny Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Moja z kolei wie ile i co kosztuje,bo jej o tym mówię...Ale nie przeciwstawia się,doskonale wie że hobby kosztuje.I cieszy się jak widzi moją radość po zakupach. :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Pytaliście czy lepiej by było jakbyście zamiast na wędkarstwo przepuszczali kasę na wódkę, hazard i dziwki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam wszystkich pokreconych Panowie,i Panie, pytanie. Jak utwierdzacie swoja druga polowe ,ze zakup tej wedki, przynety, gumki , woblera, itd. jest racjonalne, zyciowo potrzebne , ze na nic innego nie bedzie bralo??? Jakich uzywacie chwytow, zeby wszystkiego nie wiedziala?? Moja jest tolerancyjna,ale jak mowie o nowym kiju , to slysze, malo juz kupiles w tym roku?. Ceny przynet to musze i tak trzymac w tajemnicy Lepiej o sposobach tutaj nie pisać. Druga połowa czuwa... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba lepiej o sposobach pisac mozna sie czegos nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Moja z kolei wie ile i co kosztuje,bo jej o tym mówię...Ale nie przeciwstawia się,doskonale wie że hobby kosztuje.I cieszy się jak widzi moją radość po zakupach. :DMozna sie zapytac, ile lat jestescie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Adam, ja ze swoją lepszą połową jestem .... eeeeee ... dobrze ponad trzydzieści Myślisz , że dało by radę ukryć nawet połowę tego szpeju przewalonego przez te wszystkie lata? A "szafę" i jej "wsad" to gdzie bym ukrył ... paradoks polega na tym, że stoi ona w Jej wymarzonej bibliotece. Czyli na dłuższa metę, bez właściwych relacji po prostu nie da się. Co nie znaczy , że nie należy mieć słodkich tajemnic . Bo faktycznie w wielu przypadkach, to nasze niewinne hobby kosztuje tyle samo co utrzymanie kochanki - to kochanie powiedz: wolisz żebym na co wydał trochę kasy (z zaznaczeniem, ze cena właściwie zawsze jest promocyjna)Trzeba podpierać się przykładami. Kiedy kupiłem Shimano 101 DC za 1500, pokazałem jej ile to coś kosztuje w Mefisto Fishing (sorki Mefisto) ... i już zostałem prawie bohaterem w swoim domu , choć i tak mocno po ... nym Edytowane 29 Grudnia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie mam tego problemu bo zakupy robię służbowo z racji tego, że zajmuję się również tworzeniem przynęt. Wydatki stricte wędkarskie to głównie budżetowe patyki pod nowe modele moich wabików. Jadę kilka razy w roku do lasu wędek i macam po półtorej godziny. Pewnie bardziej obsługę irytuję jak po dwóch godzinach podchodzę do kasy z kijem za 2-3 stówki. Tak się dorobiłem kilkunastu kurzących się wędek ale szkoda mi sprzedać. Wiecie jak to jest Inna kwestia to materiały do produkcji, tutaj leci dużo więcej forsy ale przecież też służbowo. Perfekcyjny krąg się zamyka. Służbowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Nie ukrywam nic i niczego , ani po ile i za co.Czasami nawet sama mówi: Już sobie kup to, bo widzę , że ci się podoba i ślinisz się jak "małe dziecko". PS: powiem nawet, że stała się już prawdziwą specjalistką w szybkiej wycenie sprzętu . Edytowane 29 Grudnia 2016 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja na szczęście nie mam tego problemu bo obydwoje z Miśkiem mamy hopla Przypomniało mi to ostanie zakupy ciuchów,kobietka przy pakowaniu zapytała się czy odciąć metki,żeby mąż nie widział ceny Czego oczy nie widzą temu sercu nie żal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mozna sie zapytac, ile lat jestescie razem Niedługo trzydyszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja mówię, że zawsze mogę odsprzedać bez większej utraty wartości już pokazywałem żonie aukcje z naszego forum jak szybko znikają co fajniejsze rzeczy, ale i tak zawsze pada zdanie, że jestem pojeb...ny Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaRobię to samo .... działa. Albo, że kupiłem za 700 a pewnie sprzedam spokojnie za 900 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Teraz nieco bardziej rozumiem potrzebę i zwyczaj pisania pod ksywą. Nie zazdroszczę wam takich głupich żon.. nie rozumiem również ich infantylnych mężów.Czemu niby miałbym się ukrywać z jakimkolwiek fragmentem mojej życiowej pasji ?Wyjdźcie z szafy.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wracając do tematu to odkąd pracuję w Niemczech swoją pasję finansuję w zasadzie tylko z napiwków więc budżetu domowego nie ruszam i z żoną mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Moja żonka się do tego przyzwyczaiłaże ciągle coś kupuje i sprzedaje.Nie wnika co i za ile.Nigdy mi tez nie powiedziała że jestem po....ny.Temat mojego hobby był poruszony kilka miesięcy przed ślubem gdzie kazała mi wybierać albo ryby albo ona. Wtedy kazałem jej zabrać swoje żeczy i się wynieść.Zrozumiała że z pasją moja nie wygra i się z tym pogodziła.Malo z tego póki nie mieliśmy dzieciaczków jeździła że mną.I naprawdę było ok. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez tony1983 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Moja żona mnie nie pyta a ja jej się nie chwalę każdym zakupem. Garaż mam duży i na poddasze w nim nie wchodzi. Zresztą stwierdziła któregoś razu, że na nic w domu nie brakuje to co się ma wcinać. Generalnie jest wyrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Przez ponad 20 lat pasji uzbierało się tyle tego wszystkiego, że już jest nie do ogarnięcia przez osobę zieloną.Poza tym są różne, wymienne miejsca składowania, mieszkanie, samochód, mieszkanie matki.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie ma jak u mamy ciepły piec cichy kąt !Nie ma jak u mamy kto nie wierzy robi błąd!Nie ma jak u mamy cichy kąt ciepły piec!Nie ma jak u mamy kto nie wierzy jego rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Moja ukochana małżonka przestała również na to zwracać uwagę ... irytuje się tylko i wyłącznie jak nie raz musi postać pod okienkiem pocztowym co by odebrać czasami dla mnie przesyłkę I czasami ten JEJ wzrok ..... patrzący z politowaniem i słowa a weż nawet mnie nie pytaj .... i tak zrobisz co chcesz .... i za to ją kocham... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest sporo metod, ale najskuteczniejsza zaczyna się od przejścia drugiej połowy na islam Dalej to już fraszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Niby tak, ale te co przechodzą na islam ... bywają wybuchowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak, tak, to właśnie tę kobiecą wadę islam nasila najbardziej. Pocieszające jest jednak to, że w odróżnieniu od nieislamistek, najbardziej wybuchowe są poza domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Aha, tylko weź pod uwagę, że jak facet tak chętnie idzie się rozerwać poza domem i ciągle marzy o raju, to w domu raczej tego raju nie ma....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi