Crocop80 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam kolegów! chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z was posiada ten spinning Dragon Nano Power XT60P 275cm 10-35gram.z przeznaczeniem na szczupaka ewentualnie sandacz,boleń.Jak on pracuje i ogólnie jakie macie doświadczenia z nim związane.Niestety nie moge go osobiście sprawdzic przed kupnem,pozostaje mi tylko zakup przez internet.Z góry dziękuje za info i pozdrawiam "wędkarska brać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mam kijek xt40p 21-42g szczerze mówiąc, to w cennie poszukaj czegoś w Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc to poszukaj czegoś innego! mi wersja 2,75m 5-18gr strzeliła w trzech miejscach przy wyrzucie obrotówki nr2 około 6gr,kij został wymieniony na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sprawdź Daiwy Daiwa Exceller, Infinity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sprawdź również mikado inazuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam czy ktos z was miał doczynienia z tym kijem 275cm 10-35gram?Jeśli tak to jak się spisuje głównie pod szczupaka i nie tylko.Jakie są wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Mam kij z tej serii, tyle że o długości 2,28 i cw 18-35. Mimo że krótki, to świetnie łowiło mi się nim nie tylko z łodzi, ale i z brzegu. Świetnie nadaje się do łowienia cięższymi przynętami, jak dla mnie zbyt ciężkimi. Jakby co chętnie oddam w dobre ręce za rozsądną cenę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Nikt więcej nie łowił tym kijem:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam nieco odświeżę temat. Zastanawiam się nad kupnem w/w wędki. Może ktoś z użytkowników jej używa? U mnie ma być przeznaczona pod bolenie na Odrze, Dunajcu i sporadycznie Wiśle.Wszelkie opinie będą pomocne, a mało o niej ogólnie informacji. Z góry dziękuję ! Chodzi oczywiście o Dragon Nano Power xt60p JIG 35 2,75m 10-35 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam posiadam ten kijek,jestem z niego bardzo zadowolony.Łowie nim głównie szczupaki,okonie,śwetnie pracuje pod rybą,jest lekki ,wygodny dobrze czuje się brania.Ma duży zapas mocy polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Nie lowiłem, ale macałem. Na sucho taki nijaki, ani szybki, leje sie jakoś dziwnie. Jak dla mnie są lepsze kijki np. Dragon ale z seri cxt przynajmniej na sucho Edytowane 28 Lutego 2018 przez Wonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Tylko to już chyba inna półka cenowa... ja szukam czegoś w granicach 300-350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) To polecam mikado kamisori zander, całkiem przyjemna, miałem z nią trochę kontaktu i dalej ją mam i jest całkiem całkiem. Jeśli chcesz cw. 10-35 to jak będziesz brał kamisori to wez wersje do 28gr bo są źle opisane jedyne co to brak uchwytu na przynętę. No i dolnik może trochę długi ale da się przyzwyczaić, przy większych gumach czasem sie nawet przydaje Edytowane 28 Lutego 2018 przez Wonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi