Witam, mam pytanie do forumowiczow. Czy mieliscie juz tak, ze wasz post przeniesiono gdzies tam, nie informujac was o tym? Na pytanie gdzie jesz moj post, dostalem taka odpowiedz od moderatora "sprawdz swoja zawartosc, a dowiesz sie ´gdzie jest twoj post" Nie podoba mi sie to podejscie moderatora do nas Co w moim poscie bylo nie tak??? Dlaczego mnie poinformowano o przeniesieniu?? Moj post byl o korzystaniu z multka zillion, mam z nim problem. Dzis napisalem nowy post na ten temat, byl moze pare minut, i zniknal Pozdrawiam i najlepszego z nowym rokiem ,Adam Jestem ciekawy ile ten post bedzie na forum, kiedy zniknie
Pytanie
adam 13
Witam, mam pytanie do forumowiczow. Czy mieliscie juz tak, ze wasz post przeniesiono gdzies tam, nie informujac was o tym? Na pytanie gdzie jesz moj post, dostalem taka odpowiedz od moderatora "sprawdz swoja zawartosc, a dowiesz sie ´gdzie jest twoj post" Nie podoba mi sie to podejscie moderatora do nas
Co w moim poscie bylo nie tak???
Dlaczego mnie poinformowano o przeniesieniu?? Moj post byl o korzystaniu z multka zillion, mam z nim problem. Dzis napisalem nowy post na ten temat, byl moze pare minut, i zniknal Pozdrawiam i najlepszego z nowym rokiem ,Adam
Jestem ciekawy ile ten post bedzie na forum, kiedy zniknie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi