Rraptor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Miał ktoś do czynienia z tymi dużymi obrotówkami? http://pleciona.pl/pl/p/Obrotowka-Savage-Gear-DP-Spinner-40g-FireTiger/8886 Nie ukrywam, że kiedyś kupiłem sztukę i oddałem kilka rzutów, ale niedługo później nastąpił odstrzał... (początki casta). W pamięci mi zapadł fakt, że strasznie oplątywała się wokół plecionka podczas rzutu i potrafiła gasnąć (ale tak jak napisałem miałem ją tylko chwilę). Będę wdzięczny za podzielenie się opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 a'propos... obrotówka to kiepski wybór do doskonalenia rzutów multikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 U mnie kilka szczupaków dała, rozmiar jaki używam to wersja 28 gr i dość fajnie lata z multika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie ma problemów z gaśnięciem obrotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Trochę słabo startuje,jeden ruch szczytówki i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Rozumiem, że polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Czy ja wiem :-) kupiłem,mam w pudełku i na bezrybiu wrzucam do wody,czasami udaje się coś złowić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Blacha ma poważne problemy z pracą w zarośniętychmiejscówkach (byle paproch gasi pracę listka). Rublex Veltic,oraz DAM Effzett w rozmiarze 6 po dołożeniuobfitego chwosta są "o niebo" lepsze i tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja polecam SG Rotex Spinner. To własciwie to samo tyle, że bez chwosta. Klasyczne wirówki. Mi się sprawdzały. Rozmiar nr 1 bardzo dobry na Okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Lepton jakie materiały poleciłbyś do zrobienia takiego "chwosta"? Szukać czegoś w muszkarskim asortymencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Lepton jakie materiały poleciłbyś do zrobienia takiego "chwosta"? Szukać czegoś w muszkarskim asortymencie? Tak po "taniości" i prostocie wykonania to może być farbowany - marabut, indyk.Ma tylko jedną wadę,dłużej od syntetyków trzyma wodę. Reszta to same zalety.Praca takiego chwosta . . . balet ! Szczupłe to uwielbiają.Full wypas to zapewne sierści, futerka, syntetyki. Osobiście się w to nie bawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Trzeba spróbować łowić na obrotówki xxxxl takie Majki pokazywał Wędkarska Korba .https://www.youtube.com/watch?v=SKLBfN3mdqA Edytowane 1 Stycznia 2017 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 To co wskazałem w pierwszym linku jest właśnie nieco mniejszą wersją tego co pokazywał Majki. @Lepton - dzięki rozejrzę się za materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi