Skocz do zawartości

2017 - życzenia, marzenia, mrzonki, wizje, sny, etc........

slawek_2348

Rekomendowane odpowiedzi

a tak już całkiem prywatnie, żeby nas wszystkich:

- rozum jak najrzadziej opuszczał i jako tako z uczuciami się dogadywał

- abyśmy godnymi nosicielami nadziei i pokoju byli

;)

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 4

Jak miałem z dziesięć lat....

to wyobrażałem  sobie że w 2000 roku to już będę latał statkiem powietrznym a tu klapa.

Już za chwilkę 2017 a tu tylko smog 

Sebson ja jak miałem 25 lat i ktoś by mi powiedział ,że będę miał tel w kieszeni na którym będę oglądał filmy, o grach i innych pierdołach nie wspomnę, płacił w sklepie na drugim końcu świata, to bym mu powiedział aby palnął sobie w łeb z największego korkowca świata :D  :D  :D nie wspominam tu o samochodzie  mieszkaniu itp,

a ty od razu prom kosmiczny na prywatne usługi chciałeś mieć ?  :lol:  :P nie wiem czy w 2057 tak będzie.... :)

Edytowane przez seiken
  • Like 2

Sebson ja jak miałem 25 lat i ktoś by mi powiedział ,że będę miał tel w kieszeni na którym będę oglądał filmy, o grach i innych pierdołach nie wspomnę, płacił w sklepie na drugim końcu świata, to bym mu powiedział aby palnął sobie w łeb z największego korkowca świata :D  :D  :D nie wspominam tu o samochodzie  mieszkaniu itp,

a ty od razu prom kosmiczny na prywatne usługi chciałeś mieć ?  :lol:  :P nie wiem czy w 2057 tak będzie.... :)

takie marzenia dzieciaka były

Edytowane przez sebson

W Nowym Roku 2017.

Życzę wszystkim większego zadowolenia z czasu spędzonego nad wodą,pobicia życiówki,sprzętu o którym marzycie i oczywiście dużo zdrowia.Poza tym chcę podziękować za wiedzę,którą dzieliliście się tu na forum.Dużo się nauczyłem. :)