slawek_2348 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 zacznę - oby Wszystkim wszystko się spełniło !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego wszystkim to niezle przeklenstwo...wystarczy dodac dobrego dobrym...i tego zycze ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udanego 17ego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Przede wszystkim zdrowia ????, zdrowia ????, zdrowia ☺ wszyskim życzę !!!!Aaaaaaa, .... i ochów ???? i achów ???? na 2017 rok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) a tak już całkiem prywatnie, żeby nas wszystkich:- rozum jak najrzadziej opuszczał i jako tako z uczuciami się dogadywał- abyśmy godnymi nosicielami nadziei i pokoju byli Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Rheinangler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Równo 20 lat temu ale dalej aktualne https://www.youtube.com/watch?v=XVKn5m51t4E 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W Nowym Roku 2017Wszystkiego co najlepsze i oby było Nam lepiej niż w mijającym 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najlepszego Panie i Panowie w 2017. Spełnienia wszystkich marzeń i ambicji tych wędkarskich i życiowych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Niech 2017 będzie lepszy od 2016 ... a jak nie lepszy to przynajmniej sympatyczniejszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na każdą chwilę Nowego Roku życzę Wam,abyście zawsze z łatwością mijali wszystkie przeszkody i nigdy nie zatracali się w natłoku codziennych spraw !!!! Szczęśliwego Nowego Roku !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najlepszego Panie i Panowie w Nowym 2017 roku Jak miałem z dziesięć lat....to wyobrażałem sobie że w 2000 roku to już będę latał statkiem powietrznym a tu klapa.Już za chwilkę 2017 a tu tylko smog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Przede wszystkim Zdrowia i oby ten 2017 nie był gorszy jak mijający 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Życzę Wam wszystkim na ten nadchodzący Nowy Rok. Zdrowia, spokoju, uśmiechu i mnóstwo wolnego czasu. Wszystkim twórcom : nowych pomysłów i wytrwałości w tym co robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Jak miałem z dziesięć lat....to wyobrażałem sobie że w 2000 roku to już będę latał statkiem powietrznym a tu klapa.Już za chwilkę 2017 a tu tylko smog Sebson ja jak miałem 25 lat i ktoś by mi powiedział ,że będę miał tel w kieszeni na którym będę oglądał filmy, o grach i innych pierdołach nie wspomnę, płacił w sklepie na drugim końcu świata, to bym mu powiedział aby palnął sobie w łeb z największego korkowca świata nie wspominam tu o samochodzie mieszkaniu itp,a ty od razu prom kosmiczny na prywatne usługi chciałeś mieć ? nie wiem czy w 2057 tak będzie.... Edytowane 31 Grudnia 2016 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Sebson ja jak miałem 25 lat i ktoś by mi powiedział ,że będę miał tel w kieszeni na którym będę oglądał filmy, o grach i innych pierdołach nie wspomnę, płacił w sklepie na drugim końcu świata, to bym mu powiedział aby palnął sobie w łeb z największego korkowca świata nie wspominam tu o samochodzie mieszkaniu itp,a ty od razu prom kosmiczny na prywatne usługi chciałeś mieć ? nie wiem czy w 2057 tak będzie.... takie marzenia dzieciaka były Edytowane 31 Grudnia 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 A ja wszystkim w nadchodzacym Nowym 2017 Roku życzę więcej wypuszczonych ryb niż w latach minionych i jeszcze zdrowia dorzucę oraz mamony co by nie zbrakło na kolejne zachcianki sprzętowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego co najlepsze i połamania kija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W Nowym Roku 2017.Życzę wszystkim większego zadowolenia z czasu spędzonego nad wodą,pobicia życiówki,sprzętu o którym marzycie i oczywiście dużo zdrowia.Poza tym chcę podziękować za wiedzę,którą dzieliliście się tu na forum.Dużo się nauczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marb_2005 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkim kolegom życzę w nadchodzącym roku spełnienia wszelkich marzeń,nie tylko wędkarskich.Przede wszystkim zdrówka,szczęścia i dużosatysfakcji z naszego hobby. DO SIEGO ROKU!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 i oczywiście taaaaaaaaaaakich ryb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No to startujemy w 2017. Wszystkim Wszystkiego Dobrego i Dużo Zdrowia w 2017!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Szczęśliwego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dużo Zdrowia i oby ryby brały i kije nie strzelały.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wszystkiego najlepszego zdrowia i lepszego sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi