brt3 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam w Nowym Roku Z racji tego iż nie mam "specjalnego" oprzyrządowania popełniłem sobie takowa podstawkę.Drewno dębowe,podkład,kilkukrotne lakierowanie i na koniec polerka.Może zda egzamin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mam podobne tyle tylko , że z termo jesiona,zdaje egzamin :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Powinno działać. Lakierowałem lakierami z utwardzaczem więc warstwa ochronna jest raczej dobra. Niechby sezon przelatała a potem w razie "W" zrobie następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Moja jest grubsza ,ma pod spodem ryfel i kable nim poprowadziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Można jeszcze klejem np termostatycznym (łodz-podstawa)podkleić rzepy które łatwo się usuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi