artnemo Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam.Poproszę o wszystko na temat tego patyka.Na co, co i czy w og?łle warto go mieć w swoim arsenale..Dziekuję i pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Zale?źy w jakiej cenie, mam much?łwkę hm62 przyjemny kijek, w dawnych czasach zapłaciłem za n?łwkę coś ok 500zł, cena była znośna w por?łwnaniu do wartości u?źytkowych patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ...ja natomiast posiadałem ten model w dług. 2.3m. Teraz u?źytkuje go m?łj znajomy. Świetny blank na pstrągi i sandacze na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Lowilem kijem 2.9, bardzo fajne wlasciwosci rzutowe nawet malutkimi woblerami, milo uklada sie nawet pod nie wielka ryba, bardzo fajny kijek godny polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja mam taki sam tylko kr?łtszy. Fajnie się łowi w gramaturze 5-20gram. Dobry korek i o dziwo dobrze wykonany jak na dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 HM-y to customy, nie mające raczej nic wsp?łlnego z masową produkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wszystko zalezy od ceny i w jakim stanie jest wedka. No i czy dobrze lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 HM-y to customy, nie mające raczej nic wsp?łlnego z masową produkcją.Nowe HM'y ju?ź nie są tak dopracowane jak te starsze modele HM62...Wszystko podchodzi ju?ź do mas?łwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No i pewnie blanki będą o troche innej charakterystyce- te starsze pewnie głębiej i bardziej miękko pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Dokładnie tak jak piszesz Jozi,a grafit łamliwy jakiś dali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kosmiczne technologie, bardziej łamliwy grafit zapewne.Jakoś wędkarzom kieszeń nale?ź drylować a kij nie słu?źył latami i był niełamliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi