aigle Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czy w Polsce jest przedstawiciel tej firmy ?Posiada ktoś na ten temat wiedzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 https://www.shakespeare-fishing.com/# zakładka "country" i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Był czas, że oferowali zupełnie inny poziom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pure Fishing, czyli bracia Kolańczykowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czy oficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Oficjalnie. Szekspir to część PureFishing Tak jak Greys, Berkley, Fenwick, ABU, Mitchell, PENN itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Zgadza się, to zawiera się w purefishing, mam gdzieś katalog przedstawiciela, do tego jeszcze stren, spiderwire, jrc, sebile, shakespeare. Nie było natomiast z wymienionych greys'a i fenwick'a chyba, że na ten rok coś się zmieniło. Edit: Zmieniło się, doszli: hardy, greys i chub. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 OK, ciekawe czemu na oficjalnej stronie nie występuje Polska, może coś wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Oficjalnie. Szekspir to część PureFishing Tak jak Greys, Berkley, Fenwick, ABU, Mitchell, PENN itd... Pomóż mi odszukać tę stronę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A takie cóś znalazłem - http://www.goodfishing.pl/o-nas/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Niekoniecznie w katalogach będzie, że na dany rynek jest dana marka. Mają prawa do marki i tyle. pisałem z pamięci, pomaga google.pl Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Cześć, czy ktoś się orientuje, kto jest dystrybutorem firmy Shakespeare w Polsce? Potrzebuje dokupić skład do kija który złamałem a w necie zero informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Cześć, czy ktoś się orientuje, kto jest dystrybutorem firmy Shakespeare w Polsce? Potrzebuje dokupić skład do kija który złamałem a w necie zero informacji.https://www.google.com/search?q=dystrybutorem+firmy+Shakespeare+w+Polsce&oq=dystrybutorem+firmy+Shakespeare+w+Polsce&aqs=chrome..69i57.870j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 no faktycznie zerohttps://nowa.achab.pl/webpage/o-firmie.html Od roku 2016 Jesteśmy dystrybutorem Pure Fishing:Mitchell , Abu Garcia , Berkley , Penn , JRC , Spiderwire , Greys , Shakespeare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Widocznie nie umiem w Google, dzięki za odpowiedz, temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi