rapia Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Witam.Na początku lipca jadę z rodziną na urlop oczywiście wędkarski.Mam zamiar spróbować coś złowić.Niestety nie posiadam samochodu i nie planuje wypożyczenia łodzi.Czy ma ktoś jakieś doświadczenia na tamtych łowiskach z brzegu.Najbardziej będą mnie interesowały kanał i okolice portów i przystani.PZDR Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Na kanale szemońskim dobrze leszczyki, krąpie,płocie na bata biorą .Byłem na zawodach spławikowych to mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dzięki za podpowiedz ale interesuje mnie tylko i wyłącznie spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi