Gość Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Koledzy przyszedł kres mojej męce z dorabianiem sprężyny kabłąka Podpowiedzcie gdzie można nabyć dobre jakościowo sprężynki, czytałem o jakiś uniwersalnych ale nie mogę ich znaleźć w necie.Może ktoś ma i mógł by sprzedać lub zna jakieś źródło w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Pytaj w niektórych sklepach wędkarskich mogą mieć różne sprężynki i można coś dopasować.Jakość nie powala ale czasem jest z dobrego drutu i posłuży dłużej jak własnego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tak też zrobię chociaż nie spodziewam się rewelacji w moich okolicznych sklepach.Bardziej liczę na forumowiczowych majsterkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A tak wygląda oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jaki to model kręcioła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 cormoran magnesia 10 pif 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi