woblery z Bielska Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mistrz i Małgośka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Helmut Newton (jego muzeum kolo dworca Zoo w Berlinie już chyba polecałem) - zdecydowanie . Horowitz z czasów gdy nie było fotoszopa bodaj kampanię dla Absoluta robił. I Słynne zdjęcie z modelką wystającą z paszy ryby nie mogę jakoś znaleźć Photoshop jest "od zawsze"... Mój pierwszy komputer z możliwością obróbki obrazu miałem w '92 roku + Photoshop 2.5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tak jak lubię surrealizm to Dali raczej zręczny kuglarz, tylko niekiedy bywa, jak powiedzieć, wielki ? Wspaniale przyczynia się zaś do popularyzacji malarstwa. Teatr ? Jak najbardziej, czyż nie jest sztuką gdy na scenie stoi kolumna, jakiś facet gada a na widowni kilkaset osób płacze ? Pono zbereźnik Kinsky miał niepomierne zdolności do takiego wzruszania widowni. A spektakle polskiego teatru TV z Lat 60- tych ubiegłego wieku ? Np "Wyzwolenie" w reż Swinarskiego czy "Mazepa" Holoubka.. jak sie to ma do dzisiejszych produkcji np.żałosnych wybryków niejakiego Olivera F.Kuglarz nie kuglarz. Po prostu podoba mi się jego twórczość. Teatralne gnioty po 2010 w szczególności mnie nie pociagaja. Może ich nie rozumiem. Ale zupełnie to do mnie nie trafia. Starocie z przed 2000 jak najbardziej Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Są artyści fotograficy i artyści Photoshopa Podobnie jak kobiety piękne i pięknie umalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Są artyści fotograficy i artyści Photoshopa Podobnie jak kobiety piękne i pięknie umalowane Wszystko się zgadza. Aparat to takie samo użyteczne narzędzie jak "maszyna do pisania" dla dziennikarza nie mylić z pisarzem, lub trąbka dla sygnalisty nie mylić z wirtuozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Photoshop jest "od zawsze"... Mój pierwszy komputer z możliwością obróbki obrazu miałem w '92 roku + Photoshop 2.5.Horowitz fotografował od lat 60-tych wtedy fotoszopa nie było Kuglarz nie kuglarz. Po prostu podoba mi się jego twórczość.Oczywiście, każdemu może sie podobać co innego. Ja moje upodobanie do surrealizmu tez zaczalem od Dalego jak chyba każdy. Jest on po prostu najbardziej znany. No i technikę miał znakomitą - studiował starych mistrzów z lubością Dla mnie z jego prac najbardziej się widzi "Morfologiczne Echo" a z surrealistów Giorgio de Chirico - to właśnie przed jednym z jego obrazów w MOMA stalem jak głupi, oszołomiony i odurzony. Poniżej wzmiankowane Morfologiczne Echo Edytowane 12 Marca 2017 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Horowitz fotografował od lat 60-tych wtedy fotoszopa nie było Myślałem, że zrozumiałeś moje intencje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi