dziamber Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) witam może ktoś posiada lub chociaż miał okazje machać - CORMORAN GTS UL 260 CM 3-12g GR lub CORMORAN GTS T&P 260 CM 3-12g ? Ew długości 2,40? Zbieram opinie o tych kijkach Edytowane 3 Stycznia 2017 przez dziamber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaradam Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Czy ktoś miał do czynienia z tą wędką ? Cormoran GTS UL Spin 2.40m 2-10gczy są jakieś opinie o niej ? z góry dziękuje za każdą Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 hej, mam GTS UL 260/12g wg mnie jest to fajny kijek ale dość sztywny. Szczytówka jest bardzo cieniutka wklejka ale ma sporą wytrzymałość.Wyciągałem szczupaczki na ten kijek i sobie świetnie radzi. Dobrze się ładuje od 4 gram, i wtedy przynęta leci ładnie, więc jak chcesz łowić lżej od 2gr to lepiej wybrać coś z niższym cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Też chciałbym się coś więcej dowiedzieć, zamówiłem ten kijek do 17g może ktos pomoże ?? Edytowane 30 Marca 2019 przez muczos83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi