Robert Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wujek to nie dokładnie tak. Ja tylko zauważam, że żona ma tu niezły fanclub na który zawsze możesz liczyć Podzielam gust jego członków ale nie mam w zwyczaju tego okazywać jeśli to żona kolegi. Taka staroświecka zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dlatego też proponowałem trzy kategorie oceny. Praca-to chyba zrozumiałe i nie trzeba pokazywać jak to jest zrobione, chociaż pomysł na kształt niestety można skopiować. Design bo to też część sztuki rękodzielniczej. Ładne oczko 3D ryba może mieć gdzieś. Przynęty w konkursie oceniać będą ludzie a im może na tym zależeć. Prezentacja jest też ważna. Wolę obejrzeć ciekawy film z przynętą i może rybami w rolach głównych niż zdjęcie woblera położonego na stole a w tle babcia oglądająca Plebanię.Po to są konkursy żeby wykazać się kreatywnością i żeby poziom był jak najwyższy. Testy uważam za średnio możliwe do wykonania przynajmniej na etapie trwania konkursu. Żeby miały sens wszyscy głosujący musieliby mieć dostęp do każdej z przynęt i pewnie nie robić nic poza siedzeniem na rybach żeby coś stwierdzić. No bo tak u nas świetnie w kraju biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja już złego słowa nie powiem o naszych rybach. Wyskoczyłem dziś na godzinkę ale byłem tylko 15 min. Efekt? Pokiereszowane ciało od gałęzi, przemoczone buty i ciuchy, zalany telefon i puściusieńka szpula na kołowrotku. Zastanawiam się czy oni tego Bin Ladena dobrze zamordowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 On żyje a media robią nam siekę z mózgu. Jeśli chodzi o konkurs to chyba za bardzo jadę po całej władzy w ręce ludu no ale nie można zrobić tak, że o tym kto zwycięży decyduje paru gości którym dali przynęty. No chyba, że to będę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeśli testy są bez sensu to ja odpadam nawet w głosowaniu. Ładnych przynęt w sklepach jest tyle że nie widzę powodu żeby sobie zawracać głowę kolejną :)Testowanie przynęt byłoby jedną z kategorii w głosowaniu, ale na pewno bardzo istotną. Prezentacja pracy przynęt np. w wannie przy pewnych przynętach nie zdaje egzaminu szczególnie jeśli chodzi o wobler rzeczny. Nieraz testowałem woblery w basenie i byłem bardzo zadowolony z pracy, nad rzeką i w konkretnych miejscówkach często już nie było tak różowo.Jeśli ten konkurs ma być na dobrym poziomie, ma coś wnieść i mieć logo j.pl to bez testów nie widzę sensu, chyba że będzie to konkurs jeden z wielu. Dla mnie osobiście wygląd przestał się aż tak liczyć tylko wnętrze wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wujek to nie dokładnie tak. Ja tylko zauważam, że żona ma tu niezły fanclub na który zawsze możesz liczyć Podzielam gust jego członków ale nie mam w zwyczaju tego okazywać jeśli to żona kolegi. Taka staroświecka zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Trochę to trwało, ale już powoli można zacząć ostrzyć scyzoryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi